Herkese merhabalar öncelikle.
Aslında cok buyuk bı dert dgl benimki ama canım cok sıkıldı ve isim icinden nasıl çıkacam bilemiyorum.
Ben simdi 6 aylık hamileyim. İnsallah Ekim sonu yani kurban bayramından sonra doğumum olacak.
Kayınvalideler başka sehirde, ve dogum icin kurban bayramında gelecekler ailecek. 1 kaynım,küçük gorumcem ve kv, kp.
Ben tabi bu duruma cok mutlu oldum en basta en teklif etmiştim zaten. Cok şükür onlarla hic bı sorunum yok zaten.
Gecen gün esim memleketine ailesine gitti. Esimin pek sevmediğim yengesi var, dayısının eşi. Esim ordayken demislerki bizde doguma geleceğiz. Esim diyorki annemlerle birlikte arabayla gelirler. Cok acik söylemese de belli ki böyle bı plan var ve dayilaida ailecek gelecek. Bi yetişkin oğlu ve küçük bı kızı var. Ve ben gelmelerini istemiyorum. 2 sene önce bu aile yüzünden biz esinle cok kotu kavga ettik. Yine bana gelmişlerdi ve asırı rahat bir kadın ve cocuklari var.
Ben doğumdan sonra ya da doğumdan hemen önce bu insanlarla uğraşmak istemiyorum gelip te uzun süre benim o halimde bende kalmalarını istemiyorum.
Esim de ben kimseye gelme diyemem diyo, hem onlar hep bizde kalmaz diyo.
Benim evim dubleks ve rahat o kadın gidip te baskasında sıkıntıya girmnez bende kalır
Offff napcam ben? Kayınvalideme mı söylesem acaba, ya da zaman yaklaşıp durum kesinleşince mı el koysam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?