• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya Erdoğan'la Alay Ediyor

sizin dogunun her yerinde tanidiginiz olmali sehit haberlerini aldiginiz zira yayinlatilmmayan haberlerden haberdar olmazdiniz degil mi?:28::28:

Yansız medyayı takip et arkadaşım. Doğunun her yerinde tanıdık mı olması lazım bilmek için? Laf sokmak için kpmikleşme. Doğunun tek bir yerinde tanıdığının olması yeter şehit veriyoruz lafına da. Şehit vermiyoruz lafına Doğunun her yerinde tanıdığın olsa bile az.

Bütün medyaları takip ederseniz aydınlanırsınız zaten. Kimsenin ne herkülüyüm ne heman'i ...
Yani komik olan şu ben tek tek şurda şu şehit düştü diye size yazmak zorunda mıyım ? Şehit vermiyoruz demek çok fazla iyimserlik.

hani yayinlatilmasi yasakti bu haberin...bir zamnlar sehit veriyoruz diye rahatsiz olan zihniyet simdide sehit vermiyoruz diye rahatsiz...:44::44::44::44:

hani yayinlatilmasi yasakti bu haberin...bir zamnlar sehit veriyoruz diye rahatsiz olan zihniyet simdide sehit vermiyoruz diye rahatsiz...:44::44::44::44:

İnsaniyet dışında yorum yapma.
Tek bir annenin bağrı bile yanıyorsa sehit vermiyoruz dedirtmem kimseye. Gerçekten sehit verilmiyor olsaydı bundan rahatsız olacak insanın vicdanını sorgularım. Kimsenin şehit vermemekten rahatsızlığı yok. Ama şehit vermiyoruz gibi söylemler tek bir şehite bile haksızlıktır
Benim rahatsız olduğum bu. Olayı çarpıtmaya ne bayılıyorsunuz arkadaş. Azcık iyi niyet.

Son düzenleme:

He bu arada yayınlatılması yasak mı dedim yayınlanmıyor mu dedim ? Yasak diye bir kelime kullanmadım. Mesela şuan hatırlayamıyorum tam daha bebesinin 40ı çıkmamış bir asker şehit düşmüştü. Ve bunun haberi yapılmadı.

He bu arada yayınlatılması yasak mı dedim yayınlanmıyor mu dedim ? Yasak diye bir kelime kullanmadım. Mesela şuan hatırlayamıyorum tam daha bebesinin 40ı çıkmamış bir asker şehit düşmüştü. Ve bunun haberi yapılmadı.

Yapılmıyor malesef canım millette yok zannediyor işte daha öncede konuşulmuştu bunlar yukarda link verdim mesela gazi eşi bir üyenin yazdıkları var:50:
PKK Şırnak'ta 3 kişiyi kaçırdı konusunda da konuşulmuştu bunlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707551

Yapılmıyor malesef canım millette yok zannediyor işte daha öncede konuşulmuştu bunlar yukarda link verdim mesela gazi eşi bir üyenin yazdıkları var:50:
PKK Şırnak'ta 3 kişiyi kaçırdı konusunda da konuşulmuştu bunlar:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707551

Tek bir tane şehit düşmediği zaman şehit vermiyoruz diyenlerin alnından öperim. Ama bu laf şehit cenazelerine giden azkolabolbuz muydı üyenin ismi? Onun gibi üyelerin gücüne gidecektir. Değmez gerek yok kurmasınlar şu cümleyi.

yani şehit vermeye devam etseydik öyle mi
peki öyle olsun buyrun siz kötüleyin açılımı maçılımı
ki çözüm önerilerini bir parti lideri de yapmıştı hatırlayınız
aman neyse kime laf anlatıyorum yorulmaya değmez
evet evet alman halkına alkış yıkılsın buralar hadi aynen devam :51:

Açılım diye bir şey yok. Sadece yorgan gitti kavga bitti var. Adamlar amaçlarına ulaşmak için öldürüyorlardi, simdi amaçlarına ulaştilar niye olsunler oldursunler.

Keşke hiç uğraşmayıp komple vereydik oraları da o kadar şehidimiz olmasaydı. Onların kemikleri sizlamayaydi. Hatta Ermeniler de toprak istiyor oraları da verelim yetmezse geri kalani da bolustururuz he mi ?

