• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün bi de kadınlar günüydü dimi ?

İnşallah bu kezde affetmeyi düşünmüyorsundur.kendine saygın olsun biraz.seni bukadar itip kakan bi adamdan sana hayır gelmez

Kendini ezdiren ,üstüne şikayet bile edemeyen ,üstüne hala ilişkiye devam eden kimseye üzülemiyorum ben.
Yine barışacak nasıl olsa,kısır döngü devam edecek.
şahsen ben de üzülmüyorum.
bu kızcağız zaten sürekli dayak yiyormuş ki.
hayatından memnun demek ki.
biz ne diyebiliriz.
sadece sevdimlere bağlamış öyle arabesk arabesk takılıyor

Değiştiğine inandığım erkek arkadaşım tarafından dün bi kez daha darp edildim. Gözüm morardı, vurduğu kulağım ise şuan duymuyo.. muhtemelen zarım yırtıldı. Bunları yazarken yazarken bile kendimi bu durumlara soktuğum için gözyaşlarıma engel olamıyorum. Hem canım yanıyor hemde kalbim.. öfkesine her zaman yenik düşen bu adamı değişir umuduyla hep affettim. Neden sevdim çünkü. Terkettim ağladı, kapıma geldi, bi daha yapmıcam dedi herşey düzeldi derken beni kırmamaya dahi özen gösterirken, özür dilemesini öğrenmişken dün çok basit bi tartışmada elini tekrar kaldırıp kafama ve yüzüme vurmaya başladı. O kadar sert vurdu ki kafamı yastığa gece koyamadım. Bi de kendi haklıymış gibi küfür edip bağırıp beni o şekilde yalnız bırakıp gitti.yüzümü Ailemden saklıcam diye odamdan çıkmadım bugun. Mutluyum huzurluyum rabbim bozmasın diye dua ederken şuan bu halde olduğuma inanamıyorum.
26 yaşındayım kendime yaşattıklarıma bak diyorum kızıyorum nefret ediyorum kendimden. Sevdim ya sadece sevdim başka suçum günahım yoktu. Allahından bulsun o kadar kötü haldeyim ki. Bu durumda bile kendini haklı çıkarabilen insanlar nasıl bi vicdana sahip anlamak mümkün değil

Kurtulduğunuza sevinin, darp raporu alıp şikayetçi de olun ayrıca. Yanına kalmasın.

Dönmeyi dusunmuyosunuz inşaAllah
Sevgi her sey değil. Sakin ona geri dönmeyin. Böyle bi insanla evlenebileceginizi düşünüyo musunuz?
O yüzden sevgili de olmayın. Darp raporu alın. Her yerden engelleyin silin hayatınızdan

Sen benim kızım olsan seni bir de ben döverdim konu sahibi!
Bugünler için mi yetiştirdim seni diye...

Sevgilisiniz yahu, sevgili?lütfen ama..
Vallahi diyecek birşey bulamadım, evlenince öldürür bu adam müsveddesi seni.
Uzak dur ve şikayetçi ol lütfen.

Niye kendinize bu kötülüğü yapıyosunuz.aynı yaştayız.ben 6 yıllık evliyim iki çocuğum var.bugün eşim bana sizin yaşadıklarınızı yaşatsa bu iş biter.niye böyle körü körüne birine bağlanıyosunuz.hemde size hiç değer vermeyen birine.

5 yıllık evliyim,sadece bir kez sesini yükseltti eşim, onu da unutamam sanmıştım, öyle zoruma gitmişti.Soğurum, bir daha sevemem sanki, filan diye düşünmüştün hatta.

Neden?çok mu hassasım?
Hayır.. Azarlanmak, hatta dövülmek için evlenmediğimin farkındayım çünkü.
Tartışma illaki olur ama dayak nedir, aklım almıyor.
Hele sevgililikte ne diye çekilir, bağlayan nedir?

İnsanın başına her an herşey gelebilir, kader...ama bir de tercihler var, sen dayak yediğin, yolda izde insanların sana acıyarak baktığı bu ilişkiyi tutkulu ya da en hafif ifadeyle devam edilebilir buluyorsan dövenin ellerine sağlık

Şiddete karşıyım ama bu kızları anne terliği ile ,cimcire cimcire dövmek lazım.

annesi şunu şurdan al şuraya koy dese şarlayan tipler biliyorum sevgilisinin yanında kedi...Büyük sözüme tövbe ama dayağa meraklı isen anan baban dövsün bari diyesim geliyo

annen baban saçının tek teline kıyamaz,sen sırf sevdiğin için bir adamın seni bu denli dövmesine müsaade edersin..eminim sevginden tekrar affedersin..

Back