- 16 Ekim 2014
- 92
- 24
- 33
-
- Konu Sahibi Sevgi cicegim
Allah analı babalı büyütsün, geçmiş olsun.35. haftada Erken dogum yaptim ve bebegim baska bi hastanede küvözdesolunumda sıkıntı oldugu icin ne kadar kalacagi belli degil 3 gunde kalabilirmis bir ay da aynı seyi yasayan arkadaslar varsa bana da bilgilerinizi paylasir misiniz..
cok teseekkur ederim cvplariniz icin sütüm gelcek mi bilmiyorum bu konuda endiseliyim biraz umarim gelir de bebegimi sütümle besleyebilirimbir de lütfen çok stres yapmayın ki sütünüz gelsin. süt bebeğiniz için çok önemli. benim üzüntüden sütüm gelmedi. i. hastanede bana galactago damla tavsiye ettiler. kullandıktan 3-4 saat sonra süt geldi. beslenmenize dikkat edin. tekrar çok geçmiş olsun
amin tsk ederimAllah şifa versin inşallah
insallah sagolun allah bebeklerimizi bizlere bagislasinallah yardımcınız olsun...inşallah herşey yolunda olur.. dua ettim sizin için..
Kafan rahat olsun cnm hiiiç bişiycik olmaz ..bisüre küvezde kalır çıkar yav ..28,26haftalık doğanlar bile bisüre küvezde kalıç sapasağlam çıkıyorlar ,35. haftada Erken dogum yaptim ve bebegim baska bi hastanede küvözdesolunumda sıkıntı oldugu icin ne kadar kalacagi belli degil 3 gunde kalabilirmis bir ay da aynı seyi yasayan arkadaslar varsa bana da bilgilerinizi paylasir misiniz..
o zaman doktora bu damlayı bir doktorunuza sorun adı galactago. bitkisel bir damla.cok teseekkur ederim cvplariniz icin sütüm gelcek mi bilmiyorum bu konuda endiseliyim biraz umarim gelir de bebegimi sütümle besleyebilirim
canım hayırlısıyla iyi olup küvezden biran önce çıkar inşallah bebeğin35. haftada Erken dogum yaptim ve bebegim baska bi hastanede küvözdesolunumda sıkıntı oldugu icin ne kadar kalacagi belli degil 3 gunde kalabilirmis bir ay da aynı seyi yasayan arkadaslar varsa bana da bilgilerinizi paylasir misiniz..
Kafan rahat olsun cnm hiiiç bişiycik olmaz ..bisüre küvezde kalır çıkar yav ..28,26haftalık doğanlar bile bisüre küvezde kalıç sapasağlam çıkıyorlar ,
Kafan rahat olsun cnm hiiiç bişiycik olmaz ..bisüre küvezde kalır çıkar yav ..28,26haftalık doğanlar bile bisüre küvezde kalıç sapasağlam çıkıyorlar ,[/QUOTE
evet allahın iZniyle sagligina kavusur en kisa zamanda ins sadece onu oyle gormek cok uzuyo o kadar yoksa kuvezde kalmasi iyi gelisimini tamamlamasi acisindan
tm sorcam en azindan gelmezse kullanirimo zaman doktora bu damlayı bir doktorunuza sorun adı galactago. bitkisel bir damla.
ya aslinda bi hafta önce ev tasIma isleri fln vardi cok yoruldum buyuk bi ihtimal bundan kaynaklanmis olabilir cunku 10 gun once gittigimde normaldi dun sabah doktora gittigimde nst de sanci cikti sonra baska bi hastaneye gittim orda da acilma cikti nst de de sanci cikti bende hissediyodum zaten oyle oldu yani ev tasimadan dolayi hafif agrilar oluyodu ama geciyodu bende onemsememistimcanım hayırlısıyla iyi olup küvezden biran önce çıkar inşallah bebeğin
hep merak ederim bu benim 2. doğumum da
erken doğum tehlikesi anlaşılmadı mı önceden?
nst de falan görünmedi mi mesela
herhangi bir bişey mi oldu erken doğmasıyla alakalı?
bende endişeleniyorum arada sırada
teşekkür ederim cvp içinya aslinda bi hafta önce ev tasIma isleri fln vardi cok yoruldum buyuk bi ihtimal bundan kaynaklanmis olabilir cunku 10 gun once gittigimde normaldi dun sabah doktora gittigimde nst de sanci cikti sonra baska bi hastaneye gittim orda da acilma cikti nst de de sanci cikti bende hissediyodum zaten oyle oldu yani ev tasimadan dolayi hafif agrilar oluyodu ama geciyodu bende onemsememistim
geçmiş olsun, biraz sabır ol, bol bol dua et, inşallah çabucak iyleşir gelir bebeğin. normal doğum tarihin ne zamandı?ya aslinda bi hafta önce ev tasIma isleri fln vardi cok yoruldum buyuk bi ihtimal bundan kaynaklanmis olabilir cunku 10 gun once gittigimde normaldi dun sabah doktora gittigimde nst de sanci cikti sonra baska bi hastaneye gittim orda da acilma cikti nst de de sanci cikti bende hissediyodum zaten oyle oldu yani ev tasimadan dolayi hafif agrilar oluyodu ama geciyodu bende onemsememistim
Ins tesekkur ederim 40 hafta haziranin 12 sinde doluyodu yine büyük bi ihtimal bu tarihten bi hafta kadar onde gelirdi ama simdi 35. haftada geldigeçmiş olsun, biraz sabır ol, bol bol dua et, inşallah çabucak iyleşir gelir bebeğin. normal doğum tarihin ne zamandı?
35. haftada Erken dogum yaptim ve bebegim baska bi hastane
de küvözdesolunumda sıkıntı oldugu icin ne kadar kalacagi belli degil 3 gunde kalabilirmis bir ay da aynı seyi yasayan arkadaslar varsa bana da bilgilerinizi paylasir misiniz..