Dün meme büyütme ameliyatı oldum

ne demek biraz daha sabretsonuç güzel oluyor…bikini be iç çamaşırı giyince gelen mutluluğa değiyor

Ne güzel etrafa pozitiflik saçıyoruz padmeskywalker F filz 3 kadın olarak 3ümüzde süreçten çok memnunuz bu da yorumları okuyanlara ilham olsun peki bir sorum daha olacak sütyen kullanmaya başlayınca memeleriniz ortada birleşiyor mu dekolte çatal görüntüsü oluyor mu

ne demek biraz daha sabretsonuç güzel oluyor…bikini be iç çamaşırı giyince gelen mutluluğa değiyor
İşte tam olarak bunu istiyorum şu sporcu sütyeninden kurtulmak istiyorum iç çamaşırları giyince nasıl olacak şuan benim göğüs aramda 1 buçuk parmak kalınlığında boşluk var doktorum bir serçe parmağı boşluk kalacağını söylemişti asla bitişik yapmam demişti Aten ben sadece çamaşır giydiğimde memelerde gumuşamaya iyice başladığında ortada birleşip birleşmeyeceğini merak ediyorum dekolte de o çatal görüntüsü olur mu şimdiden teşekkürler

Seçtiğin sütyen modeline göre dekolte durumu değişiyor benim ortada birleşme yok yapım dolasıyla olmazda. Bu biraz yapısal ama görüntüden gayet memnunum dekoltem tam istediğim gb duruyor

Seçtiğin sütyen modeline göre dekolte durumu değişiyor benim ortada birleşme yok yapım dolasıyla olmazda. Bu biraz yapısal ama görüntüden gayet memnunum dekoltem tam istediğim gb duruyor
Hmm anladım acaba benim birleşcek mi merak ettim o zaman bekleyip göreceğiz benim de yapı gereği pek birleşceğini düşünmüyorum

teşekkür ederimmmmmmm
ya şöyle benim şuan desteksiz 75c destekli 75d falan bulmam gerek gibi duruyor hiç bulamadım 75c destekli aldım o da birleştirmiyor…birleşmeyeceğini söylemişti doktor ama elimle tutunca yapışıyorlar zaten ya da yan yatınca, o yüzden bantlarla vs olabileceğini düşünüyorum deneyen varsa bilgilendirsin kızlar

Açıklamanız için çok teşekkür ederim benim de ölçüm desteksiz 70C büyük bir ihtimalle aynen bizi aydınlatırsanız çok seviniriz kızlar benim 40. günüm peki bir sorum daha olacak şu an tam boyutuna ulaşmıştır sanırım boyutundan çok memnunum herhangi bir küçülme daha bu saatten sonra yaşanmaz diye düşünüyorum

Pardon 75C desteksiz doktorum öyle olacağını söylemişti

Tamamen ödemlerin gitmesi 3 ay sürüyor biraz daha meme şeklini alacak ve bir tık küçülecek yanin şişi inecek öyle gözle görünür bir küçülme olmuyor korkmayın

Merhaba herkese geçmiş olsun dikleştirme sonrası izler ne durumda acaba benim de dikleştirme ve protez olacak ama dikleştirme izleri sebebiyle biraz tedirgin oluyorum

2. aydan sonra kesinlikle değişmiyor çok boyutu yani hiç olmazsa benim öyle oldu ama gittikçe daha yumuşak oluyortabi yumuşadıkça daha meme gibi görünüyor(başta şiş balon gibi geliyorlardı) senin de boyutu çok değişmez bence

Tamamen ödemlerin gitmesi 3 ay sürüyor biraz daha meme şeklini alacak ve bir tık küçülecek yanin şişi inecek öyle gözle görünür bir küçülme olmuyor korkmayın
Bir çok yorum okudum ve herkes çok küçüldüğünü yazmış ben ise öyle bir durumla karşılaşmadım açıkçası o yüzden merak ettim size de sormak istedim

Yani ben de waoww bir küçülme yaşamadım açıkçası ama herkes çok küçüldüğünü yazmış iki ayı doldurmama az kaldı evet her geçen gün yumuşuyor

Bir çok yorum okudum ve herkes çok küçüldüğünü yazmış ben ise öyle bir durumla karşılaşmadım açıkçası o yüzden merak ettim size de sormak istedim
2.aydan sonra öyle gözle görülebilecek bir küçülme olmuyor göğüs daha çok yumuşayıp şekli oturmaya başlıyor ve kalan ödemler şişlikler gidiyor sadece. En azından benim öyle oldu aman aman diye şaşırılacak küçüklük olmadı çok şükür

Şu an sizin yorumunuz değilde kendi yorumumu okuyor gibi hissettim aynı şeyleri yaşamışız Evet benim de aynı o şekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…