Dun dunyanin en korkunc gununu yasadim! Birine tekrar nasil guvenicem?

Ne demek , bazı olaylar yaşandığı an verdiğimiz tepkilerle bir süre geçtikten sonra verdiğimiz tepkiler aynı olmuyor. Anlıyorum, şu an muhtemelen canınız çok yanıyor. Verdiğiniz sözler ve henüz gerçekleştiremediğiniz bazı planlarınız var belki, belki çok emek verdiniz ve bunu haketmediğini düşünüyorsunuz. Canınızın acısına şapka çıkarıyorum,yanlış anlamayın kimsenin acısını küçük görmek değil derdim. Sadede kişi kendi bile şaşıp asla yapmam dediği şeyleri yaparken, bi başkasına sonsuz güven (asla terketmeyeceği konusunda) çok yanlış. Kimsenin sonsuza kadar yanınızda kalacağı yanılgısına düşmeyin zaten. Herhangi bir sebeple ilişki bitebilir. Bu bi başkasına güvenmemek için bir gerekçe değil.
Aynen oyle tercume oldunuz. Biseyi cok sevmek onu diger seylere kor ve sagir yaparmis. Farkedememisim bende bazi seyleri,tesekkur ederim.

Ben bunu güvenle bağdaştıramadım. Dünyada sizden başka binlerce çift ayrılıyor, ve buna benzer laflar geçiyor ayrılık konuşmalarında.
Bunun neresi korkunç ki... Bence siz fazla zayıfsınız, olası şeylere aşırı anlam yüklemişsiniz. Bence bazı konularda bakış açınızı değiştirin.

Adam güvenini zedeleyecek naptı ki? Aldatmamış, arkandan iş çevirmemiş, hakkında kötü konuşmamış. Sadece ayrılmışsınız. İnsanlar ne şekillerde ayrılıyor, sizinki medeni bir şekilde bitmiş.

Ben bunu güvenle bağdaştıramadım. Dünyada sizden başka binlerce çift ayrılıyor, ve buna benzer laflar geçiyor ayrılık konuşmalarında.
Bunun neresi korkunç ki... Bence siz fazla zayıfsınız, olası şeylere aşırı anlam yüklemişsiniz. Bence bazı konularda bakış açınızı değiştirin.
Ya olay o kadar net ki. Diyorum ki, cok guvendigim biri var ama biseyler yasaniyo ve benim bu birsuru anla yukledigim kisi bi anda degisiyo ve beni istemiyo. Ben ona guveniyorum ama o bana boyle yapiyo. Sence bunun guvenden baska ne gibi bi konuyla alakasi olabilir?
Diger konuya gelince, bu dunyada hergun birileri ac yatiyo, hergun birilerini annesini babasini kaybediyo,her gun birileri biseylerin acisini cekiyo. ama "herkesin acisi kendine" yani dunyanin tabi ki bu boyutu var ama sen olayi oyle bi yere cekmissin ki arkadasim buna bencillikten baska bisey diyemicem.

Adam güvenini zedeleyecek naptı ki? Aldatmamış, arkandan iş çevirmemiş, hakkında kötü konuşmamış. Sadece ayrılmışsınız. İnsanlar ne şekillerde ayrılıyor, sizinki medeni bir şekilde bitmiş.
Cok sinirlendim gecenin 12sinde evden cikicam dedim ve buna musade etti sende adamlik bunun neresinde? medenice ayrildigimiza dair biseu yazdigimi hatirlamiyorum?

Ya olay o kadar net ki. Diyorum ki, cok guvendigim biri var ama biseyler yasaniyo ve benim bu birsuru anla yukledigim kisi bi anda degisiyo ve beni istemiyo. Ben ona guveniyorum ama o bana boyle yapiyo. Sence bunun guvenden baska ne gibi bi konuyla alakasi olabilir?
Diger konuya gelince, bu dunyada hergun birileri ac yatiyo, hergun birilerini annesini babasini kaybediyo,her gun birileri biseylerin acisini cekiyo. ama "herkesin acisi kendine" yani dunyanin tabi ki bu boyutu var ama sen olayi oyle bi yere cekmissin ki arkadasim buna bencillikten baska bisey diyemicem.

