- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi sedeflidondurma
Sabah 5 gibi emzirmeyecektiniz aslında. 3-4 aylık değil 9 aylık bir bebekten bahsediyorsunuz ve onun da bir uyku isteği var. 6 aydan sonra hatta çocuk doktorumuz 5 ay dedi ama biz 6. Aya kadar devam ettik gece emzirmeyi bırak o uyanana kadar da emzirme dedi. Siz acıkmış olabileceğini düşünmeyin o uyanır. Siz uykusunu bölüyorsunuz. O da geri dalma problemi yaşıyor. Bence kesinlikle bir çocuk doktoruna gidin en doğrusunu o söyler5 aylıkken diş çıkardı. Ondan önce parmak emme alışkanlığı vardı. Bütün gece kesintisiz uyuduğu oluyordu hatta diş dönemindeyken bile. 5 aylıkken dişi çıktı artık parmak emmeyi bıraktı. Isırıyo mu parmağını zevk vermiyo mu artık neden bilmiyorum kendi kendine bıraktı ve o günden beri gece uykularımız hep daha kötüye gitti 7 aylıkken grip oldu ondan sonra su anki hale geldik saatte yarım saatte uyanmalar başladı.
Bu gece gece emmesini 5 6 saatte olsa bitirmeye çalıştım. Emzirmedim. Çok ağladı ama 2 3 saat bi ara uyudu. Sabah 5 gibi acıktığını düşünüp emzirdim. Şimdi yine emzirdim uyudu. Birkaç gün önce 2 3 gün çok güzel uyumaya başlamıştı. Kendi kendine oldu gündüz 3 uyku yapmaya gece de 3 4 kez kalkmaya başlamıştı ama ne oldugunu anlamadım yine bozuldu herşey. Kızım çok yorulduğumu anladı da 3 gün bana tatil mi verdi nedir