Dumankaya ?!

cok tsk ederim cnm.. peki aylık aydat ödeniyor dimi ?

evet benim de dikkatimi çekti iç malzemesi hiç kaliteli değil cok vasat kalmış

o zaman aslında aidatida pahalı kaliteli olmadigina göre malesef .. acaba şu Lova evleri nasıl iç tasarımına bayıldımda :))

Merhaba arkadaşlar,
Konu sahibi arkadaşa kolaylıklar dilerim,umarım doğru bir seçimle iyi bir daire alırsınız
.
Ankara'dan bir yakınımın bu bölgeye tayini çıkmış,Kurtköy civarında satılık daire istiyor,bizden bölgede daire aramımızı rica etti.Geçen hafta gidip baktık,bir sürü site tarzı daireler var,yenişehir/uydukent diye geçiyordu baktığımız yerler.
okadar çok seçenek varki karar vermek çok güç.
Bölgenin imar/ruhsat durumu nasıldır? malum müteahit yamuklarını sıkça duyarız,kooperatifliği devam eden sitede olmaz dedi.emlakçılar vasıtasıyla 3-5 daireye gidip baktık ,güzel daireler var fakat çevre hakkında hiç bilgimiz yok.Nasıl insanlar oturur yaşar,nezih ailelerin olduğu yerlermidir hiç bilmiyoruz.
Sonra okulları nasıl ,eğitim kalitesi vs ..
Bu civarda oturan arkadaşlar bizleri birazcık aydınlatabilirse işimiz biraz daha kolaylaşıcak.
Baktığımız dairelere kesin okey verince yakınımız gelip bakıcak karar vericek,ama bizden ev dışında çevre ve okullar hakkında da bilgi istiyor,yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Eşimin Halası orda oturuyor Cnm..
Sakın havası güzel pislikten uzak Site icinde Rahat ve gelecegi parlak olarak göryoruz Ailece cnm sana sadece bukadarini diye bilirim kendimde otrmadigim icin henüz ama istanbulda oturulabilicek en güzel yerlerden birisi :))

merhaba kurtköyde evler inanılmaz değerleniyor 1.5 yıl sonra muhtemelen göçmen konutları bile 150bini bulacak sanırım
ama kesinlikle uğramamanız gereken miniroyal minitolia var fiyatlara aldanmayın derim

Son düzenleme:
merhaba kurtköyde evler inanılmaz değerleniyor 1.5 yıl sonra muhtemelen göçmen konutları bile 150bini bulacak sanırım
ama kesinlikle uğramamanız gereken miniroyal minitolia var fiyatlara aldanmayın derim

evt cok degerleniyo miniroyal yuvarlak bınaları gordm mutfak evn ortasnda die begenmedm (

evt cok degerleniyo miniroyal yuvarlak bınaları gordm mutfak evn ortasnda die begenmedm (

evet evlerin yapısı çok bozuk o sitelerde bir de çok dik bayır bi mevki o yüzden ben fiyatı ne olursa olsun bakmıyorum kışın o bayırdan nasıl iniyorlar bilmem

benimde loca evlerinde arkadaşım oturuyor.evini çok seviyor. çok memnun.yalnız son katta olduğu için çok sıcak oluyor demişti.alt katların daha serin olduğunu söyledi.

Özellikle mi o bölgelerde ev bakıyorsunuz bilmiyorum ama dumankayanın tüm evleri dağ başında oluyor resmen.

Ayrıca bloklar öyle bir yapılmış ki,bir sürü daire var. Koridorlar upuzun,aynı otel koridorları gibi.

Ben öyle yerde gündüz bile korkarım...

Ayrıca havuz,spor salonu imkanları hariç o paraya değecek özellikleri yok. O fiyatlara daha merkezi,daha büyük ve lüks evler bulabilirsiniz...

aslinda yenişehirden almak istiyoruz uydukentten..
Cünkü orda toz pislik ve caddenin gürültüsü az yerleşim alanı güzel.. ben suanda caddede oturdugum icin bıktım usandim hem gürültüden hemde su arabalarin kaldirdigi toz toprakdan..

biraz daha sakin ve kesinlikle HAVASI temiz biyerden istiyorum.. ayni yenişehir gibi..

ama nerden bulabilirimki baska kadıköye fln yakin öle?.. fiyatlar gene orda daha uygun diye düsünüyorum hemde sitede rahat ederim diye..

birde Kurtköyde Şehyli Mh sinde Toki var orasida fena degl hani :))

Henüz almadıysanız ve detaylı bilgi isterseniz bu sitede oturan biri olarak sizi bilgilendirebilirim.Hatta kısacık yazayım.Dışardan bakıldıgında ve Dumankaya imzasını taşıdıgını gördüğünüzde belki size cazip gelebilir fakat ; sitenin bahce katlarını lagım suyu basıyor , kapalı otopark -2 ye inerseniz tum otoparkın lagım suyusla dolu oldugunu zaten kokusundan yaklasırken anlarsınız, evet kapalı havuzuda var fakat gelince goreceksiniz ki, duvarları yemseyil yosun tutmus, havalandırması calısmaz, suyu temizlenmez, markası olmayan urunlerle ilaçlanır, siz daire alırken kimse soylemeyecektir ama, sitenin hali hazırda 100 bin tl den fazla borcu var ve bu bir sekilde biz kat maliklerinden toplanacak birgün, ben yeni aldım ben karısmam diyemezsiniz cunku suan için bu borc paylasılmıyor , felaket bir iç savaş var.Herkes siye yonetiminde olmak istiyor fakat bugune kadarki her yonetim hiç çalışmamış,ki bu borclardan belli, her yonetici bir oncekine savaş acmıs ..Sitede kavga gürültü eksik olmuyor.Katlarda silah sıkanlar bile var..Hırsız bile var.Spor salonundan malzeme calanlar,etrafta marketlerde hırsızlık yapıp yakalananlar var..
Kısacık yazacaktım ama bitmiyorki olumsuzluklar..Dahada detay isteyen olursa seve seve bilgi veririm.....

Aklıma birsey daha geldi : havuza bonesiz girilmez diye yazılar var, bonesiz girene uyarı yapınca, sanane kardeşim, kafamdaki kılda vucudumdakiler ne ,vucudumada streç film mi sarayım diyen tipler var..:) Bu derece yani...

Umarım almamıssınızdır, aldıysanızda zaten bu yazdıklarımı goruyorsunuz yada goreceksiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…