• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
utanacak bişey yok.yeterki bi daha dönme yeterki.

Bu adam(!) seni canı istediğinde terk ediyor
Arada bir sıkıldı mı da seninle kendi ayı teknikleriyle eğleniyor(bknz.dövmek)(bkz.ayı bile durduk yere saldırmaz)

İnsanlar senin izin verdiğin kadar sana yaklaşabilirler.
Aynı etrafındaki bir çember gibi düşün
O adam onu aşıp da sana vuramayacağını bilse ve sen bunu ona hissettirsen bir şey yapamaz

Ama sürekli o sınırı geçmesine izin vermişsin bugüne kadar
Eğer bu meseleden sonra ona bu çemberin sınırlarını göstermezsen
Gazetede okuduğun, TVde izlediğin kadınlar gibi olmaman için bir sebep yok.

O yüzden aklını başına al mutsuz_91
Gidip darp raporunu al
Ve bu adama artık kişiliğinin etrafındaki sınırı göster
Bu çemberin dışına at
Sana ulaşamayacağını bilsin.

Ailen de öğrensin zaten
Yarın bir gün başına bir şey gelse ne olacak?
En azından haberleri olursa, daha kolay müdahale edebilirler.

ya eski konularına baktım da sürekli darp ve terk edilme var,ve daha önce kulak zarının yırtılmasına sebep olmuş ve sen aramışsın buna rağmen barışmak için ama kusura bakmada neden yardım istiyorsun ki kendin edip kendin buluyorsun .mecbur musunuz bu kişiye ?

Neeeeeeeeee sevgilisi mi bu?
mutsuz_91 mutsuz_91 sen ne yapıyorsun? Nasıl bunu kabullenebiliyorsun. Şu yaşınızda anneniz babanızın bağırmasına bile efelenirsiniz değil mi? Ama bir kıçı kırığın peşinde heba ediyorsunuz kendinizi. O adamdan ayrılıyorsun. Nokta. Seni yetiştiren anne-babana acı bari. Kendine acımıyorsun.
Ay evet erkek arkadaşıymış o yüzden daha da kızdım, ilk sefer de değil, kaçıncı affedişi kimbilir !

Nickin bile mutsuz_91
Kendine bu hayatı seçmeyebilirsin
Mesela nickini mutlu_91 yapıp da bu adamsız mutlu bir hayata atılabilirsin.
Bu yıkımdan kalkıp da serpilebilir, gelişebilir, yepyeni, dimdik duran bir kadın olabilirsin
Veya da hayatın boyunca fiziksel ve psikolojik yıkımlarla, giderek ezilen ve küçülen bir kadın olarak kalırsın

Seçim senin

Bu adama haddini bildirmesem darp raporu alıp şikayetçi olmasam ve hayatımdan tamamen def etmesem bir ömür aynada kendime bakamazdım utanırdım çünkü özsaygı bunu gerektirir.

Daha kötüsünü yapmayacağı ne malum..Bunun affedelir bir yani yok,kendinize bunu yapmayın. .

eski konularına bakılırsa sürekli darp var.
terketme ve söz vermeden sonra barışıyorlarmış.
ilişkinin rutini böyleymiş.
şimdi bu kızcağız biraz ağlayacak filan.
morlukları geçmeye başlayınca barışırlar

ilk darbede beyin hücrelerinizi büyük oranda kaybetmiş olmalısınız ki o adamla sevgili olmaya devam ediyorsunuz! sevgili nedir kimdir ya!!! bu kadar mı değersiz bir insansın? seni kum torbası gibi döven adama ne aşkı Alllasen!!! git darp raporu al hemen şikayet et! neyi bekliyorsun hala!

özür diliyormuş bir daha yapmayacağım diyormuş! ne bağlıyor seni? adam mı yok dünyada?

darp raporu da almayacak şikayetçi de olmayacaksın adım gibi eminim. değişik sadist mazoşist bir ilişki. sen dayak yemeye adam dayak atmaya hayran. boşuna anlatıp da milletin sinirini tepesine çıkarma bari.. kadınlar günüymüş de bilmemneymiş de , sen insan olduğunu unutmuşsun kadınlığı bırak şimdi bir kenara! hayvan haketmiyor bunları, hayvan terbiyesinde bile şiddet yok sen hayvandan aşağı bir mahluk musun? nasıl kendine reva görüyorsun bunu?

yahu bu yeni nesil kızlar neden böyle hanımlar?ne oluyor bunlara?
bu gidişat çok çok üzücü.
Kızlar bi tuhaf aileler daha tuhaf
Kızını elin adamı darp ediyo yüzü gözü mor ki ilk kez değil.
Sen evladının yüzüne hiç mi bakmazsın.Hiç mi hareketlerinden şüphelenmezsin.

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
yarın yine affedeceksen boşuna yorum yapmayalım:işsiz:

Back