- 15 Şubat 2013
- 24.303
- 91.216
Kac yasinda?evet var
18 aylıkKac yasinda?
gerçekten öyle anlamıyolarKadın boşanmak istemiyorum demiş yok niye adamın inisiyatifine bırakıyorsun kendini demişler ya kadın zaten boşanmak istemiyorum diyerek kendi inisiyatifini kullanmış oyuncağa cevirende karsi taraf yine burda kadın laf işitiyor ilginç yani
sisteme bazen geç düsebiliyor ama önce kendinize zaman verin,illaki resmiyette bitirmek gerekmiyor,o vazgeçiyor,siz istemiyorsunuz,konuşulması gerken ne varsa konuşup,bir süre ayrı kalıp düşünün derim,sonra netleştirip karar verin.çok şükür ama çok şükür mantıklı beni anlayan bir görüş ya
cok sık kavga ediyoruz ben eşimin beni önceliğine koymadıgını aileci oldugunu düşünüyorum o abarttığımı yapsa bile bana yaranamadığını düşünüyo 1 cocugmuz var terapiye de gittik olmadı anlaşamıyoruz evet ama ben ayrılma düşüncesi içine girip kendimi netleyemiyorum o istiyo boşanmayı ben yanaşamıyorum dediğiniz gibi ne yapacam gibi sebeplerden birde 12 yıllık bir geçmiş silip atamıyorum kavgada etsek yanımda dursun istiyorum
ama sorun şu şimdi biz tekrar girdik açtı bize kağıt verdiler ama e devlette görünmüyo
Çünkü bir taraf istemeyince ortada evlilik olmuyor . Insanların anlamadığı bu . Evlilik iki kişilik bir olgudur. Mahkemeye kadar gidiyorsa bir insan o evlilik gerçekten bitmiştir . Öncelik ailesi diyor konu sahibi madem adamı her koşulda yanında istiyor . O zaman konu sahibi de önceliği her şeyi eşinin ailesi yapsın otursun .Kadın boşanmak istemiyorum demiş yok niye adamın inisiyatifine bırakıyorsun kendini demişler ya kadın zaten boşanmak istemiyorum diyerek kendi inisiyatifini kullanmış oyuncağa cevirende karsi taraf yine burda kadın laf işitiyor ilginç yani
Nasıl anlayabiliriz ? Madem öyle sizde gidin ailesinden özür dileyin . Ailesi ne derse yapın yani. Sürekli ailesini arayın canım anam diye sarılın . Tatlı,borek, çörek yapın götürün . Bu kadar boşanmak istemeyen bir kadınsanız neden bu kadar restleştiniz?gerçekten öyle anlamıyolar
3 aydır ayrıyız zaten hiç araya giren aile büyükleri de olmadı oda uzak kaldıkca sogudu iştesisteme bazen geç düsebiliyor ama önce kendinize zaman verin,illaki resmiyette bitirmek gerekmiyor,o vazgeçiyor,siz istemiyorsunuz,konuşulması gerken ne varsa konuşup,bir süre ayrı kalıp düşünün derim,sonra netleştirip karar verin.
ailesini istemiyorum eşimi değil sonuçta ikisi farklı şeyler ya ayrıca benim sorum barışmak mı e devlette yeni dava gözükmüyo diyorum sizler bana boşanmayla alakalı yorumlar yapıyosunuzNasıl anlayabiliriz ? Madem öyle sizde gidin ailesinden özür dileyin . Ailesi ne derse yapın yani. Sürekli ailesini arayın canım anam diye sarılın . Tatlı,borek, çörek yapın götürün . Bu kadar boşanmak istemeyen bir kadınsanız neden bu kadar restleştiniz?
Ailesini istemiyorum diye birşey yok işte . O da ailesini kendisinden önce tutan bir eş istiyor . Yeni dava sonradan düşer anında düşmez . Seviyorum ayrılmak istemiyorum diyen sensin bende diyorum ki adam ailesini senden ve çocuğundan daha çok seviyor . Yoksa öylece 1.5 yaşındaki çocukla ayrılmaz .ailesini istemiyorum eşimi değil sonuçta ikisi farklı şeyler ya ayrıca benim sorum barışmak mı e devlette yeni dava gözükmüyo diyorum sizler bana boşanmayla alakalı yorumlar yapıyosunuz
kaç gün içinde düşer peki bilginiz var mıAilesini istemiyorum diye birşey yok işte . O da ailesini kendisinden önce tutan bir eş istiyor . Yeni dava sonradan düşer anında düşmez . Seviyorum ayrılmak istemiyorum diyen sensin bende diyorum ki adam ailesini senden ve çocuğundan daha çok seviyor . Yoksa öylece 1.5 yaşındaki çocukla ayrılmaz .
