- 20 Temmuz 2015
- 14
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi targaryen_
Dünyanın en korkunç günü demişsin, bu kafayla okumaya başladım...bi de telden kaynaklı harf hatası yapmışsın...gece gece gözlerim yerinden fırladı...Ayy dedim gencecik oğlan çok korkunç diye. 1 bucuk senedir cikiyoruz ama 1 aydir ayriydik, inat yuzunden ikimizde yazmadik. Neyse en sonunda bu yazdi 1 gun once gorustuk hersey iyi fakat bi tuhaflik var..Dun ona kalmaya gittim iliskimiz hakkinda konusmaya basladik ve bana resmen sikildigini sorumluluklarin fazla geldigini ustu kapali bi sekilde soyledi....
Güvenmeyeceksiniz...Merhaba hanimlar bugun buraya yaziyorum cunku farkli birilerinin aklina ihtiyacim var. 1 bucuk senedir beraber oldugum erkek arkadasimdan oyle bir kazik yedim ki sindiremiyorum. 1 bucuk senedir cikiyoruz ama 1 aydir ayriydik, inat yuzunden ikimizde yazmadik. Neyse en sonunda bu yazdi 1 gun once gorustuk hersey iyi fakat bi tuhaflik vardi degismis gibiydi. Ve bu adam benim gercekten deli gibi guvendigim tum guven tabumu olusturdum adamdi(!) Dun ona kalmaya gittim iliskimiz hakkinda konusmaya basladik ve bana resmen sikildigini sorumluluklarin fazla geldigini ustu kapali bi sekilde soyledi. Kavga ettik, gecenin 12sinde evden cikicam dedim oda buna musade etti ve arkamdan gelmedi. Basima bisey gelmedigine sukrediyorum. Ama ben bu olayi nasil atlatirim veya herhangi bi insana artik nasil guvenirim bilmiyorum...
Dünyanın en korkunç günü demişsin, bu kafayla okumaya başladım...bi de telden kaynaklı harf hatası yapmışsın...gece gece gözlerim yerinden fırladı...Ayy dedim gencecik oğlan çok korkunç diye
Allah başka dert vermesin ne diyeyim...ya benim anladığım şey olsaydı
yasayan bilir maalesefHani pekte en korkunc degilmis gibi ya.
canim anlayamadim gece gece bu neyin kafasi? uzgun oldugumu belirtiyorum ve siz olsaniz napardiz diyorum yalnizca. sen kimin kimle ne yasadigi ne hissettigini yasamadan nereden bileceksin?Bir ay ayrı kalıyorsunuz onun yazmasını bekliyorsunuz o yazınca kosa kosa gidiyorsunuz ve sıkıldım bitirelim deyince dünyanın en korkunç gun8u oluyor. Ne zannettiniz ben sensiz yapamam bir ay boyunca oldum bittim ne olur beni bırakma diye yalvarmasini mi? Pardon yaş kaç ?
aahah neyse ona o olsaydida bana bunu yapmasaydiDünyanın en korkunç günü demişsin, bu kafayla okumaya başladım...bi de telden kaynaklı harf hatası yapmışsın...gece gece gözlerim yerinden fırladı...Ayy dedim gencecik oğlan çok korkunç diye
Allah başka dert vermesin ne diyeyim...ya benim anladığım şey olsaydı
kesinlikle.Güvenmeyeceksiniz...
Darbeyi yiyen güvenemez sanırım, ben de yedim ben de güvenmeyeceğimi düşünüyorum. Keşke güvenecek kadar saf kalsaydık tanışmasaydık kötülükle...
Tabi ki de benim suan burda bunu yazmamla yasadigim ve yasadigim zamanlardaki hislerimi anlatmam mumkun degil. Gercekten bu 2 sene icinde en cok guvendigim insan oldu. Bana suan koyan ve buraya yazmami bile saglayan seyde bu ya, onunla ayrildik bitti gitti degil ben tum guven tabumu onun uzerinde olusturmustum ve suan o yikildi.Geçmiş olsun, ama malesef o ardından koşa koşa gelip dur gitme diye koluna sarılmalar; bırak canımı acıtıyorsunlar, sonra sarılıp barışmalar dizilerde oluyor..
Madem peşinizden gelsin istiyorsunuz niye gidiyorsunuz? Madem konuşacaktınız 1 ay neden inat ettiniz?
Anlamlandıramadım.. Kimse kimsenin hayatında sonsuza kadar kalacak diye birşey yok. Kimseye güvenememeyi geeektirecek büyük bi travma yaşadığınızı düşünmüyorum.. Siniriniz geçince daha iyi hissedeceksinizdir.
Tabi ki de benim suan burda bunu yazmamla yasadigim ve yasadigim zamanlardaki hislerimi anlatmam mumkun degil. Gercekten bu 2 sene icinde en cok guvendigim insan oldu. Bana suan koyan ve buraya yazmami bile saglayan seyde bu ya, onunla ayrildik bitti gitti degil ben tum guven tabumu onun uzerinde olusturmustum ve suan o yikildi.
Yinede yorumunuz icin tesekkur ederim