- 20 Temmuz 2015
- 14
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi targaryen_
Aynen oyle tercume oldunuz. Biseyi cok sevmek onu diger seylere kor ve sagir yaparmis. Farkedememisim bende bazi seyleri,tesekkur ederim.Ne demek , bazı olaylar yaşandığı an verdiğimiz tepkilerle bir süre geçtikten sonra verdiğimiz tepkiler aynı olmuyor. Anlıyorum, şu an muhtemelen canınız çok yanıyor. Verdiğiniz sözler ve henüz gerçekleştiremediğiniz bazı planlarınız var belki, belki çok emek verdiniz ve bunu haketmediğini düşünüyorsunuz. Canınızın acısına şapka çıkarıyorum,yanlış anlamayın kimsenin acısını küçük görmek değil derdim. Sadede kişi kendi bile şaşıp asla yapmam dediği şeyleri yaparken, bi başkasına sonsuz güven (asla terketmeyeceği konusunda) çok yanlış. Kimsenin sonsuza kadar yanınızda kalacağı yanılgısına düşmeyin zaten. Herhangi bir sebeple ilişki bitebilir. Bu bi başkasına güvenmemek için bir gerekçe değil.
ahahah baya yanlis anlamissin canimOkurken korkmadim
Ya olay o kadar net ki. Diyorum ki, cok guvendigim biri var ama biseyler yasaniyo ve benim bu birsuru anla yukledigim kisi bi anda degisiyo ve beni istemiyo. Ben ona guveniyorum ama o bana boyle yapiyo. Sence bunun guvenden baska ne gibi bi konuyla alakasi olabilir?Ben bunu güvenle bağdaştıramadım. Dünyada sizden başka binlerce çift ayrılıyor, ve buna benzer laflar geçiyor ayrılık konuşmalarında.
Bunun neresi korkunç ki... Bence siz fazla zayıfsınız, olası şeylere aşırı anlam yüklemişsiniz. Bence bazı konularda bakış açınızı değiştirin.
Cok sinirlendim gecenin 12sinde evden cikicam dedim ve buna musade etti sende adamlik bunun neresinde? medenice ayrildigimiza dair biseu yazdigimi hatirlamiyorum?Adam güvenini zedeleyecek naptı ki? Aldatmamış, arkandan iş çevirmemiş, hakkında kötü konuşmamış. Sadece ayrılmışsınız. İnsanlar ne şekillerde ayrılıyor, sizinki medeni bir şekilde bitmiş.
Ya olay o kadar net ki. Diyorum ki, cok guvendigim biri var ama biseyler yasaniyo ve benim bu birsuru anla yukledigim kisi bi anda degisiyo ve beni istemiyo. Ben ona guveniyorum ama o bana boyle yapiyo. Sence bunun guvenden baska ne gibi bi konuyla alakasi olabilir?
Diger konuya gelince, bu dunyada hergun birileri ac yatiyo, hergun birilerini annesini babasini kaybediyo,her gun birileri biseylerin acisini cekiyo. ama "herkesin acisi kendine" yani dunyanin tabi ki bu boyutu var ama sen olayi oyle bi yere cekmissin ki arkadasim buna bencillikten baska bisey diyemicem.
Cok sinirlendim gecenin 12sinde evden cikicam dedim ve buna musade etti sende adamlik bunun neresinde? medenice ayrildigimiza dair biseu yazdigimi hatirlamiyorum?
ahahah baya yanlis anlamissin canim
I think so baby:)))Hay allah sen napmasin..aklima cok baska senaryolar geldi bi an
konuya gelelim.. o zaman ne yaoiyoruz? Ilisigimizi kesip arkamiza bakmadan kaciyoruz..ennnn mantiklisi o gibi gorunuyor en azindan..hiyardan hayir gelmez
I think so baby:)))
Al benden de o kadar.. oyle diyen bi adama daha donup te bir kere suratina bakmak hata.. simdi dötü kalkmistir iyiceBenim anlamadigim mantıksal bir arıza var ortada zaten kavga etmiş adam senden bıktım demiş ne diye arkandan koşsun ki ..çok şükür kurtuldum diyecek arkandan
Deme oyle ya..oda uzgun sonucta anlamak lazim aslinda ama iste asil mantikli olani bu..uzaklasmasi..oda anlar yakindaAman boşver BACIM alan veren memnun .bide kız bana atar yapıo