Dün meme büyütme ameliyatı oldum

Hastanede pijama dışında yanıma almamı önerdiğiniz bir şey var mı? Devlet hastaneleri de refakatçi alıyor değil mi?

Hastanede pijama dışında yanıma almamı önerdiğiniz bir şey var mı? Devlet hastaneleri de refakatçi alıyor değil mi?
Terlik mutlaka alın pijamanız önden düğmeli olsun ameliyat sonrası bol bol su için ananas yiyin ödem hemen gitsin saç tokasını unutmuştum ben saçlarım çok bunalttı beni

Önden düğmeli pijama ve önden düğmeli bir elbise bu yaz gününde hayat kurtardi. Operasyon sonrası pijama, Hastane çıkışı elbisemi giydim. İlk günler evde pijama, igneye giderken elbise giydim. Ilk ay Önden düğmeli hersey hayat kurtarır.

Merhaba dr adı ne ve kaça yaptırdınız hangi hastane hangi şehir?

Merhabalar ben de 16 Kasımda ameliyat olacağım. Düğmeli kıyafet düşünmüştüm daha rahat olması açısından. Ameliyat olan arkadaşların tavsiyelerini merak ediyorum
Düğmeli pijama(Ben üstü hiç giymedim.Bir kez koridorda yürüyeyim diye giydim).Diş fırçası(Unutmuştum koymayı Hemem aldırdım) Hastaneden çıkarken yine gömlek tarzı bir kıyafet.

Düğmeli pijama(Ben üstü hiç giymedim.Bir kez koridorda yürüyeyim diye giydim).Diş fırçası(Unutmuştum koymayı Hemem aldırdım) Hastaneden çıkarken yine gömlek tarzı bir kıyafet.
Tamam çok teşekkür ederim diş fırçası hiç aklıma gelmemişti. Terlik olabilir rahat bol şeyler en iyisi nasıl peki şuan memnun musunuz

Tamam çok teşekkür ederim diş fırçası hiç aklıma gelmemişti. Terlik olabilir rahat bol şeyler en iyisi nasıl peki şuan memnun musunuz
2 ay oldu çok memnunum.İlk hafta acaba çok mu büyük oldu endişem vardı.Şimdi ise süperler.Destekli sütyenlerden kurtuldum.Bol su tüketin.Sabah akşam sürekli buz koydum.Ödeme çok iyi geldi.

2 ay oldu çok memnunum.İlk hafta acaba çok mu büyük oldu endişem vardı.Şimdi ise süperler.Destekli sütyenlerden kurtuldum.Bol su tüketin.Sabah akşam sürekli buz koydum.Ödeme çok iyi geldi.
Çok sevindim darısı başıma çok teşekkür ederim yumuşaklığı nasıl gerçi henüz çok yeni sanırım 6. Aydan itibaren yumuşamaya başlıyor. Birde içinizde silikon varmış gibi hissediliyor mu

Cook gecmis olsun. Bende olmak istiorum 3 cocukdan sonra artik zamani geldi diorum:) oncesi ve sonrqsi resim varmi ki

merhaba benim 6 ayı geçti baya yumuşadı, silikon otururken ele gelmiyor ama böyle kendi meme yağınız gerildiğinde mesela düz yatarken falan ele geliyor... o da napalım sıkıntı değil çok güzel görünüyorlar yumuşacıklar büyükler ne giysem yakışıyorlar, iyiki çilesini çekmişim diyorum müthiş oldular... ayrıca partnerimin ilgisi bile arttı, eski halinden şikayetçi değildi ama bu halinden ikimiz de çok mutluyuz... artık allah her böyle hisseden insana nasip etsin diyorum özgüvenli olmak mükemmel bir şey beni gören 185 manken gibi müthiş fizikli diyorçok mutlu oluyorum... doktorum kontrol için 6 ay sonra ultrasona git dedi sadece o kaldı

Sizin adınıza çok sevindim benim de 1 ayı geçti ameliyat olalı şuanda bile yumuşamaya başladılar ne güzel böyle olumlu yorumlar okuyunca içim açılıyor kesinlikle öz güven tavan ben de sefasını süreceğim günleri sabırla bekliyorum şöyle 2-3 ay oldu mu tamamdır baskı hissi 2.aydan itibaren geçer mi birde yan yatmayı özledim sadece daha ne kadar var acaba

geçmiş olsunnnn valla ben 1.5 ay sonra yan yatmaya başlamıştım biraz baskı hissi de belli bi süre sonra yok oluyor merak etme… artık ilk halini ve ameliyat zamanlarını falan unuttummüthiş hissediliyor sadece böyle aşırı sıkınca memeyi veya gerinirken falan silikonu hissediyorsun elinde keşke o da olmasa kendi meme dokum kadar yumuşak olsa(doktorum tam iyileşme 1 yıl sürer demişti belki daha yumuşar ama bilmiyorum) benim ameliyattan 2 ay sonra mezuniyetim vardı hiç ağrım falan kalmamıştı bu da sana ilham olsun

Ay çok teşekkür ederim o zaman benim de çok az kaldı 5.haftam bitti sanırım biraz daha sabretmem gerekicek evet 1 yıl tam iyleşme süreci 1.yılı doldurduğunuzda sizden mesaj bekliyor olacağım ben biraz geriden geliyorum bana ışık oluyorsunuz çok teşekkür ederim tekrardan

İyileşme süresi kişiden kişiye değişiyor sanırım ben 3. Haftadan itibaren yan yatmaya başlamıştım baskı hissi 1 ay dolunca geçti ama ara ara sızlama şeklinde gelen ağrılar 2 ay dolunca bitti çok şükür şuan 3. Ay doldu Eylül 21 de ameliyat olmuştum . Yumuşama kısmına gelince 1. Ay donunca başladı ve şuan tamamen yumuşadılar normal meme kıvamında oldular. Bilmesem protez olduğunu asla dokunarak anlayamazdım o derece yumuşadı ve meme ile bütünleşti 6 ay 1 yıl diyorlar ama daha ne kadar değişip doğallaşabilir bilemedim o zaman gelince anlayacağım artık. Ama ben süreçten çok memnunum inşallah sizlerde memnun kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…