- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Biliyoruz canım yemek yarışması ile ne alakası var.Yamukprensesimm kendisinin topiginde bir arkadas yuzunden banlandi yemek yarismasi yzuunden degil arkadaslar mutlulugunu yasamadan mapusa girdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyoruz canım yemek yarışması ile ne alakası var.Yamukprensesimm kendisinin topiginde bir arkadas yuzunden banlandi yemek yarismasi yzuunden degil arkadaslar mutlulugunu yasamadan mapusa girdi
NevoşşşBiliyoruz canım yemek yarışması ile ne alakası var.
PinkomNehaberNevoşşş
İyilik güzellik, uykum gelmiyorPinkomNehaber
Benimde uykum gelmiyorİyilik güzellik, uykum gelmiyor
Tatlı yaptım dolaba attım foruma bi bakayım dedim bende, sen neler yapıyorsun
Sürpriz.. Yarın atarım resminiBenimde uykum gelmiyor
Ellerine sağlık canım ne tatlısı yaptın
Ben iyi sayılırım
Tamam bekliyorumOlur inşaallahSürpriz.. Yarın atarım resmini
Öyle aman aman birşey değil ama görüntü güzel, inşallah benimki de öyle olur yani
Senin gördüğün tarifi yapmış olabilirimTamam bekliyorumOlur inşaallah
Bende dün bir tarif gördüm değişik denemek istiyorum
Biraz ipucu verUmarım odur denenmiş olurSenin gördüğün tarifi yapmış olabilirim
Şerbetliyle sütlü karışıkBiraz ipucu verUmarım odur denenmiş olur
Evet o tarif2 gündür hadi yap hadi yap diye bana bakıyorŞerbetliyle sütlü karışık
Bende dün gece gördüm süt azdı, akşam üstü eşimden istedim uykum gelmeyince de kalkıp yapayım dedim. Bakalım nasıl olacak. Tarifteki görüntü süperdiEvet o tarif2 gündür hadi yap hadi yap diye bana bakıyor
Ben de görüntüyü çok beğendim ve tadıda güzel olur diye düşünüyorumUmarım öyle olurBende dün gece gördüm süt azdı, akşam üstü eşimden istedim uykum gelmeyince de kalkıp yapayım dedim. Bakalım nasıl olacak. Tarifteki görüntü süperdi
Ben beğenirsem sende gönül rahatlığıyla denersinBen de çok beğendim görüntüyü ve tadıda güzel olur diye düşünüyorumUmarım öyle olur
Eşime bile gösterdim bak bunu yapalım diye
Ellerine sağlık sonucu bekliyorum
Biliyorum canım bilmez miyimSana güveniyorumBen beğenirsem sende gönül rahatlığıyla denersin
Yeme işlerinde çok seçiciyim bana güvenebilirsin
Teşekkür ederimBiliyorum canım bilmez miyimSana güveniyorum
Teşekkür ederim
aciklama getirmek istedim nevrestecimBiliyoruz canım yemek yarışması ile ne alakası var.
Çok sağol canım iyi yapmışsınBen de yarışmada ban alacağı birşey yok demek istedimaciklama getirmek istedim nevrestecim
Çok sağol canım iyi yapmışsınBen de yarışmada ban alacağı birşey yok demek istedim