- 16 Ağustos 2010
- 292.915
- 602.615
- 43
Teşekkür ederim canım Degisiklik yapmak istedimben çok beğendim nevrestem
Nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Degisiklik yapmak istedimben çok beğendim nevrestem
Eki Görüntüle 1548515
Sekerlı alman coregı:)
owww ikiside harika görünüyor kızlar,sizlerde harikasınız.eğer üşenmezseniz rica etsem ikisininde tarifini alabilirmiyim sizden,acelesi yok ne zaman istersenizEki Görüntüle 1548517
Tuzlu kek:)
çok güzel olmuş nevrestem,keşke kendi resmini koyabilsen,sen daha güzelsiniyilik güzellik canım,bakıyorum hep gececisin,okulların bitmesine de az kaldı,bir oh dersin artıkTeşekkür ederim canım Degisiklik yapmak istedim
Nasılsın
Sağol canım benim Sen güzel bakıyorsunçok güzel olmuş nevrestem,keşke kendi resmini koyabilsen,sen daha güzelsiniyilik güzellik canım,bakıyorum hep gececisin,okulların bitmesine de az kaldı,bir oh dersin artık
bende de başladı o uyku problemi,mümkün değil erkenden uyuyamıyorumSağol canım benim Sen güzel bakıyorsun
Canım benim alışkanlık sabah erken bile kalksam gece uyuyamıyorum
Kızların bugün mezuniyet eglenceleri var hazırlık yaptım yeni bitirdim kontrol ediyordum
Benimde hergün biraz daha geçikiyor Geçer umarım Amin canım...bende de başladı o uyku problemi,mümkün değil erkenden uyuyamıyorum
ne güzel ya Rabbim onların evlendiğini de göstersin sana,nevrestem maşaallah diyorum sana tek kelimeyle,hiç boş durmuyorsun,10 parmağında 10 marifet
Çokbegendm nevosumBeğendin mi hemşom
Sagol hemşomÇokbegendm nevosum
Pişt birşey unutmuyor musunhayırlı cumalar
İyiyim Nevoş sen nasılsın?Nasıl geçti mezuniyet?Merhaba adra nasılsın
Ben varım.Ellerine goreyim kimm vaarrr
İyiyim canım sagolİyiyim Nevoş sen nasılsın?Nasıl geçti mezuniyet?
Ben varım.
Ellerine goreyim kimm vaarrr
Elebaşı olmak kolay değil.Yaptın mı kurabiye tarzı birşey?İyiyim canım sagol
Çok güzel geçti ama ben cok yoruldum
Ooo yine mi senİyiyim Nevoş sen nasılsın?Nasıl geçti mezuniyet?
Ben varım.
elleri göreyim dedim nevos dilleri demedimm