• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
sevdimi mevdimi bırak ta darp raporu aldın mı onu söyle.
ciddi şiddet görmüşssün daha neyin derdindesin

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
Sen kendi değerini bilmezsen kim sana ne desin? Ölmen mi gerek? Kaç kere dayak yemişsin. Allah akıl fikir versin.

Ailemin kulağına gitmesinden korkuyorum açıkcası. Darp raporu almayı düşünüyorum evet ama ailemin kulağına gitmesini nasıl engellerim ?

Size vurabilecek, canınızı yakabilecek kadar insan olamayan birini nasıl sevebilirsiniz?
Bu kadar da değil ya.
Önce kendinizi sevin ki size zarar veren tiplere müsaade etmeyin.
Ben gerçekten bunu anlamıyorum. Değil öyle dövülmek tek bir tokatta ben o adama sevgi duyamam tüm duygularım o an ölür. Nasıl affedilir de seviyorum diye devam edilir.
Darp raporu alın ve ayrılın. Telefonunuzu değiştirin. Akraba yada arkadaşta kalın bir süre. Böyle döven adam gelir vurmaya da kalkar. Ve mutlaka savcılığa verin bu ayıyı.

Kocadan dayak yiyeni bile anlayamıyorken sevgilisinden dayak yiyip susanı ve affedeni hiç anlamıyorum!!

Neeeeeeeeee sevgilisi mi bu?
mutsuz_91 mutsuz_91 sen ne yapıyorsun? Nasıl bunu kabullenebiliyorsun. Şu yaşınızda anneniz babanızın bağırmasına bile efelenirsiniz değil mi? Ama bir kıçı kırığın peşinde heba ediyorsunuz kendinizi. O adamdan ayrılıyorsun. Nokta. Seni yetiştiren anne-babana acı bari. Kendine acımıyorsun.

Ailemin kulağına gitmesinden korkuyorum açıkcası. Darp raporu almayı düşünüyorum evet ama ailemin kulağına gitmesini nasıl engellerim ?
ailenden ayrı mı yaşıyorsun sen?
bilsin ailen ne olacak?
çok garip tutumun açıkcası.

Yahu koskoca kadinsin,resitsin. kaldi ki resit olmasan bile tek basina hastaneye gidip muayene olabilirsim. HASTANe polisi yol gosterecektir. Acil kapisinin oralarda olurlar genelde, suratini gorunce anlarlar ne icin geldigini. Kimsenin duymasi mumkun degil

Konularına baktım daa
Bu konuyla aralarında pek bir fark yok.
Bu böyle devam mı edecek?
1 ay sonra içeriği aynı başka bir konuyla geri mi döneceksin.
Nereye kadar yazacaksın, dertleşeceksin..
Artık sonuca git, kurtar kendini şu s*laktan.

İnanamıyorum :( bi insan bu eziyeti kendine neden yapar :hasta::kızgın: ahh canım öyle güzel yastasin ki gezip eğlenip gününü gün edeceğini bir öküzün elinde harap oluyorsun yapma bunu kendine . Zaten nasıl affettim nasıl ikna oldun ki akil tutulması olmuş belliki ama bu aşk değil alışkanlık ve bunu terketmelisin . Sokakta o kadar çok erkek var ki ınan bi adama saplanıp kalmanın hiç alemi yok analar kızlarını dayak yesin diye dogurmuyor :( çok üzüldüm senin adına. Darp raporu al diyeceğim ama almayacaksin eminim hem ailen duymasın diye hemde bunu kendine yediremedigin icin . Ne olursa olsun kendine bir iyilik yap ve o pislik herifi terkt Allahın dan bulsun . Kendini sev sn bi tanesin unutma annen senden sadece bir tane doğurdu .. kendine iyi bak ağlamak yerine güçlü ol dik dur . Selamlar :(

İnsanlar kendi değerini kendisi belirler, sana hiç saygısı olmamış ki kadınlar gününe özel saygı duysun , başkalarını sevdiğiniz kadar kendinizi sevseniz zaten bu tür hareketlere maruz da kalmazsınız.
Ayrıldınız mı?

ayrılıp ayrılıp barışıyomusun sen bu adamla ya mutsuz_91 mutsuz_91 ?
pes diyorum vallahi.
darp raporu da almazssın tabi sen şimdi.

Catiya cikip affet yoksa atlarim dese dahi atla deyin şeytan görsün yüzünü boylesinin affedeyiimmi degistimi DİE aklinizdan gecirmeyin

Darp raporu alip sikayet ettiniz degil mi? Bunu bari yapin lutfen yanina mi kalsin? Yoksa korkuyor musun ya da 2 gun sonra aglayinca seninde acilarin gecince yine barisacak misin

ilkinde affetmeseydin şu an bunları yaşamamış olurdun.
ama bence tekrar affedip tekrar dayak yiyeceksin.
çok da önemli değil ki affedebiliyorsun.
bırak elin adamını, babam bana vursa mezarına ayak basmam.
sevgi deme o yüzden buna, sevgi çok başka bişey, eğer bunu sevgi sanıyorsan sevgiyi çok yanlış anlamışsın.

Back