• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün ameliyat oldum çok agrım varr:((

Kizlar sol gogsum ve kolumda cok agri var bu normalmi yardim edin:((

canım çok normal bunlar herkeste farklı ilerliyor süreç ama hepsi normal şeyler benim göğüslerimde morluk bile oluştu ne korkular endişelerle geçirdim günlerimi.ama sabret hepsi geçicek hiçbişeyin kalmıycak emin ol.kol hareketlerine dikkat et biraz ve daha hemen yan yatmaya çalışma zaten vücudun seni yönlendircek.çok zorlu bir süreç allah yardımcın olsun.hiç geriden göründüğü gibi değil biliyorum.

Sporcu sutyenine gecince agrilar azalir diye dusundum ama tersi oldu sol gogsum ve kolum cok agriyo ben ona kafayi takmisken simdide gogsumun ortasi inanilmaz agriyo sizce kotu bisymi bunlar yoksa normalmi?

göğüs ortasında bendede oldu aynı şey endişelenme ödemden dolayı oluyor onlar canım.az daha sabır sık dişini.bütün bunlar çok zor biliyorum inan bana daha kötülerinide yaşadım ben kanama geçirdim 15,gün.1.ayı doldurmadan rahata ermiyceksin.

Gerginlikten ağrı yapıyordur belki, herkeste farklı ağrılar olabiliyor benim koluma vurmadı, göğüsümde de cok ağrı yoktu benim kas kesilmesinden ağrım vardı. Kol konusunda yanlış yönlendirmek istemem Cnm doktorun ile iletişime geçebiliyor musun belki muayene etmek ister seni..

Bugun gidiyorum canim doktoruma bi sorucam bu arada agrilarim yariyariya azaldi insllah bikac gune hicbiseyim kalmicak:)

göğüs ortasında bendede oldu aynı şey endişelenme ödemden dolayı oluyor onlar canım.az daha sabır sık dişini.bütün bunlar çok zor biliyorum inan bana daha kötülerinide yaşadım ben kanama geçirdim 15,gün.1.ayı doldurmadan rahata ermiyceksin.
Agrilarimin yarisi gecti canim cok sukur bugunde doktoruma bi gorunucem ins bi sorun yoktur. Kanama nasil gecirdin canim ya seninki benimkinden cok daha zor gecmis ama simdi tas gibisin masallah:)) sen boyle soyledikce icim cok rahatladi herkes yasiyor demekki cok sagol canim iyiki varsin:))

Son düzenleme:
sizdeki cesaret bendede olsa biraz:(((( ben dümdüzüm hiç göğüs yok. hani açıp muayne olmaya bile utanırım alay ederler diye. iyileşme süreci çokmu uzun

İyilesme suresi aslinda cok uzun degilmis 1 ayda rahata eriliyor ama ozellikle o ilk gunler cok kotu geciyor malesef o kotu gunleri atlattiktan sonra eminimki muhtesem oluyodur ben simdi bile aynaya bakip duruyorum cok mutlu oluyorum bide agrilar tamamen gecince keyfini surucem ins:) benimde cesaretim yoktu ama buradaki arkadaslar sayesinde cesaret ettim bence sende gozunu karartmalisin canim

İyilesme suresi aslinda cok uzun degilmis 1 ayda rahata eriliyor ama ozellikle o ilk gunler cok kotu geciyor malesef o kotu gunleri atlattiktan sonra eminimki muhtesem oluyodur ben simdi bile aynaya bakip duruyorum cok mutlu oluyorum bide agrilar tamamen gecince keyfini surucem ins:) benimde cesaretim yoktu ama buradaki arkadaslar sayesinde cesaret ettim bence sende gozunu karartmalisin canim

inşallah cabucak gecer ağrıların geçmiş olsu. bende derdin bini bir para ameliyat olsam sağlık sorunlarımı halledicem önce beni bekleyen 2 ameliyat var şuan daha ne çıkar bilmiyorum ilersini :((((( benim neyime böyle şeyler

Agrilarimin yarisi gecti canim cok sukur bugunde doktoruma bi gorunucem ins bi sorun yoktur. Kanama nasil gecirdin canim ya seninki benimkinden cok daha zor gecmis ama simdi tas gibisin masallah:)) sen boyle soyledikce icim cok rahatladi herkes yasiyor demekki cok sagol canim iyiki varsin:))

çok sevindim canım 3 5 güne kadarda tamamen geçicek inşallah.canım 15 günde falan kontrole gittim ömer beye gayet iyiydim.dikişlerin üzerindeki bantları aldı normal hayatına dönebilirsin dedi bende çıktım hastaneden sütyen falan baktım sonra otobüse binip ilçeye geldim annemlere o gün beyaz kazak giymiştim ama mont vardı üzerimde yolculuk bi saat sürdü eve varıp montu çıkardığımda ne göreyim üzerim komple kan ama anlatamam nasıl o an neler yaşadığımı bi ben bi allah bilir.çok şükür herşey geride kaldı.şimdi dediğin gibi taş gibiyim.sende öyle olucaksın inşallah.

