okumuyo da o kadar umursamaz ki her cocugu görmeye geldiğinde konusuyorum istemiyorum istemiyorum deyip duruyo ama ben onsuz nasıl yaşayacagmı bilmiyorum benim kimsem yokE tamam bunu kabul edin canimi yiyin.
Adam sizi istemiyor, bunu da belli ediyor.
Elinizde olmadiginin farkindayim, bebeniz de var ammma, azcik ozguvenli durun madem, hissettirmeyin bu kadar vazgecilmez oldugunu vallaha caniniza okur.
peki sence ne yapmam lazımElimden geleni yapıyorum demişsin ne yapıyorsun mesela. Adama yalvararak mı elinden gelen iradeyi gösteriyorsun. Bekle 1 2 güne düşer e devlete.
Her şeyi denemişsin işe yaramamış ağlama yalvarma olarak.Ters köşe yap madem. Boşanmak mı istiyorsun hay hay asıl ben seni boşuyorum sen olayı yanlış anlamışsın,bir şeyleri onarmaya çalıştıkça kendini ne sanıyorsan.Benden bu kadar. Yarın ağlayıp zırlamak yok ama ha.Öyle güzel yaşarım ki sensiz şaşıp kalırsın hiç zahmet edip adliyeye gitme ben açacağım davayı,ben senin gibi mahkeme salonlarında kararsız da kalmam boşanmak nasıl oluyormuş yaşa ve gör de.peki sence ne yapmam lazım
evet gerçekten bende o cesaret yok keşke yapabilsem o zaten istiyo ben bunları yaparsam işine gelirHer şeyi denemişsin işe yaramamış ağlama yalvarma olarak.Ters köşe yap madem. Boşanmak mı istiyorsun hay hay asıl ben seni boşuyorum sen olayı yanlış anlamışsın,bir şeyleri onarmaya çalıştıkça kendini ne sanıyorsan.Benden bu kadar. Yarın ağlayıp zırlamak yok ama ha.Öyle güzel yaşarım ki sensiz şaşıp kalırsın hiç zahmet edip adliyeye gitme ben açacağım davayı,ben senin gibi mahkeme salonlarında kararsız da kalmam boşanmak nasıl oluyormuş yaşa ve gör de.
Ama söylediklerimi de yap.Tırsma.
Ha bana kalırsa taktiğe falan gerek yok boşan ama senden o vibe alamadım. Daha da fazla rezil etme kendini
oğlakEşiniz İkizler burcu mu?
e git o zaman ayaklarına kapan başka yolu kalmamışevet gerçekten bende o cesaret yok keşke yapabilsem o zaten istiyo ben bunları yaparsam işine gelir
Yalvarma canım düzenini kurmaya bak. İlk boşanan sen değilsin. Velev ki adam öldü n yapacaksın toprağa mı gireceksin onunlapeki sence ne yapmam lazım
ölen birine umut bağlayamıyorsun ama yaşayan sensiz mutlu görünce daha çok üzülüyorsunYalvarma canım düzenini kurmaya bak. İlk boşanan sen değilsin. Velev ki adam öldü n yapacaksın toprağa mı gireceksin onunla
O zaman şu 3 günlük dünyada hayatının son saniyesine kadar ağlaölen birine umut bağlayamıyorsun ama yaşayan sensiz mutlu görünce daha çok üzülüyorsun
Bu halle bu adam sizle kedinin fareyle oynadığı gibi oynar , biraz mantıklı olun , bu evliliğin sizin açınızdan hiçbir pozitif yanı yok, evli kalsanız bile olan size olacak ...ben boşanmayı istemiyorum
Seven adam böyle yapmaz , bu adam sadece kendini ve ailesini seviyor...doğru kendime gerçekten hiç saygım yok sevgim yok cok dogru elimde olmadan yapıyorum uğrasıyorum hatta bitmesin diye yalvarıyorum ama içten içe onun sevdiğini bu kavgalardan bıktığı için yaptıgını biliyorum tamam şuan mutlu değilim ama boşanıncada mutlu olmayacam benim kimsem yok
Ooo oğlaksa yandın, oglağın cahili kadını köle ediyor halamın eşinden biliyorum, çok geri kafalılar...
doğru ama ben seviyorum boşanmak istemiyorum
yok o anki ambiyanstan etkilendi de yok dedi bence cünkü ben mahkemede ağlarken oda ağladı hakim iyi düşünün deyip boşamadı cıktıktan snra keske bitseydi demeye basladıüç aydır ayrıymışsınız zaten. üç aydır ölmediyseniz bundan sonra da ölmezsiniz. adam şuanda kendini dünyanın yedinci harikası sanıyor muhtemelen. belki yalvarmalarınız hoşuna gittiği için son anda vazgeçmiş sizi yine bu kedi fare oyununun içine çekmiştir. bir an önce sevmeyi bırakın bence bu adamı.
iyi birisiNesini tam olarak?
sorsan ailem de umrumda değil sende diyoSeven adam böyle yapmaz , bu adam sadece kendini ve ailesini seviyor...