yok o anki ambiyanstan etkilendi de yok dedi bence cünkü ben mahkemede ağlarken oda ağladı hakim iyi düşünün deyip boşamadı cıktıktan snra keske bitseydi demeye basladı
Ağlamış olabilir, insanlar evliliğin bittiğine üzülebilir, bu sizi sevdiğini göstermez ki. Hayal kırıklığı, yorgunluk, suçluluk.. bir sürü duygu olabilir.
Sizi istemiyorsa neden bastırıyorsunuz? Hadi o anlık manipüle ettiniz, çocuk vs dediniz, e sabah kalkıp ilk sizi gördüğünde hissetmediği hisleri nasıl geri getireceksiniz, kafasına silah mı dayayacaksınız?
Yasal olarak boşanmayı uzatma hakkınız var fakat bana çok vahşice geliyor, evlilik iki insanın rızasına dayanmaz mı? "Seni istemiyorum" diyen birini hukuki avantajlardan faydalanıp yanında tutmak bana "küçülmek" olarak geliyor.
Ek olarak, çocuk için geldiğinde ikna için konuşuyorum demişsiniz. Bence çocuğunuzun yararına bu şekilde davranmayın, sizinle ilişkisi başka çocuk için gelmesi başka. Bu şekilde yaparsanız sizinle uğraşmamak için çocukla da mesafe koyabilir.
İlla kendiniz hakkında konuşmak istiyorsanız, ayrı zaman talep edin, net olun, hayır derse üstelemeyin.
Bazı kadınları gerçekten anlamıyorum. Sürekli bir kadın evliliği çok zor şeyler olmadıkça bitirmez deniyor da. Kadınların büyük kısmı o çok zor şeyler kendisine yaşatılmadan da rahat edemiyor, normal şekilde ayrılmak istemiyorlar. Bu adam şimdi sizi istemiyor, ortada aldatma yok, şiddet yok, neden rezilleşmeden ayrılmıyorsunuz ki?
Türk kadını "çok kötü şeyler olmadan boşanmaz" olayı kadar saçma bir şey yok. Boşanın ya boşanın Allah aşkına. Sevmeyen adam tahammülü azaldıkça, zorla evlilikte kaldıkça ağzı da bozulur, saygısı da kalmaz, eve de gelmez, aldatır da bilmem ne de.
Yani illa bu noktaya gelip mi sürünmek lazım?