Dun dunyanin en korkunc gununu yasadim! Birine tekrar nasil guvenicem?

sıkıldım diyen adamın peşinden gelmesini nasıl bekliyorsun?

Dünyanın en korkunç günü demişsin, bu kafayla okumaya başladım...bi de telden kaynaklı harf hatası yapmışsın...gece gece gözlerim yerinden fırladı...Ayy dedim gencecik oğlan çok korkunç diye :KK45:
Allah başka dert vermesin ne diyeyim...ya benim anladığım şey olsaydı :KK51:

Yemin ediyorum gözümden yaş geldi,Allah da sizi güldürsün
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Bida helalin olmayan bi erkeğin ewine gtmeyerek başlayabilrsin messela cnm:KK69: kimse sen gbi kızlarla cddi amaçlı görüşmez bunu bil. Sadece kullanıp atar böyle. Zor olmalısın kii zor olan şey daha kıymetli olur. Tafsiyem ders al yaşananlardan bida o erkekle görüşme.,
Anladğm kadaryla birliktede oldunuz. İhtiyacı olduğnda arayıp barışmak isteyecek sakın inanmaa.

Ya boyle bir sey de yok ya :KK70:
olacagi varsa her turlu oluyor, olmayacagi varsa hicbir turlu olmuyor.
esim de ben de kesinlikle evlilik dusunmeyen insanlardik. Iliskimizin 2. Haftasinda kaba tabirle ailemin tatilde olmasini firsat bilip pat diye kendisini eve attim. Bir hafta ayni evde yasayip evlenme karari aldik.
Hala da dalga gecerim "cok basit elde etmistim seni, nasil da eve atmistim ama" diye.

Hicbir zaman da zor kadin olmadim. Kolay mutlu oldum, kolay mutlu ettim.

Adam size hicbir sey yapmamış. Sogumus sıkılmış ne var bunda gayet normal. En korkunc gününüz böyle olsun valla.

Dünyanın en korkunç günü değil, yatıp kalkıp şükredeceğiniz gün olmuş bence.
Bu tip erkeklerin bazılarının kafası evlenince geliyor, sorumluluk alamam fln oluyor.
Yani siz ucuz yırtmışsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

hem korkunç gün hem de yazım hatasından dolayı kaynaklanan kelimeyi görünce erkek arkadaşın tecavüze uğradı sanıdm:KK57: sıkıldıysa uzatmaya gerek yok değmez.6 yıllık sevgilimden ayrıldım diyenide görüyoruz 40 yıllık kocamdan boşandım diyeni de .seni mutlu eden biri elbet çıkar karşına.alışkanlık bağlılık derken kopmak zor ama bu adam olmaz.ayrıca kıza sevgilinin evine gitme kullanır atar evlenmez tabi mantığıyla yazanlarada yok artık diyorum cidden.böyle insanlar kızlara bahane bulur ama kocalarının pis geçmişlerini erkektir yapar mantığıyla kabullenir.kadını mal olarak gören yine kadın.ne acı.sen nasıl mutluysan öyle yaşa seni seven seninle olacaktır.görüyoruz burda nişanlıyken sevigliyken birşeyler yaşayanları anlaşanlar evleniyor.beni kirlettin almak zorundasın diye düşünmemeli kadın.kadın erkek eşittir.afedersiniz bir organ adamı üstün kılmaz.!

X