kuzenim oturuyor dumankaya evlerinde ,aynen yukarıdaki resmin birebiri ama 2+1 odalar küçük manzara siteyi görüyor havuzu filan ,mutfakta 2 kişi zor döner penceresi tezgah üstü ve cama uzanamıyorsun bile ,evet kaliteli yapılmış ama oldukça küçük yapmışlar ,banyoda aynen öyle resimlerde büyük görünüyor ama değil ,ama tek avantajı altındaki tesisler ,kapalı açık havuz,hamam ,sauna ,fitnes ,aletli jimnastik,yani tatile gitme evinde geçir yani o derece güzel ..
arkadaşım oturuyo tatlım kurtköy dumankaya da
ev olarak memnun ama bekarı fazladır oraların her binada her cesit daire olduğu için
ayırma gibi bi durumlarıda yok studyolarla 3+1 leri falan
hani rahatsız oluruz derseniz bu tarz sitelerde zorlanırsınız...
geleni gideni bitmez yani oraların...
ama yok banane deersen gayet güzel yereşimi falan biras dağınık olsada iyi gibi
yaşayanlar gibi bilgi veremem ama sizin ne beklediğinize bağlı birasda
haa bu arada eviin içindeki malzemeler öylee kaliteli falan değil bilginiz olsun
tasarım olarak hoş ve güzel görünüyolar ama kalite falan yok malzemelerde
Merhaba arkadaşlar,
Konu sahibi arkadaşa kolaylıklar dilerim,umarım doğru bir seçimle iyi bir daire alırsınız
.
Ankara'dan bir yakınımın bu bölgeye tayini çıkmış,Kurtköy civarında satılık daire istiyor,bizden bölgede daire aramımızı rica etti.Geçen hafta gidip baktık,bir sürü site tarzı daireler var,yenişehir/uydukent diye geçiyordu baktığımız yerler.
okadar çok seçenek varki karar vermek çok güç.
Bölgenin imar/ruhsat durumu nasıldır? malum müteahit yamuklarını sıkça duyarız,kooperatifliği devam eden sitede olmaz dedi.emlakçılar vasıtasıyla 3-5 daireye gidip baktık ,güzel daireler var fakat çevre hakkında hiç bilgimiz yok.Nasıl insanlar oturur yaşar,nezih ailelerin olduğu yerlermidir hiç bilmiyoruz.
Sonra okulları nasıl ,eğitim kalitesi vs ..
Bu civarda oturan arkadaşlar bizleri birazcık aydınlatabilirse işimiz biraz daha kolaylaşıcak.
Baktığımız dairelere kesin okey verince yakınımız gelip bakıcak karar vericek,ama bizden ev dışında çevre ve okullar hakkında da bilgi istiyor,yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
merhaba kurtköyde evler inanılmaz değerleniyor 1.5 yıl sonra muhtemelen göçmen konutları bile 150bini bulacak sanırım
ama kesinlikle uğramamanız gereken miniroyal minitolia var fiyatlara aldanmayın derim
evt cok degerleniyo miniroyal yuvarlak bınaları gordm mutfak evn ortasnda die begenmedm(
evet evlerin yapısı çok bozuk o sitelerde bir de çok dik bayır bi mevki o yüzden ben fiyatı ne olursa olsun bakmıyorum kışın o bayırdan nasıl iniyorlar bilmem
evler güzel degil bence :))
onların içini gezmedim sadece sitenin bahçesine girdik beğenmedik görmeden çıktık siteden :) Bizde bu bölgeden ev arayışındayız ama bakalım hayırlısı
Özellikle mi o bölgelerde ev bakıyorsunuz bilmiyorum ama dumankayanın tüm evleri dağ başında oluyor resmen.
Ayrıca bloklar öyle bir yapılmış ki,bir sürü daire var. Koridorlar upuzun,aynı otel koridorları gibi.
Ben öyle yerde gündüz bile korkarım...
Ayrıca havuz,spor salonu imkanları hariç o paraya değecek özellikleri yok. O fiyatlara daha merkezi,daha büyük ve lüks evler bulabilirsiniz...
Merhaba Canlar..
Biz Dün esimle oturduk konustuk..
Ev almaya karar verdik simdi hemen Degil 1 sene sonra belkide 1 bucuk sene sonra ALLAH izin verirse insALLAH..
Ama simdiden biraz biraz arastırma yapmak istiyoruz..
Evimin düzeni herseyi cok güzel ama malesef Cadde üzerinde ve cok kırleniyor Toz toprak ne varsa bizde ve Yakinda bebegimiz olacak Kayinvaldemle yasadigim icin biraz kücük kaliyor ev Ama yinede rahatsiz olmuyorduz..
Benim Sizlere Sormak istedigim Dumankaya Evlerinde oturanlardan var mi? Memnunmusunuz?
Biz Kurtköy Trend Extra daki Dumankaya Evlerini düsünmüstük ALLAHin izni ile insALLAH
Negatif veya kötü bisi duymadik ama ben yinede Esimin Arkadaslari yani Erkeklerden degilde Hanimlardan duymak isterim :))
Oturan veya bir tanıdıgı oturan veya Dumankayaya ait biyerde oturan Veya Kurtköyde oturanlarin yada sürekli gidip gelip bilgi sahibi olanlarin Yorumlarini Tecrübelerini bekliyorum :))
Örnek Dumankaya Trend Extra Kurtköy Evi :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?