çok dogru ama gel bunu bu kalın kafama anlat işte elimde olmadan onun için ağlarken buluyorum kendimiYaşınız genç diye tahmin ediyorum adam kafasına koyduysa bu sene değilse seneye seneye değilse 60 yaşına da gelse o boşanmayı kafaya koymuş boşayacak o yüzden sen kendin güçlü olmaya bak maddi manevi her açıdan Ona da yol ver gitsin Uzmanlar boşanmayı doğuma benzetiyorlar kadınların boşanma acısı normal doğum gibi olurmuş yani doğum esnasında çok acı çeker ama doğduktan sonra rahatlarlarmış erkeklerin boşanması ise sezaryen doğumu benzermiş Onlar şu an farkında değil boşanma aşamasında farkında olmuyorlar Boşandıktan sonra acı çekiyorlar Eğer adam ille de yuvamı yıkacağım rezil bir hayat süreceğim diyorsa bırakın rezilliğin dibini yaşasın
Öyle diyecek tabi yoksa erkeklik gururu örselenir paşanın ...sorsan ailem de umrumda değil sende diyo
çalışmıyorum ve ailem yok evet yakın derece akrabam da yokKimsem yok derken aileniz yok mu? Bu durumda size iyi gelecek bir aile, çalışıyor musunuz?
E ne yeyip ne içiyorsunuz 3 aydır? Ev kiramı kirayı faturaları kim ödüyor?çalışmıyorum ve ailem yok evet yakın derece akrabam da yok
Ağlamış olabilir, insanlar evliliğin bittiğine üzülebilir, bu sizi sevdiğini göstermez ki. Hayal kırıklığı, yorgunluk, suçluluk.. bir sürü duygu olabilir.yok o anki ambiyanstan etkilendi de yok dedi bence cünkü ben mahkemede ağlarken oda ağladı hakim iyi düşünün deyip boşamadı cıktıktan snra keske bitseydi demeye basladı
biz geçen gün eşimle boşanmaya gittik ama boşanmaktan vazgeçtik yok dedik cıktık karara cıktı e devlette de gözüktü ama cıktıgımız andan yarım saat sonra tekrar kavga ettik boşanmaya geri karar verdi dalga geçer gibi keske boşansaydık demeye basladı tekrar dava açmaya girdi bize kücük bi kağıt verdiler dilekce ve protokolü aldılar ama e devlette suan acılan bir dosya yok acılmamıs mı manasında suan bu
Bu durumlarda adalet bır yaptırım uygulasada yuklu bır para cezası alsa.ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi biliyor musunuz bilmiyosunuz yargılamayın ya rica ediyorum şunu yapmayın bizde biliyoruz cocuk oyuncağına döndü beraberken olmadıgını düşünüyoruz ama ayrılmayı da beceremiyoruz kararlı net duramıyoruz hele zaten ben hiç istemiyorum devleti mesgul ediyosak onlarda mesgul oldukları parayı alıyolar zaten
Ortada evlilik aıle klmamıskı. Seni ıstemıyorsa bosanırsın. Evlılık ıkı kişi uzerıne kurulu. Bırııs istemiyorsa bosanacaksın. Her kavgada mahkemeye gıden koca mı olur olmaz zatenKadın boşanmak istemiyorum demiş yok niye adamın inisiyatifine bırakıyorsun kendini demişler ya kadın zaten boşanmak istemiyorum diyerek kendi inisiyatifini kullanmış oyuncağa cevirende karsi taraf yine burda kadın laf işitiyor ilginç yani
ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi biliyor musunuz bilmiyosunuz yargılamayın ya rica ediyorum şunu yapmayın bizde biliyoruz cocuk oyuncağına döndü beraberken olmadıgını düşünüyoruz ama ayrılmayı da beceremiyoruz kararlı net duramıyoruz hele zaten ben hiç istemiyorum devleti mesgul ediyosak onlarda mesgul oldukları parayı alıyolar zaten
Az gurur lütfendoğru ama ben seviyorum boşanmak istemiyorum
Ayy bu ne ya, geçen yabancı damat izliyordum. Esas kız, onun kocası, ablası, kaynanası, dedesi... İstisnasız herkes her trip attığında mahkemeye başvuruyordu. Ama neredeyse hiçbiri boşanmadi, boşanan da tekrar aynı kişiyle evlendiCocuk oyuncağına çevirmişsiniz.
Hem mahkemeyi mesgul ediyorsunuz, hem hayatinizi.
Yetiskin insanlar olarak, oturup karar veremiyor musunuz?
Her kavgada mahkemeye mi?
Devleti niye meşgul edelim, parasini alıyorlar dedi:)Ayy bu ne ya, geçen yabancı damat izliyordum. Esas kız, onun kocası, ablası, kaynanası, dedesi... İstisnasız herkes her trip attığında mahkemeye başvuruyordu. Ama neredeyse hiçbiri boşanmadi, boşanan da tekrar aynı kişiyle evlendi
Mahkemeyi boşa yormaktan, önemli davaların daha da beklemesine sebep olmaktan başka ne yani bu? Kkda da çok var, kocasına "ciddiyim hee" demek için başvuru yapan, sonra iki güzel söze barışan. Ne gıcık bir durum
sanki alıp cebe atıyorlar hay allahim ya boşuna iş yükü boşuna kağıt masrafı boşuna mesai...Devleti niye meşgul edelim, parasini alıyorlar dedi:)
O cevabı alinca anlatmak istemedimsanki alıp cebe atıyorlar hay allahim ya boşuna iş yükü boşuna kağıt masrafı boşuna mesai...
Allah allah ayrılan ilk insansınız galiba.ne yaşadığımızı ne hissettiğimizi biliyor musunuz bilmiyosunuz yargılamayın ya rica ediyorum şunu yapmayın bizde biliyoruz cocuk oyuncağına döndü beraberken olmadıgını düşünüyoruz ama ayrılmayı da beceremiyoruz kararlı net duramıyoruz hele zaten ben hiç istemiyorum devleti mesgul ediyosak onlarda mesgul oldukları parayı alıyolar zaten