• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya bir dert

vayarkadas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
817
723
23
37
Evet dünya bir dert. Artık bıktım katliamlrdan savaştan. Din ne olursa olsun ırk ne olursa olsun insanlara üzülmekten. Uzun zamandır arkan katliamını görüyordum ama açıpta neymiş diye okumaya cesaretin yoktu ama yine dayanamadım ve okudum araştırdım. Gördüklerime inanamadım. İnsanız biz ya bir canlıya bir feryada nasıl böyle canice davranabiliyoruz. Dua okudum , ağlayarak içim yanarak. Ölmek istiyorum ya herşeyden uzak tv, sosyal medya olmadan berşeyden habersiz yaşamak istiyorum. Çocuğumu nasıl böyle bir dünyaya getireceğim. Allah ım ne olur yardım et bize . Ne olur bitsin insanların kavgası

Hamileyken hic haber seyretmedim hic gazete okumadim , tavsiye ederim
Cunku zqten asiri duygusallik var iyice helak olmayin

vayarkadas vayarkadas

Bir insanın diğer bir canlının ölümüne sebep olması, benim fikrimde katliamdır, caniliktir.. Din uğruna, toprak uğruna maalesef katliamlar yapılıyor.. Ve ben bu zihniyeti anlamıyorum :(

Çok uzağa gitmeyin bu katliamları sokağımızda bile görüyoruz. Maalesef.. Yol verme kavgası, bana baktın kavgası, bacakların açık kavgası, sözde namus (!) kavgası, 1 tl eksik verdin kavgası... üfürükten çıkan kavgalar ölümle sonuçlanıyor maalesef.. Uzun süredir haber izlemiyorum. Ne zaman açsam insanların, insanlıktan çıktığını görüyorum ve ülkemizin yaşanılmaz hale getirilmesine tahammül edemiyorum. Suçlar karşısında cezalarımız maalesef caydırıcı değil. :( Anneler babalar evlatlarını iyi yetiştirmeli ki sağlıklı bir toplum oluşmalı.

Dogacak bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı, hayırlı, hakkaniyetli bir birey olarak büyümesini diliyorum..

Back