Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmişini mutlaka sorun. Neden boşanmış öğrenin. Geçmişi beni ilgilendirmez demeyin, geçmiş geleceğinin aynasıdır neden boşandığı çok önemli.. Benim annemde babamın 2. eşi, ablamda eniştemin 2. eşi.. İkisinin de evliliklerinden hayır gelmedi. Babam çok anacı olduğu için terkedilmiş ilk eşi tarafından, hala öyle.. Eniştem de çok dediğim dedik ve geçimsiz bir adam olduğu için terkedilmiş, hala öyle.. Genellemiyorum tabiki elbet 2. eş olup da mutlu olanlar da vardır. Dediğim gibi neden boşandığını öğrenmeden size mutlu olunur yada olunmaz diye birşey diyemem..S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.
Aslında sorun olmaz gibi ama yine de psikolojik etkileri olabilir. Kendi kafasında kıyas olabilir, eski hayatından etkilenmeler olabilir.S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.
S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.
S.a. , hayırlı akşamlar herkese , sizlere bir sorum var eğitim konum terbiye hassasiyet bakımından aynı iki insan arada çok yaş farkı yok ve önceki evliliğinden çocukta yok . Daha önce evlenip boşanmış sebebini bilmiyorum sormadımda. şuan 26 yaşında. Ben asla kınamıyorum kimse ayrılmak üzere birleştirmez hayatını bana göre ayıpta değil. Ama sizce ileride erkeğin daha tecrübeli kadının ise ilk deneyimi olmasından ötürü bir sıkıntı oluşur mu ? Nebileyim o bir kere yaşamış sonuçta belkide daha sönük olacak o heyecanları olmayacak vesaire kafamda deli düşünceler.. Böyle bir evlilik yapan varsa ve genel olarak fikirlerinden bahsederse memnun olurum . Teşekkürler.
Bende sizinle ayni dusunuyorum ama mantikli dusununce diyorum ki,sonu evlilige gitmemis olsa da cogumuz hayatini paylasmak isteyecek kadar sevmis konusmus yada oyle yasamisizdir. Illa imzaya gerek yok yani konu duygularsa, sonu gelmesede ayni sevmisizdir. Bosuna kuruntu yapiyoruz sanirim :)
benim de gözlemim bu şekilde. hatta bizzat içinde olduğum durum da bu şekildeerkekler 2. eşlerini el üstünde tutarlar etrafımda gördüğüm kadarıyla 1. evliliklerindeki hataları 2. eşlerine asla yapmıyorlar.
ama sizin de fikrinize katılıyorum. genelleme yapılacak olursa bir sorun vardır muhakkak diye düşünüyorum. şükür ki ben istisnalardan oldum. sorun eşimin ilk eşindeydi.Ben de boşanmış adamlardan korkarım açıkçası. İstisnai durumlar elbet vardır ama toplumun genel yapısına bakacak olursak bir kadın kolay kolay "dul" sıfatına sahip olmayı istemez. Kadın boşanma noktasına gelip her şeyi göze aldıysa o adamda vardır bir iş diye düşünüyorum.
Elbet ki biz kadınlar dört dörtlük değiliz arızalarımız da çıkıyor arada. Sizin eşinizin karşısına da çıkmış zamanında ama şimdi sizi bulmuş mutluymuşsunız ne güzel, allah mutluluğunuzu daim etsin...ama sizin de fikrinize katılıyorum. genelleme yapılacak olursa bir sorun vardır muhakkak diye düşünüyorum. şükür ki ben istisnalardan oldum. sorun eşimin ilk eşindeydi.![]()