doğru kendime gerçekten hiç saygım yok sevgim yok cok dogru elimde olmadan yapıyorum uğrasıyorum hatta bitmesin diye yalvarıyorum ama içten içe onun sevdiğini bu kavgalardan bıktığı için yaptıgını biliyorum tamam şuan mutlu değilim ama boşanıncada mutlu olmayacam benim kimsem yokSeni sürekli olarak boşamaya Kalkan mahkeme salonlarını Avukat ofislerini öğreten bir koca için hala vazgeçemiyorum diyorsun bir söz okumuştum da çok hoşuma gitmişti insanın kendine de saygısı olmak zorunda Her şeyi de affedemezsin diyordu
Ay pardonnnn, ben sey dicektim aslinda elim sürçtüKadın boşanmak istemiyorum demiş yok niye adamın inisiyatifine bırakıyorsun kendini demişler ya kadın zaten boşanmak istemiyorum diyerek kendi inisiyatifini kullanmış oyuncağa cevirende karsi taraf yine burda kadın laf işitiyor ilginç yani
Ailesini mi istemiyorsunuz, boyle bir hakkınız var mi ki?ailesini istemiyorum eşimi değil sonuçta ikisi farklı şeyler ya ayrıca benim sorum barışmak mı e devlette yeni dava gözükmüyo diyorum sizler bana boşanmayla alakalı yorumlar yapıyosunuz
aslında oynamıyo her fırsatta beni istemediğini gözüme sokuyo 3 aydır da ayrıyız ama ben bi türlü iradeli olup ee yeter tamam bitiyosa bitsin diyemiyorum sorun aslında bende farkındaym ama elimden gelmeden yapıyorumAy pardonnnn, ben sey dicektim aslinda elim sürçtü
Senden boşanmak isteyen adamdan sakin bosanma, aman bosanma, oynasın dursun senle ya nolcak dicektim
Adam dava açıp sonra vazgecip sonra yine dava aciyorsa nooolllmus yanii, amma abarttim ha!
Niye herşey erkeklerin isteğine göremi olacak kadın istemiyor ne zaman isterse o zaman bosansin ne var ki bunda adam dengesiz ve hadsizlik yapmış ama kadın ben çekerim diyorsa çeker yani bize ne kiAy pardonnnn, ben sey dicektim aslinda elim sürçtü
Senden boşanmak isteyen adamdan sakin bosanma, aman bosanma, oynasın dursun senle ya nolcak dicektim
Adam dava açıp sonra vazgecip sonra yine dava aciyorsa nooolllmus yanii, amma abarttim ha!
gerçekten öyle ama ben bu sebepten boşanmak istemiyorum bu aşılabilecek birşey gibi geliyor banaAilesini mi istemiyorsunuz, boyle bir hakkınız var mi ki?
Ne yapsin siz istemiyorsunuz diye ailesini mi silsin?
Ha sizinle ailesi arasindaki dengeyi saglayamiyorsa zaten yine boşanmaniz gerek!
Ha bu arada ben daha ömrü hayatimda çiftlerin karsilikli ailelerle gorusmedigi evliligin yürüdüğünü gormedim, duymadim.
Ama bizim toplumda kadin olsun erkek olsun aileye düşman zaten, genetik midir nedir
Butun evlilikler senin anan benim anam diye bitiyor, çünküü denge kuramiyorlar.
E tamam bunu kabul edin canimi yiyin.aslında oynamıyo her fırsatta beni istemediğini gözüme sokuyo 3 aydır da ayrıyız ama ben bi türlü iradeli olup ee yeter tamam bitiyosa bitsin diyemiyorum sorun aslında bende farkındaym ama elimden gelmeden yapıyorum
Kardesim adam istemiyor istemiyor, okudugunu anlamiyor musun?Niye herşey erkeklerin isteğine göremi olacak kadın istemiyor ne zaman isterse o zaman bosansin ne var ki bunda adam dengesiz ve hadsizlik yapmış ama kadın ben çekerim diyorsa çeker yani bize ne ki