Teşekkür ederim canımben çok beğendim nevrestem![]()

Nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımben çok beğendim nevrestem![]()
Eki Görüntüle 1548515
Sekerlı alman coregı:)
owww ikiside harika görünüyor kızlar,sizlerde harikasınız.eğer üşenmezseniz rica etsem ikisininde tarifini alabilirmiyim sizden,acelesi yok ne zaman istersenizEki Görüntüle 1548517
Tuzlu kek:)
çok güzel olmuş nevrestem,keşke kendi resmini koyabilsen,sen daha güzelsinTeşekkür ederim canımDegisiklik yapmak istedim
Nasılsın![]()
Sağol canım benimçok güzel olmuş nevrestem,keşke kendi resmini koyabilsen,sen daha güzelsiniyilik güzellik canım,bakıyorum hep gececisin,okulların bitmesine de az kaldı,bir oh dersin artık
bende de başladı o uyku problemi,mümkün değil erkenden uyuyamıyorumSağol canım benimSen güzel bakıyorsun
Canım benim alışkanlık sabah erken bile kalksam gece uyuyamıyorum
Kızların bugün mezuniyet eglenceleri var hazırlık yaptım yeni bitirdim kontrol ediyordum![]()
Benimde hergün biraz daha geçikiyorbende de başladı o uyku problemi,mümkün değil erkenden uyuyamıyorum
ne güzel ya Rabbim onların evlendiğini de göstersin sana,nevrestem maşaallah diyorum sana tek kelimeyle,hiç boş durmuyorsun,10 parmağında 10 marifet![]()
Çokbegendm nevosumBeğendin mi hemşom![]()
Sagol hemşomÇokbegendm nevosum![]()
Pişt birşey unutmuyor musunhayırlı cumalar![]()
İyiyim Nevoş sen nasılsın?
Ben varım.Ellerine goreyim kimm vaarrr![]()
Elebaşı olmak kolay değil.İyiyim canım sagol
Çok güzel geçti ama ben cok yoruldum![]()
Ooo yine mi senİyiyim Nevoş sen nasılsın?Nasıl geçti mezuniyet?
Ben varım.![]()
elleri göreyim dedim nevos dilleri demedimm