• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

Ailen seni elin oğlundan dayak yiyesin diye mi yetiştirdi?
Tartışma olabilir, karışıklık olabilir, ama önemli ama önemsiz sebepten kafa göz dövülmek ne demek!!!
Annen baban sesini biraz yükseltse kimbilir neler söylüyorsunuz, elin oğlunun dövmesine nedir bu tepkisizlik, kabullenmişlik, eminim bu gün gelse yine affedeceksiniz, yazık size ...

Allahım çoluğumuz çocuğumuz var, kızlarım var!
Kıyamıyor nasıl çiçek gibi yetiştiriyorum, sonra elin öküz hayvanı gelip dövüyor evladımı.
Kızım da 'seviyorum' diye katlanıyor. :KK43:
Çıldırırım sanırım, büyük söz söylemeyim ama!
Ortalığı yıkarım.
Bir de kızımı ben döverim az evvel dediğim gibi.

Ah konu sahibi,hayat güzel, sevmek sevilmek müthiştir.Keşke yanlış tanımasaydın sevgiyi.

Aılesınden saklamak ıcın odasından cıkmayan kızın erkek arkadası tarafından ölduruldu ya da bıcaklandı haberını okumadan sızın darp raporu alıp sıkayetcı olmanızı ve ıyı oldugunuz haberınızı almayı tavsıye ederım
Bı aıle cocugunun yuzunun bu hale geldıgını anlayamayacak kadar odanıza ve sıze uzaksa durumunuz her ıkısınıde bagdastırınca daha vahim
Umarım hayatınıda kı yanlıslıklar duzelir
Cok gecmıs olsun

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil

Hiç normal bulmadım seni
Memlekette polis var, hastane var, darp raporu denen bir şey de var. Kafaya darbe alındığında uyunmaz bunuda hatırlatayım. Hele aileden saklamak hata üstüne hata

Bu arada darp raporu alıp sıkayet etmeyıp adamın yanına kar bıraktıgınızda sızden sonra baska kadına da aynı sıddetı gostermesıne ve cesaret almasına ızın verıyorsunuz
Bunun altından kalkmak daha zor bence

Erkek arkadaşını sevmekten önce kendini sevmeyi, değer vermeyi öğren. Kendine veremediğin sevgiyi erkek arkadaşına veriyorsun, ne yapsa katlanıyorsun. Sen bu dünyaya elin herifinden dayak yemeye gelmedin, annen baban seni elin herifinden dayak ye diye büyütmediler. Erkek arkadaşın seni sevmiyor, sen de kendini sevmiyorsun. Sevgi bu değil, bunu kabullen. Yine de burada "Çocuğum var katlanmak zorundayım" diyen pek çok kadından üstün sayılırsın, hala kendini kurtarmak, erkek arkadaşın olacak şeref yoksununa tekmeyi koymak için vaktin var. Sen değerlisin, bu dünyaya bir kere geldin, vaktin de değerli. Böyle karakter yoksunlarıyla harcama.

Bu adamla gorusme evlenmeye ikna eder seni. Evlenelim düzelirim der herşey guzel olucak der kanarsın .

Darp raporu al şikayetçi ol. Saklama ailenden gormuyo mudun ızlemıyo musun sevgılısı yuzunden oldurulen kadınları? Evlılıkte kpi kızını korudu dıye olduren damatları

Duzelmezz degısmez sıddete egılım varsa ılerler ucu ölüm.

SİZDEKİ EN BÜYÜK SORUN SİZ KENDİNİZİ HİÇ SEVMİYORSUNUZ HİÇ DEGER VERMİYORSUNUZ ÇOK YAZIK ÇOK.

NE KADAR AŞIKTA OLSANIZ BU PİSLİKTEN UZAKLAŞIN SİZE SEVGİLİ İKEN DARP EDEN KİŞİ EVLENDİGİNÏZDE ALLAH KORUSUN SİZİ ÖLDÜRÜR TELEVİZYONDA 30 SANİYELİK BİR YİNE BİR KADIN CİNAYETİ OLAYI DERLER O KADAR . UZAK DUR ŞİKAYET ET ŞİKAYET ET İNANMAYIN TİMSAH GÖZYAŞLARINA ASLA İNANMAYIN .

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Aynı öfke ve şiddet babanız tarafından gosterilseydi evi terk eder yüzüne bakmazdiniz.
Elin üç kuruşluk serserisinin her yaptığını seviyorum ama diyerek affedersiniz yakında caninizdan da olursunuz.
Gelip yine özür dilese yine devam edersiniz bunu biliyorum.
Kendinize yakistirdiginiz hayat bu mu?

İnanamiyorum sana sen şişme bebek misin vurdu kafa atti ziplatti bu nasil rahatlik

adam en başından beri dengesizmiş.

her zaman kendin etmiş, kendin bulmuşsun.

bu kez kararlı ol da barışma.

