- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utanacak bişey yok.yeterki bi daha dönme yeterki.Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Ay evet erkek arkadaşıymış o yüzden daha da kızdım, ilk sefer de değil, kaçıncı affedişi kimbilir !Neeeeeeeeee sevgilisi mi bu?
mutsuz_91 sen ne yapıyorsun? Nasıl bunu kabullenebiliyorsun. Şu yaşınızda anneniz babanızın bağırmasına bile efelenirsiniz değil mi? Ama bir kıçı kırığın peşinde heba ediyorsunuz kendinizi. O adamdan ayrılıyorsun. Nokta. Seni yetiştiren anne-babana acı bari. Kendine acımıyorsun.
hala kendini haklı görüyor demişsiniz dayaktan sonra da mı konuştunuz?
Sadece dün ki kadınlar gününe denk gelmiş o kadarbende eski konularına bakınca
farkettim, aslında olağan şeyler yaşadıkları..
konuşmuş olmalarını da pek yadırgamadım
Bir kez daha dedigine gore ilkleri affetmissin bu senin sucun.bi kez daha darp edildim.
Sadece dün ki kadınlar gününe denk gelmiş o kadar
Kızlar bi tuhaf aileler daha tuhafyahu bu yeni nesil kızlar neden böyle hanımlar?ne oluyor bunlara?
bu gidişat çok çok üzücü.
yarın yine affedeceksen boşuna yorum yapmayalımDeğiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil