Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ramazan Sofraları yeni kategorimizAma Ramazana yakın konu açılacakYeni yarismalar var mi nevosss
Guzel menu seklinde mi olacak canimRamazan Sofraları yeni kategorimizAma Ramazana yakın konu açılacak
1 veya 2 tarif yapılacak sofra ile son sunum çekilip yarışmaya eklenecekGuzel menu seklinde mi olacak canim
Sonunda bir kategoriyi beğendinooo ramazan sofraları güzel olacak bende varım tabiki
ne güzel kalpler ama neden hareket etmiyor
Günaydın canımArtık senide görelim Ramazan sofralarından sonra uygun bir kategoridegünaydın ben yine yokum
kek kategorisi olsaydı hazırlamıştım ilk bn katılcaktım ama dünya oldu şimdi ramazanda da oruç tutmak istiyorum öle olunca yemekleri kv yapar bide yaz oldu için biz bi çorbayla iftar yapmayı uygun görüyoruz ondan bunuda pas geçtikGünaydın canımArtık senide görelim Ramazan sofralarından sonra uygun bir kategoride
Tamam kek pasta kategorisinde peşindeyimkek kategorisi olsaydı hazırlamıştım ilk bn katılcaktım ama dünya oldu şimdi ramazanda da oruç tutmak istiyorum öle olunca yemekleri kv yapar bide yaz oldu için biz bi çorbayla iftar yapmayı uygun görüyoruz ondan bunuda pas geçtik
Benim bayıldığım tarif gelmiş
Teşekkür ederim NevoşumBenim bayıldığım tarif gelmiş
Ellerine sağlık canım şahane olmuş Afiyet olsun.
Çok güzel görünüyor,kaç gündür gözüm takılıyor tarife sen deneyince rahatlıkla yapacağım.Teşekkür ederim Nevoşum
Olur mu yapabilir miyim ki derken süper oldu tadına bittim
Artık gönül rahatlığıyla deneyebilirsin Kendimi senin için ateşe attıydım
Enfes ustu enfes bende daha evvel yapmıştım.. Ama ben kemal paşayı hazır almıştım.. Muhallebisini pisirmistim.. Afiyet olsun canım
Enfes ustu enfes bende daha evvel yapmıştım.. Ama ben kemal paşayı hazır almıştım.. Muhallebisini pisirmistim.. Afiyet olsun canım
sen mi yaptın pinkoşummmmmm
Evet canım beğendin misen mi yaptın pinkoşummmmmm
çok güzel olmuş ya ellerine sağlıkkkk :)Evet canım beğendin mi