Bence sen olayı çok farklı yerlere çekmişsin. Olağanüstü bir şey gibi aktarıyorsun. İnsanlar da değişir, ilişkilerin dinamiği de değişir. İnsanlar aşkla evlendiği insanlardan soğuyup boşanıyor. Zira sevgililer de. Tek ayrılan sevgililer siz değilsiniz de. Güven dediğin ne? 'Biz asla ayrılmayız, asla benden soğumaz' güveni mi? Adam bunun mu sözünü verdi? Desen ki çok güvendiğim adam beni aldattı. O zaman derim güvenini kırmış diye. Ama adam delikanlı gibi bitirme konuşması yapmış. Bunun güvenle ilgisi yok. Senin güven anlayışınla benimki çok farklı anlaşılan.

Cok sinirlendim gecenin 12sinde evden cikicam dedim ve buna musade etti sende adamlik bunun neresinde? medenice ayrildigimiza dair biseu yazdigimi hatirlamiyorum?

Eski erkek arkadaşınızı tanıyıp etmediğim için adamlığını sorgulamak bana düşmez. Siz evden çıkarken onun peşinden gelmesini bekleyerek çıkmışsınız zaten. Gelmeyince kızmanız, hayal kırıklığına uğramanız normal.
Son sözleri bana medenice geldi. Sorumluluk yüklenemeyeceğim vs. Hakaret etmemiş, aşağılamamış, kötü olaylar yaşanmamış. Ama tabiki olayı sizin anlattığınız kadarıyla biliyorum. Olayın içyüzünde olumsuz şeyler varsa bir şey diyemem. Ama anlattıklarınız normal.

Benim de 1.5 yıllık ilişkim vardı ve erkek arkadaşımın benden sakladığı şeyler olduğunu arkamdan iş çevirdiğini öğrendim. Güven zedelenmesi tam olarak bu şekilde oluşuyor. Terk edilmeyi bağdaştıramıyorum ben. Duygular incinir, hayal kırıklıkları oluşur evet ama sonsuza dek güven duygusu kaybolmaz.

Gecenin 12sinde erkek arkadasinda olabiliyorsan eve tek donebilme cesaretini de gosterebilmelisin. Olma demiyorum bak, 12de eve donmek atla deve bir durum degil.
Ayrilmissiniz sadece.
Amma dramatize etmissin, yok gittim adamlik neresinde, yok cok guvenmistim.
Insanlar neler yasiyor ya, alt tarafi eve tek dondun diye ve iliski bitti diye dunyayi basina yikmana gerek yok.

Çok güvendiğiniz birinin gözünüzdeki imajı yıkılmış. Bu ikili ilişkilerde yaşayacağınız korkunç günlerin malesef başlangıcı. Profilinize göre yaşınız 18, klasik bir laf ama daha öyle kazıklar yiyeceksiniz ki bu aklınıza bile gelmeyecek.

Ayrıca kendi ayakları üzerinde duran bir genç kadın gece 12 de çıkıp evine gitmeyi bilir. Sizi durdurmak içinden gelmemiş, oraya giderken bunu göze alarak gitmeniz gerekirdi. Bence bu lafı edilecek bir durum değil. Sizi evden kovmamış, aldatmamış, yalan söylememiş. Ayrılık da ilişkilerin bir parçası. Size tavsiyem daha çok genç olduğunuzu ve kendinizi ne kadar olgun hissederseniz hissedin öğrenecek çok şeyiniz olduğunu unutmamanız

Insan başıma ne gelir diye düşünüyorsa kavga etsede küs yatar dışarı çıkmaz. Insanlar bunu demeye getiriyor

Hay allah sen napmasin..aklima cok baska senaryolar geldi bi an :KK70:
konuya gelelim.. o zaman ne yaoiyoruz? Ilisigimizi kesip arkamiza bakmadan kaciyoruz..ennnn mantiklisi o gibi gorunuyor en azindan..hiyardan hayir gelmez :KK66:

Benim anlamadigim mantıksal bir arıza var ortada zaten kavga etmiş adam senden bıktım demiş ne diye arkandan koşsun ki ..çok şükür kurtuldum diyecek arkandan:KK70::KK70::KK70:
Al benden de o kadar.. oyle diyen bi adama daha donup te bir kere suratina bakmak hata.. simdi dötü kalkmistir iyice :KK20:

X