Merhabalar benim annem insanlara karşı çok verici hatta yaranmacı birisi. Yeri gelir başkasına koşacağım diye kendi evini ihmal eder. Bize pek de rehberlik edip hayata hazırlamadı genel olarak ilgisizdi ama gelin görün ki hayatıma ciddi biri girince annem aşırı derecede ilişkime dahil olmaya çalıştı. Ne yazık ki bunlar ilişkimle ilgili güzel nasihatler değildi. Sürekli dünürlere de iyi görünme çabası, onlarla sürekli görüşme isteği içindeydi. Tanışmada vs olan tavırları yüzünden kv ve kpnin tavırları aşırı rahat olmaya başladı. Hatta buna babam sinirlendi aralarında ufak da bir tatsızlık oldu. Ben de buna sebebin biraz da kendilerinin tavırları olduğunu anlattım ama nafile. Soğuk olmayan seviyeli bir ilişki olsun dedim ama çok sıcak çok yakın bir ilişkide ısrar ettiler. Kardeşim abla anlamıyorlar kendini yıpratma mesafeli ol sadece diyor yani biz ikimiz de farkındayız durumun. Kv ve kp bu arada biraz dedikoducu insanlar, annemin gelişigüzel söylediği şeyleri başka tarafa çekip kvnin ağlaması mı derseniz kpnin eşimi doldurmaları mı dersiniz birçok şey yaşandı. Ben bu süreçte çok yıprandım özellikle anneme mesafeli olması konusunda sınır koydum. Annem mesafeli ama durumdan çok hoşnutsuz. Sürekli dünürlerin de yakın olma zorunluluğu varmış gibi davranıyor. İlişkimin böyle daha iyi olacağını söylüyor. Aileler ilk tanışmayla beraber 3 ayda 3 kez görüştü. Hemen sonrasında nişan oldu. Sonra etrafıma bakarak bunun fazla olduğunu fark ettim. anneme sürekli söylüyorum dediklerin böyle yerlere gidiyor benim huzurum bozuluyor hala onlara yaranma derdinde. Aklına geleni bazen hiç düşünmeden söylüyor. Çocukça tuhaf hareketleri var. Kv kp böyle kendi halinde olsa her şeyi oğullarına yetiştirmese evlerinde dedikodu yapmasa hadi annem idare edilse görüşsünler ama yok. Annem ben ve kv ile aramızda gidip gelmeyle ilgili bir durumda kv iptal etti orda yalan söyleyip suçu bana attı orda bile annem ama siz böyle demişsiniz demedi. Hiç arkamda olmuyor ve kv kurnaz biri kendini çok güzel aklar. Her durumu lehine çevirir. Hal böyle olunca annemin de ona malzemesi vermesi beni fazlaca rahatsız ediyor. Ailemle kayın aile aynı şehirde. Eşimle biz farklı. Dediğim gibi ben mesafe olsun istiyorum. Sizce doğrusu ne? Ne sıklıkla telefonda görüşülmeli? Ev ziyaretleri yapılır mı vs fikirlerinize ihtiyacım var.
Son düzenleme: