• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün Geceden Bu Yana İçim İçimi Yiyor

Cudana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
5.595
80
0
İstanbul
İyi geceler.

Dün geceden bu yana içim içimi yiyor.
Abartıyor da olabilirim ya da buradaki konulardan etkilendim bilemiyorum.

Eşim yatılı okulda ögretmen. Ayda 5-6 nöbet tutuyor.
Dün gece de nöbetçiydi.
Nöbetlerde okul karma oldugu için her zaman bir bayan, bir erkek ögretmen nöbetçi oluyor.
Yalnız 2-3 aydır bir şey dikkatimi çekiyor artık bütün nöbetleri okuldaki bekar ve bizden bir kaç yaş büyük bir kadınla oluyor.
Dün de sordum kiminle nöbetçisin diye o bayanın ismini söyleyerek X hocamla dedi.

Daha önce de nöbetleri hep o kadınla veya başka bayan ögretmenlerle olurdu,
hiç önemsemezdim.Çünkü biz evlenmeden öncesinden bu yana eşim nöbet tutuyor...
Kaldı ki pek çok kişiye göre de bu konuda gayet rahat biriyim.
Eşimi öyle çok kıskanmam vs.

Neyse nöbet günlerinde çocukları yatırırım, yatmadan da 12.00 gibi eşim arar iyi geceler der yatarız.
Dün de saat 12.30 oldu hala aramadı.
Ben aradım. Aramadın aşkım yatmıyor musun daha dedim, yok nete bakıyorum, yazışıyorum dedi.
Yazışıyorum dediği olayı da açıklayayım eşimin netten alım satım yaptıgı bir site var.
Orada alıcılar ve satıcılarla yazışıyor. Sonra bana, şimdi mesaj geldi, şunu şu kadar fiyata istediler vereyim mi ne dersin dedi ben de
tamam olur dedim kapattık.
Sonra işkillendim ben. Hiç yapmadıgım bir şeyi yaptım ve site şifresini kullanıcı adını biliyorum girdim baktım,
gerçekten de yazışmış ürünler hakkında.

Ama dediği ürün için yazışmamış. Ve en son yazışması 12.02 'de olmuş.
Yani bana şimdi mesaj geldi dediği saat degil.

Ertesi gün oldu, sabah nöbetten çıktı geldi.
Gözleri kan çanagına dönmüş. Geç mi yattın dedim gece 2 de yattım dedi.
Niye dedim, ki eşim genelde en geç 12.30-1.00 gibi yatar.
Yazıştım üyelerle online olunca daha çok satış yapılıyor dedi.
Ben de hemen çaktırmadan cepten siteye girip baktım.
Yine en son yazışma 12.02'de.
Yani daha sonra yazışmamış.
Bir şey demedim.

Akşam yemegi dışarda yiyelim dedi.
Tamam dedim, ki hafta sonu ya cumartesi ya pazar çocuklarla mutlaka dışarı çıkar yemegi de yer geliriz,
bu anormal bir durum degil.

Gün içinde dediği ürünü hazırladı kargoya vermeye gitti.
(Ürünü gerçekten satmış yani)
Gelirken de bana bir hediye almış ama pahalı bir hediye,
anneler gününde alacaktım ama şimdi almak istedim dedi.

Ben çok sevindim tabi,
fakat parçaları birleştirince kendimi garip hissettim.
Acaba bir şeyler mi yapıyor da bu da suç kapatma diye düşünmedim degil.
Yapacak bir insan da degildir...
Geçen gün de bir magazada bir etek begenmiştim,
vaktimiz kısıtlıydı deneyip alamadım,
perşembe günü de ögle arası beni aradı hadi gel o begendiğin etegi alalım dedi gittik aldık.
Yani nöbetten bir gün önce.
Aslında çogu zaman böyle ara ara sürprizler yapar ama bu defa şeytan dürttü beni..

Tüm bu olanlara bakınca sizce abartıyor muyum?
Ya da şüphelenmeli miyim?
Veya da buradan mı etkilendim acaba?

Anlayacagınız ilginç bir durumun içindeyim...

(Çok uzun yazmışım kusura bakmayın)

Ayrıca şunu da belirteyim daha önce eşimin hiç böyle bir şeyine şahit olmadım.
Hiç gizlimiz saklımız yoktur bizim...

Son düzenleme:
Yapmistir diye kafani bulandirma, yapmamistir diye rahatlama. Sana sadece iki kelime. "Takipte ol."

Son düzenleme:
Evet hediyelerin gelme araligi ve diger anlattiklariniz benide supheye soktu.bi sure daha uzaktan izleyin deriim.

