- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
beni dövüyoooo aaa beni seviyo beni sahipleniyor kafası varsa eğeryahu bu yeni nesil kızlar neden böyle hanımlar?ne oluyor bunlara?
bu gidişat çok çok üzücü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni dövüyoooo aaa beni seviyo beni sahipleniyor kafası varsa eğeryahu bu yeni nesil kızlar neden böyle hanımlar?ne oluyor bunlara?
Eskiden kocadan dayak yiyenlere üzülüyorduk, şimdi sevgiliden de dayak yeme modası çıktı malesef, hertürlü kendini ezdiren kadın.yahu bu yeni nesil kızlar neden böyle hanımlar?ne oluyor bunlara?
Aynen, o yüzden sordum ben de yine barışacak mısınız diye.yarın yine affedeceksen boşuna yorum yapmayalım
şahsen ben de üzülmüyorum.Kendini ezdiren ,üstüne şikayet bile edemeyen ,üstüne hala ilişkiye devam eden kimseye üzülemiyorum ben.
Yine barışacak nasıl olsa,kısır döngü devam edecek.
Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil
parmaklara da günaaahAynen, o yüzden sordum ben de yine barışacak mısınız diye.
Dayak yiyip yiyip barışınca insan yazdığıyla kalıyor burada, gerek yok.
Şiddete karşıyım ama bu kızları anne terliği ile ,cimcire cimcire dövmek lazım.