- 13 Mayıs 2011
- 3.928
- 3.632
benim ailemle kayınvalidemler yürüme mesafesinde oturuyor. bayramlarda bizimkiler eğer memlekete gitmemişse ziyaret eder onları büyükler çünkü.
onun dışında benim çocukların doğum gününde bir araya geliniyordu pandemiyle o da iptal oldu. toplu olarak yapmadım çünkü.
kızkardeşimin düğününe pandemiyi bahane ettiler (açıkhavadaydı) kardeşim bizzat götürmüştü davetiye. takı şart değildi ama benim gönlüm olsun diye bir bardak bir fincan hediye edebilirdi.
yeğenlerimin sünnet düğününe de zaten pandemiden önceydi ama gelmemişlerdi.
çok gerekmedikçe görüşmüyorlar yani.. telefonlaşıyorlar arada o kadar.
sünnet hadi neyse de kardeşimin düğününden sonra ailemle ilgili organizasyonların (dua vs) hiçbirine artık çağırmıyorum ben de.
hani olur kafalar uyuşur laf söz olmaz aile yapıları benzerdir görüşülür.
böyle değilse hiç gerek yok.
onun dışında benim çocukların doğum gününde bir araya geliniyordu pandemiyle o da iptal oldu. toplu olarak yapmadım çünkü.
kızkardeşimin düğününe pandemiyi bahane ettiler (açıkhavadaydı) kardeşim bizzat götürmüştü davetiye. takı şart değildi ama benim gönlüm olsun diye bir bardak bir fincan hediye edebilirdi.
yeğenlerimin sünnet düğününe de zaten pandemiden önceydi ama gelmemişlerdi.
çok gerekmedikçe görüşmüyorlar yani.. telefonlaşıyorlar arada o kadar.
sünnet hadi neyse de kardeşimin düğününden sonra ailemle ilgili organizasyonların (dua vs) hiçbirine artık çağırmıyorum ben de.
hani olur kafalar uyuşur laf söz olmaz aile yapıları benzerdir görüşülür.
böyle değilse hiç gerek yok.