Hmm bilemedim simdii, esini en iyi sen tanirsin sen hissedersin.. Bunca zaman hissetmemisken simdi boyle bsy hissetmen garipp, oyuzden gozun esinin uzerinde olsun..

valla canım abartıyorsun diyecem ama parçalar birleşince dediğin gibi işkillenmemek elde değil...
ben o kadınla denk gelmesinde bi abeslik görmedim ama bu internette iken sana bak şimdi mesaj geldi gibi sorup, yazışma saatinin o saatten çok önce olması...
bu biraz şaşırttı...
bird gece 2 de yattım deyip o saate kadar yazıştım demesi...yani senin baktığın saat 12,00 ise 2 ye kadar nette naptı??
başka adresi şifresi olabilirmi belki ordan devam etmiştir yazışmaya diyecem ama sanırım bilgisayarrdan anlıyorsun geçmiş dökümünden görmüşsündür...
eğer silmiş olsa diğerleride silinirdi değilmi??
çok detaylı anlamışıyorum dökümlerden o yüzden soruyorum...
ama netice olarak işkillenmekte haksızmıyım dersen, haklısın derim..benimde burnuma hoş kokular gelmedi...
kötüsün aklına getirme diyecem ama biraz yokla eşini bence..çok rahat hissetmesin toparlanır en azından...eğer o kadınla sohbet muhabbet tarzında geçtiyse ve o yüzden geç yattıysa ki bu bence daha kötü..bi erkek o saate kadar elin kadınıyla ne konuşacak..üstelik gece nöbetinde...
cudana bunu araştır canım...içinde tutma eşine sormadınmı döküme baktım gibisinden??? beni kandırıyomusun gibisinden bi yokla bence..
hık mık ederse bil ki bişey var, ama net konuşursa şüphelenme artık derim..

bence nöbet tutan kadın öğretmenle bi alakası yok ama yıne de bı tuhaflık var

kimle yazıştığı önemli belki hoşlanmadığın ama onun arkadaşlığını devam ettirdiği bi adam var kızarsın diye demiyor ya da başka bi kadın ama yurttaki nöbetıyle alakalı olmayabilir çünkü o saatte kadın öğretmenle aynı bınada yanyana olması imkansız

tabi netten onla yazışıyorsa bilemem

belli etme ama yıne de takip et.

Sana sadece iki kelime. "Takipte ol."

Evet hediyelerin gelme araligi ve diger anlattiklariniz benide supheye soktu.bi sure daha uzaktan izleyin deriim.

Ama takip edecek bir şey yapmıyor ki.
Her şeyi ortada.

Hediyeler de genelde hep yaptıgı şey.Yani son zamanlarda olan bir şey degil.
7 yıllık flörtümüz, 9 yıllık evliliğimiz boyunca hep yapılan bir şey.

Davranışlarında falan da hiç bir degişim yok.
Ne bileyim ya buradan mı etkilendim bilmiyorum,
ama canım sıkkın işte ...

Son düzenleme:
Ama takip edecek bir şey yapmıyor ki.
Her şeyi ortada.

Hediyeler de genelde hep yaptıgı şey.Yani son zamanlarda olan bir şey degil.
7 yıllık flörtümüz, 9 yıllık evliliğimiz boyunca hep yapılan bir şey.

Davranışlarında falan da hiç bir degişim yok.
Ne bileyim ya buradan mı etkilendim bilmiyorum,
ama canım sıkkın işte ...

Dun ne yaptiysan aynisini yapabilirsin. Kontrol edebilirsin ama gizli gizli caktirmadan. Birsey yapmistir diye kafani da bulandirmak istemiyorum. Yapmissa yapmistir sonucta ama yapmama ihtimali de var. Bekle ve izle. Birsey yaptiysa mutlaka kokusu cikar.

valla canım abartıyorsun diyecem ama parçalar birleşince dediğin gibi işkillenmemek elde değil...
ben o kadınla denk gelmesinde bi abeslik görmedim ama bu internette iken sana bak şimdi mesaj geldi gibi sorup, yazışma saatinin o saatten çok önce olması...
bu biraz şaşırttı...
bird gece 2 de yattım deyip o saate kadar yazıştım demesi...yani senin baktığın saat 12,00 ise 2 ye kadar nette naptı??
başka adresi şifresi olabilirmi belki ordan devam etmiştir yazışmaya diyecem ama sanırım bilgisayarrdan anlıyorsun geçmiş dökümünden görmüşsündür...
eğer silmiş olsa diğerleride silinirdi değilmi??
çok detaylı anlamışıyorum dökümlerden o yüzden soruyorum...
ama netice olarak işkillenmekte haksızmıyım dersen, haklısın derim..benimde burnuma hoş kokular gelmedi...
kötüsün aklına getirme diyecem ama biraz yokla eşini bence..çok rahat hissetmesin toparlanır en azından...eğer o kadınla sohbet muhabbet tarzında geçtiyse ve o yüzden geç yattıysa ki bu bence daha kötü..bi erkek o saate kadar elin kadınıyla ne konuşacak..üstelik gece nöbetinde...
cudana bunu araştır canım...içinde tutma eşine sormadınmı döküme baktım gibisinden??? beni kandırıyomusun gibisinden bi yokla bence..
hık mık ederse bil ki bişey var, ama net konuşursa şüphelenme artık derim..

O kadınla denk gelmesinin sebebini de biliyorum aslında.
Okuldaki bayan ögretmenlerin kimi nöbetten çıkmış, kimi dogum izninde vs.
Dolayısyla her gün bir bayan bir erkek olması gerekiyor,
genelde de iyi anlaşan kişileri yazıyorlar birbirleriyle.