Gün gün daha azalacak sonra bunlar doğduğumdan beri benle sanki diyeceksin :)
Doktorun ne dedi Cnm ? Kol ağrın devam ediyor mu ?

Doktorum herseyin yolunda oldugunu soyledi canim bide ustteki sislikler insin diye bant takti bugun o biraz baski yapiyo:( insallah o gunlerde gelir canim biktim valla agrilardan artik bu arada kol agrimda gecti galiba ters bi hareket yaptim ben:))

canım çok normal bunlar herkeste farklı ilerliyor süreç ama hepsi normal şeyler benim göğüslerimde morluk bile oluştu ne korkular endişelerle geçirdim günlerimi.ama sabret hepsi geçicek hiçbişeyin kalmıycak emin ol.kol hareketlerine dikkat et biraz ve daha hemen yan yatmaya çalışma zaten vücudun seni yönlendircek.çok zorlu bir süreç allah yardımcın olsun.hiç geriden göründüğü gibi değil biliyorum.

ebruli26 selam bana özelden sana ulaşabilecğim mail adresini mesaj atar mısın? benim hakkım yok ve sana ulaşmam gerekiyor. teşekkür ederim :(

Canım bu dikişler ne zaman eriyor 1 hafta oldu benim ama hala çok acıyor ya bide sol göğsüm çok acıyo bu normalmidir? Burada okuyorum bazen bir göğüs diğerine göre daha geç iyileşiyomuş sendede öyle oldumu?

Canım bu dikişler ne zaman eriyor 1 hafta oldu benim ama hala çok acıyor ya bide sol göğsüm çok acıyo bu normalmidir? Burada okuyorum bazen bir göğüs diğerine göre daha geç iyileşiyomuş sendede öyle oldumu?

dikişlerin erimesi nerdeyse bir ayı buluyor canım.bu bir haftayıda atlatırsan rahata ericeksin.telaşlanma tatlım benimde aynısı oldu hatta öbürsüde iyileşiverse bişeyim kalmıycak diyordum.

dikişlerin erimesi nerdeyse bir ayı buluyor canım.bu bir haftayıda atlatırsan rahata ericeksin.telaşlanma tatlım benimde aynısı oldu hatta öbürsüde iyileşiverse bişeyim kalmıycak diyordum.

Çok rahatladım valla canım çünkü aynını bende diyorum sol tarafta iyileşse rahatım:)) demekki biri geç iyileşiyo yapıcak bişey yok

Çok rahatladım valla canım çünkü aynını bende diyorum sol tarafta iyileşse rahatım:)) demekki biri geç iyileşiyo yapıcak bişey yok

merak etme oda iyileşir bi kaç güne kalmaz iyice düzeleceksin canım.ama dik yürü tamammı kambur durma.

merak etme oda iyileşir bi kaç güne kalmaz iyice düzeleceksin canım.ama dik yürü tamammı kambur durma.

Tamam canim oyle durmaya calisiyorum mumkun oldugu kadar yoksa kambur kalicam:)) sana yuvarlakmi takilmisti? Yada golese yuvarlakmi takildi biliyomusun?

yazdiklarini okudukca dahada korkmaya basladim.. Üstelik burun ameliyatiyla Ayni anda olacak gögüs

yazdiklarini okudukca dahada korkmaya basladim.. Üstelik burun ameliyatiyla Ayni anda olacak gögüs

Canim korkmana gerek yok bu agri kisiye gore degisen bisey bide ikisinide olmak istiyosan birlikte olman en mantiklisi burada ikisini birlikte olan cok kisi var. Ama ilk gunler gercekten cok agrin olucak ben hastanede hemsirelere yalvardim resmen agri kesici diye sadece morfin ise yaradi:)) bu sendede ayni olucak diye bisey yok bazilari hic agri cekmiyo ins sende onlardan olursun

Bende 9 ay once meme diklestirme old ama Başarısız umarim sen iyi olursun. 2. Ameliyat icin adanadan dr tavsiyesine ihtiyacin var

Back