Dün meme büyütme ameliyatı oldum

teşekkür ederim... beni korse değil de bandaj sıkıyor ya

Merhaba çok geçmiş olsun ameliyatınızı nerede oldunuz ve ne kadara mal oldu acaba?

Şehir hastanelerine gidin. Onlar yapıyor.
Şehir hastaneleri bu ameliyatı diğerlerine nisbeten daha uygun yapıyorlar fakat onların da bir takım dezavantajları var. Birincisi sıra gelmesi bayağa uzun sürüyor. Doktorla görüşüp aklınıza yattıysa hemen ameliyat randevunuzu oluşturmaya bakın. İkincisi dren takıyorlar, dren takılınca 3 gün hastanede kalıyorsunuz. Birçok estetik merkezi ve özel hastaneler dren takmayı bırakmış durumdalar. (Dren takılmaması bence daha acısız, vücut biriken kanı ve sıvıları bir şekilde dışarı atabiliyorken neden ekstra acı çekelim..) Üçüncüsü şehir hastanesindeki doktorlar bir yandan öğrencilerine de ameliyat detaylarını gösterdiği için memelerinizi 15 kişilik bir grup daha görebilir.

Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bütün yazınızı okudum ve çok büyük rahatlık geldi 2 aya yaklaşmışsınız sanırım iz kaldı mı beni en çok tedirgin eden o

teşekkür ederim şu an ağrım yok çok da yumuşadı tekrar güncelleyeceğim yine de ve iz konusunda kullandığım baricus jel iyi geliyor soyuyor ve rengi açılıyor

Merhaba iziniz ne durumda benim dr um dermatix i önerdi

merhaba izim hala koyu renkte ama kapandı artık dikişleri renginin açılması için soyucu bir jel vermişti hala onu kullanıyorum
Merhaba bende oldum 5. Günüm dikişlerin tam iyileşmesi ne zaman oluyor ve memeler yamuk yumuk görünüyor ne zaman şekli düzelir bir de hemotan oluşumunu nasıl anlarız bende 5 gün fren takılıydı bugün çıkarıldı beni çok rahatlattı ama dikişlerin açılacağı hissi beni tedirgin ediyor

dikişin iyileşmesi en az 1 ayı buluyor bence, hematom oluşumu da kan toplanmış morluk gibi görünüyor.. o his genel olarak oluyor sonra iyileşip birleşince kaşınmaya başlıyor

dikişin iyileşmesi en az 1 ayı buluyor bence, hematom oluşumu da kan toplanmış morluk gibi görünüyor.. o his genel olarak oluyor sonra iyileşip birleşince kaşınmaya başlıyor
Ben dikleştirmede yaptırdım doktor alttan büzerek dikleştirmiş tekrar meme başı ve altına kesi atmamış şimdi memeler alt dikiş üzerine yığılmış gibi duruyor zamanla gerginleşip dikleşir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…