Bunlar konuşuldu kurdeleye takılması falan söz nişan bir konusundada konuşuldu ama sadece lafta kaldı teyzemlerinde aklında o kaldığı için böyle bir şey söylenmiş biz kayınvalideme hepsini açıkladık bunlarınAileniz haksız ki.
Kendi kendinize sözü nişana çevirip böyle bir fikir alışverişi yapmamışsınız, gelecekler habersiz gelmişler ve dolayısıyla hazırlıksız gelmişler.
Kurdele takarak onları daha da utandırmışsınız ama yetmemiş teyzeniz bir de erkek tarafını suçlar gibi nişan diye azarlamış.
Kv adayınız sonuna kadar haklı, rencide edilip saygı görmemiş.
Aynen öyle ben de aykı şekilde söyledim kayınvalideme söyledim bundan sonra daha dikkatli oluruz şeklinde açıklama yapıldıSözlenmek ile nişanlanmak arasında bir farkın olup olmadığını yıllardır anlamış değilim.
Söz sürecinde kayınvalide aramalı idi.
Bir de anne babanın haricinde diğer aile büyükleri karışınca hakikaten hep bi yanlış anlaşılma çıkıyor
Erkek tarafıylada konuşuldu bu konu ama sadece kafta kaldı teyzemlerinde aklında söz nişan bir olduğu kalmış buna istinaden söylemiş erkek tarafına biz bu açıklamaları yaptık zaten ama sürekli konuyu uzatıyolarsöz ayrı nişan ayrı dedikten sonra kendi kendinize bu hem söz hem nişan olsun dediniz ve erkek tarafına haber vermediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?