Yani okulda birbirini sevmeyen, kavgalı olanlarla yazmıyorlar.
Bu kadın da okulun geneli ile küs.
Eşim de herkesle iyidir. O nedenle eşimle aynı güne yazıyorlar.
Öyle biliyorum yani.
Ama dediğim gibi bu ara her nöbeti onunla...

Sormadım malesef...

Son düzenleme:
Ne yapmıştır ne yapmamıştır bilemem ama anlattığın kadarıyla yalan söylediği kesin:26:
İnsanlar neden yalan söyler?
Bunu düşünmek lazım.

Bana kalırsa muhakkak açıkça konuşmalısın.

Bu bahsettiğiniz ürünleri o site dışında da satıyor mu? Belki başka bir platformda konuşmuştur bilmedim ki.
Hediyelerde, yemekte problem yokmuş nasılsa
Bir süre bakın ama bana aldatıyormuş gibi gelmedi hiç..

bence nöbet tutan kadın öğretmenle bi alakası yok ama yıne de bı tuhaflık var

kimle yazıştığı önemli belki hoşlanmadığın ama onun arkadaşlığını devam ettirdiği bi adam var kızarsın diye demiyor ya da başka bi kadın ama yurttaki nöbetıyle alakalı olmayabilir çünkü o saatte kadın öğretmenle aynı bınada yanyana olması imkansız

tabi netten onla yazışıyorsa bilemem

belli etme ama yıne de takip et.

Yok canım öyle sohbet babında degil site.
Hatta söyleyeyim siteyi de , sahibinden....

Aynı binadalar , yani şöyle söyleyeyim. Kızlar koguşuyla erkekler koguşu arasında
demir kapı var, her daim kilitli, ama koguşlara ayrım aynı bina içinde.
Yoksa yatana kadar ögretmenler odasında falan oturuluyor.
Tabi sadece bir bayan bir erkek olmuyor.
Okulun hizmetlisi, yatılı bakıcıları da oluyor okulda...

Son düzenleme:
Benim olayları biliyorsun. O günlere gittim yemin ederim.

İlk gördüğüm mesajlar, arama kayıtları o kadar normaldi ki; gelirken bana su alabilir misin rica etsem, yola cıktım ben beni de alır mısın gibi. Sonucta arkadaşımdı. Konduramadım bile. Böyle böyle yakınlaşmışlar işte. Dertleşmişler güya.

Eğer son görüşme kayıtlarını silmediyse takipte ol Cudana. Nöbet arkadaşı ile saatlerce süren bir sohbet varsa senin durumdan hoşlanmayacağını bildiği icin saklamış olabilir. Yani aldatıyor diyemem, elimizde hicbir delil yok ama bir haltlar karıştırdığı kesin.

Ve evet eşinden gizli birşeyler yapan adamlar vicdanlarını rahatlatmaya calısıyorlar. Misal evde araba varken bana araba almıştı. O yıl tatil yaptığımız halde ikinci tatili organize etmişti sürpriz yaparak. Aradaki kücük hediyeleri söylemiyorum bile.

Dun ne yaptiysan aynisini yapabilirsin. Kontrol edebilirsin ama gizli gizli caktirmadan. Birsey yapmistir diye kafani da bulandirmak istemiyorum. Yapmissa yapmistir sonucta ama yapmama ihtimali de var. Bekle ve izle. Birsey yaptiysa mutlaka kokusu cikar.

Aslında ben aldattıgına falan ihtimal vermiyorum ama ortada bir yalan var malesef.

Bu kısma takıldım...

Ne yapmıştır ne yapmamıştır bilemem ama anlattığın kadarıyla yalan söylediği kesin:26:
İnsanlar neden yalan söyler?
Bunu düşünmek lazım.

Bana kalırsa muhakkak açıkça konuşmalısın.

Ben de buna takıldım yaaaa.

Hatta sinir oldum.

Ertesi gün özellikle sordum, ürün hakkındaki mesajı telefona mı atmış diye,
yok dedi siteden göndermiş dedi.
Ama sitede o ürünü soran bir mesaj yok ve mesajlarını hiç silmez...

sattığın ürünlere gel beraber bakalım falan desen, mesaj bölümüne girsen o arada yani en azından bunun açıklamasını yapsın, çünkü bu gerçekten kafa karıştırıcı.

Lütfen rica ediyorum başka konularda takıştıgım üyeler kişiselleştirme yapmasın.

Yapacak olan da benim konuma yazmasın bir zahmet.

İnsanları zorla 2. üyelikle konu açmaya zorluyorsunuz.

Son düzenleme:
konuları okurken genelde ben olsaydım ne düşünür ne yapardım gibi okuyorum,
senin yerinde olsaydım benim de içime kurt düşerdi sanırım.
yani basit birşey hakkında(siteye giriş saati), neden yalan söylemiştir eşin, bu insanı düşündürüyor.
yapabileceğin tek şey abartmadan onu takip etmek, tetikte olmak.

Back
X