Kimse şehitlerden memnun olmuyor kan üstünden siyaset gibi bir dert yok. Ama memleketin kanla alınmış toprağının birilerinin kötü emellerine alet edilmesine tahammül yok.

Açılım diye bir şey yok. Sadece yorgan gitti kavga bitti var. Adamlar amaçlarına ulaşmak için öldürüyorlardi, simdi amaçlarına ulaştilar niye olsunler oldursunler.

Keşke hiç uğraşmayıp komple vereydik oraları da o kadar şehidimiz olmasaydı. Onların kemikleri sizlamayaydi. Hatta Ermeniler de toprak istiyor oraları da verelim yetmezse geri kalani da bolustururuz he mi ?

Kimse şehitlerden memnun olmuyor kan üstünden siyaset gibi bir dert yok. Ama memleketin kanla alınmış toprağının birilerinin kötü emellerine alet edilmesine tahammül yok.

bu konuyu daha önce konuştuk aslında, dedikki peki başka çözüm ne olabilirdi
benim aklıma sadece üç şık geliyor
bir çözüm süreci öncesinde ki durum devam etmeli yani sehit vermeye devam.
iki çözüm süreci
üç de hepsini öldürüp temizlemek ...
birinci şık çok can acıttı biliyorsunuz kimsenin razı olamadığı bir şık,
üçüncü şık imkansız bir şık, yani bu adamlar toplu bir yerde değilki tepesinden bomba at hepsini öldür , zaten onları temizlemek için vereceğimiz şehit sayısını da göz önüne almak lazım...
biz çok istiyormuşuz toprağımızn verilmesini gibi de konuşmayın ayrıca lütfen , toprak verildiği de yok
bende rahatsız oluyorum , ve bu konuda sadece bana sataşmanız da anlamsız akp li olan veya akp ye oy veren tek vatandaş ben değilim...
daha da konuşmam bu konu hakkında
rahatsızsanız bunu yüzde kırka söyleyin tek bana değil, yada çıkın başbakanın karşısına ona söyleyin....

Son düzenleme:
bu konuyu daha önce konuştuk aslında, dedikki peki başka çözüm ne olabilirdi
benim aklıma sadece üç şık geliyor
bir çözüm süreci öncesinde ki durum devam etmeli yani sehit vermeye devam.
iki çözüm süreci
üç de hepsini öldürüp temizlemek ...
birinci şık çok can acıttı biliyorsunuz kimsenin razı olamadığı bir şık,
üçüncü şık imkansız bir şık, yani bu adamlar toplu bir yerde değilki tepesinden bomba at hepsini öldür , zaten onları temizlemek için vereceğimiz şehit sayısını da göz önüne almak lazım...
biz çok istiyormuşuz toprağımızn verilmesini gibi de konuşmayın ayrıca lütfen , toprak verildiği de yok
bende rahatsız oluyorum , ve bu konuda sadece bana sataşmanız da anlamsız akp li olan veya akp ye oy veren tek vatandaş ben değilim...
daha da konuşmam bu konu hakkında
rahatsızsanız bunu yüzde kırka söyleyin tek bana değil, yada çıkın başbakanın karşısına ona söyleyin....

Rahatsızım tabi ki senin mesajı görünce yazdım özel alma genel konuşuyorum. Toprak verilmeyecek özerklik sonrası bağımsızlık bunu görmemek için çaba gösteriyorlar da olacak olan bu. Bu çözüm sureci bi ise yaradı mı tavizin tavizi dogurmasindan başka? Her türlü aleyhimze işleyen bi sürece de çözüm denilemez ya neyse dilimize öyle yerleşmiş.