Ben anlamıyorum hadi eşin olsa çocuğun olsa çocuğum için katlanıyorum dersin ki bu çıktığın biri ve ilk vukuatı dğeil ben inanmakta zorluk çekiyorum bu konulara. Bu adam sizi böyle rahatça nerede dövdü nereye gittiniz çok izbe bir yere mi?

Şu anda kulağım duymuyor gözüm mor diyorsunuz burada konu açıyorsunuz. Ailemden saklanmak için odamdan çıkmıyorum diyorsunuz eve girdiğinizde aileniz gözünüzdeki morluğu da mı görmedi bu saate kadar niye odandan çıkmıyorsun demedi mi Allah aşkına elle tutulur bir yeri yok konunuzun ve hiçbirşey yapmadan şikayetçi olmadan öylece odanızda oturmuş duymayan kulağınızla burada yazılanlara cevap veriyorsunuz.

Çok mu rahatsınız doğal mı karşılıyorsunuz anlamadım öldürmesini mi bekliyorsunuz. Bir de profilinizde mimarlıktan mezun yazıyor hani cahilde değilsiniz yani bu taviz neden? valla inanmıyorum yani.

Ben anlamıyorum hadi eşin olsa çocuğun olsa çocuğum için katlanıyorum dersin ki bu çıktığın biri ve ilk vukuatı dğeil ben inanmakta zorluk çekiyorum bu konulara. Bu adam sizi böyle rahatça nerede dövdü nereye gittiniz çok izbe bir yere mi?

Şu anda kulağım duymuyor gözüm mor diyorsunuz burada konu açıyorsunuz. Ailemden saklanmak için odamdan çıkmıyorum diyorsunuz eve girdiğinizde aileniz gözünüzdeki morluğu da mı görmedi bu saate kadar niye odandan çıkmıyorsun demedi mi Allah aşkına elle tutulur bir yeri yok konunuzun ve hiçbirşey yapmadan şikayetçi olmadan öylece odanızda oturmuş duymayan kulağınızla burada yazılanlara cevap veriyorsunuz. Çok mu rahatsınız doğal mı karşılıyorsunuz anlamadım öldürmesini mi bekliyorsunuz.
ama seviyor.
çünkü biz sevgi nedir bilmiyoruz, anlamayız.

üff okurken içim fena oldu ben birinden o kadar dayak yesem onu bir daha gördüğümde 2 günlük yola kaçarım , sen şimdi bunu yıne affedersin de... bazı kadınlar dayak yemeyi seviyor diyenlere kızıyordum da haklılar abi.. şunun bi açıklaması yok ! darp raporu polise gitmek şikayet olaylarına hiç girmiyorum . aileden saklamak birde öhh yani..

Allah aşkına burada insanları kandırıp durmayın yaa o kadar sinirliyim ki. Siz gerçek misiniz yaaa.

11 Şubatta konu açmışsınız, erkek arkadaşım terketti beni her yerden engelledi hiçbir şekilde ulaşamıyorum pişman olup bana dönmesini istiyorum demişsiniz. 12 Şubatta da yine konu açıp erkek arkadaşıma anlam veremiyorum iyi olunca çok iyi pamuklara sarar kötü olunca gözü hiçbirşeyi görmez bağırıp çağırır diye eee bir gün önce bir hafta oldu ayrılalı deyip 1 gün sonra nasıl ayrılmamış gibi konu açıyorsunuz?

Daha da önceki konularda bu adamın sizi hep sürekli terkettiğini yazmışsınız adamı bırakmayan kovalayan sizsiniz ve şu anda darp edildiği için konu açanda sizsiniz zaten zorla giden bir ilişki ve böyle bir adamla ne bu inat. Niye o ayrıldığında sürekli dönüyorsunuz adamın size zerre sevgisi yok ki terkedip duruyormuş ortalıkta adam mı kalmadı kafa mı buluyorsunuz anlamadım gitti.

Madem razısınız madem terkettiği halde her yerden engellediği halde hep dönmesini istediğiniz yönünde konu açıyorsunuz dövünce de beni dövdü diye konu açmayın

ama seviyor.
çünkü biz sevgi nedir bilmiyoruz, anlamayız.
seviyor hem de çok seviyor.
yıllarca da emek verdi.
nasıl bıraksın değil mi:))
sinir harbi konulardan biri bu da benim için.
"ama çok seviyorum" culara o kadar kızıyorum ki.

seviyor hem de çok seviyor.
yıllarca da emek verdi.
nasıl bıraksın değil mi:))
sinir harbi konulardan biri bu da benim için.
"ama çok seviyorum" culara o kadar kızıyorum ki.
ailesi 20-30 yıl emek verir ama 1-2 yıllık aşkları daha emektar :)

Back