• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün ve bugün sınava girenler

Perladerma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
316
40
318
iyi geceler arkadaşlar ben maliye bölümü 3. sınıf öğrencisiyim aslında bu yıl 4. sınıf olmama gerekiyordu ama muhasebe uygulamaları dersi yüzünden geçemedim 2009dan beri o dersin sınavına giriyorum bir türlü geçemedim kursa yazılmıştım faydasınıda gördüm birde para teorisi dersi vardı onu herhalde veririm geçen sene hiç çalışmamıştım ondan kursa gitmedim benim gibi olan var mı aranızda

canım bu ders için bol bol okuyup anlamaya çalışıcaksın..konu geçmiş ama bunu okuyanlar için fikir olur..yapamıyorum demeyin sakın
üstesinden gelinemicek bi ders yok ..ben kursa gitmeden aynı zamanda işde çalışıyorken geçtim ilk seferinde..ama çok çalıştım..gerekirse günde 5 saat bu derse ayırıcaksın..gelecek sınavda başarılar..öpüyorum..

canım bu ders için bol bol okuyup anlamaya çalışıcaksın..konu geçmiş ama bunu okuyanlar için fikir olur..yapamıyorum demeyin sakın
üstesinden gelinemicek bi ders yok ..ben kursa gitmeden aynı zamanda işde çalışıyorken geçtim ilk seferinde..ama çok çalıştım..gerekirse günde 5 saat bu derse ayırıcaksın..gelecek sınavda başarılar..öpüyorum..

sağol canım sınav sonuçları açıklanmış 83 almışım zaten

Back