Terörü bitirmenin yolu masadan değil kökünü kazımaktan geçer.Susup sindiler yani öyle mi ? :30:

Bu zamana kadar çok can yandı,hala yanıyor ama artık tenezzül edilip yayınlanmıyor.:55:

PKK ile en buyuk mucadele Tansu Ciller zamaninda yapildi. Hepsini daglarda bile kovaladilar. Buyuk operasyonlar yapildi Kuzey Irak'ta... Ancak AKP geldikten sonra operasyonlar durdu. PKK ile savasan ordu mensuplari da Silivri'ye atildi. Sehit haberleri katlanarak artmaya basladi. En cok sehidi biz AKP geldikten sonra verdik. Butun deneyimli komutanlari iceri atinca basedemediler PKK ile. Sonra da once PKK teroristlerine af cikartip onlari Habur kapisindan iceri bandolarla, zurnalarla iceri alip pismanlik yasasi cikararak ulkenin icine saldilar. Sonra da anlasmalar ile Kurdistan kurmalarina izin verdiler. Diyarbakir'da elele PKK agiitlari yakip kameralara poz verdiler. Inanmayan internet elinin altinda baksin. Sehit istatistiklerine de baksin. Bugun bu noktaya bizi getiren AKP'nin beceriksiz, yenilgiyi kabul eden tutumudur. Tarih bunu yazacak..

sizin dogunun her yerinde tanidiginiz olmali sehit haberlerini aldiginiz zira yayinlatilmmayan haberlerden haberdar olmazdiniz degil mi?:28::28:
Benim halamın oğlu geçen yıl Diyarbakır Lice'de askerlik yaperken ve teröristler tarafından kolundan vuruldu! Kendisinin dediğine göre terör durmuş değil, teröristler sürekli saldırıyorlar fakat hükümet bu haberlerin medyaya verilmesini YASAKLADI! Bırakın satılmış yandaş gazeteleri okumayı da, biraz düşünün, özerklik için GüneyDoğu Anadolu'yu yıllardır vatandaşımıza dar eden, insanlıktan nam almamış Teröristler başbakanın kara kaşı kara gözü için mi, neden son versin terör olaylarına ??

Son düzenleme:
Ve yine Akp gelir gelmez terörist avlamayı yasakladı.......sadece savunmada kalabiliyorsunuz.......dilerim oğlunuz askerliği sağ sağlim tamamlar

Baslaga bakin hele ne sacma Dünya Erdoganla alay ediyor :))))
oda tv den böyle birsey cikmasi cok normal :) birde bu videoyuda bir zahmet yayinlasin... :40:
italyanida var icinde yünanida var merkeli de var simdi tüm Dünya alay etmis dimi :)))
almanca bilenler anlar ;) benim türkcem cok iyi olmadigindan tercüme edemiyorum ede bilen varsa bir zahmet :)

[video=youtube;Qbzv7rWUvCI]http://www.youtube.com/watch?v=Qbzv7rWUvCI[/video]

Baslaga bakin hele ne sacma Dünya Erdoganla alay ediyor :))))
oda tv den böyle birsey cikmasi cok normal :) birde bu videoyuda bir zahmet yayinlasin... :40:
italyanida var icinde yünanida var merkeli de var simdi tüm Dünya alay etmis dimi :)))
almanca bilenler anlar ;) benim türkcem cok iyi olmadigindan tercüme edemiyorum ede bilen varsa bir zahmet :)

[video=youtube;Qbzv7rWUvCI]http://www.youtube.com/watch?v=Qbzv7rWUvCI[/video]

Youtube yasak olduğundan mütevellit izleyemiyoruz. :ssz:

aaa ciddi mi desene merkelin güzel hallerini kaciriyorsun sekilden sekile sokmus lar onu :)))
bende aciliyor ama hemde dns lerle oynamadigim halde :) bende saniyorum yasak kalkti? kalkmadi mi?

Bunu yapan yine Almanlar ama yanlış anlamadıysam? Yani başka bir ülke değil Alman başbakanla dalga geçen?

Bunu yapan yine Almanlar ama yanlış anlamadıysam? Yani başka bir ülke değil Alman başbakanla dalga geçen?

Ya niye baska ulke olsun, erdogandan once biz de boyleydik. Bosuna demiyorum AKPli oilan da olmayan da onlarin yillardir basta olarak empoze ettigi yasaklayici baskici fikirlerden etkilenmis diye... erdogan gelir gelmez butun karikaturistlere tazminat davalari acmakla basladi icraatlerine, kenidsi hakkinda her tur hicvi, komediyi yasakladi. Ulkeyi demirperde ulkesi gibi yapti, ondan alisik degilsiniz, tuhaf geliyor. Bir zamanlar biz de kendi siyasetcilerimizin taklidini yapip onlara gulebilecek kadar ozgurduk yani...

Back