Dükkan açmak istiyorum

oylebiriiste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2024
6
3
33
Merhaba hanımlar. Küçük bir tuhafiye dükkanı açmak istiyorum. Hobi malzemeleri ve yanında bebek giyim ürünleri satmayı düşünüyorum. Sizce maliyeti ne kadar olur? Benzer bir dükkana sahip olan varsa veya bilgisi olan varsa bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Hiç bilgim yok sadece tahminlerimi söyleyim, kiralık dükkan bulursunuz aylık 15-20 bandına. Yıllık ödeme isteyebilirler 220 bin + 1 kira depozito isteseler 240 bin. Tadilat yapsanız küçük ölçekte 40-50 bin o tutsa 300 bin. Malzeme alımını başlangıçta daha düşük tutsanız 100 bin desek( bu kısmı çok salladım hiç bilemiyorum malzemeleriniz ne kadar tutar ne olur) vergi levhası şu bu da 30 bin tutsa benim tahminim bir yıllık masrafı faturalar ve ek malzeme alımları dışında 430 bin gibi bir harcama. olur da yıllık değilde aylık kira ödemesini kabul ettirebilirseniz çok iyi olur. Yolunuz açık olsun.

Hiç bilgim yok sadece tahminlerimi söyleyim, kiralık dükkan bulursunuz aylık 15-20 bandına. Yıllık ödeme isteyebilirler 220 bin + 1 kira depozito isteseler 240 bin. Tadilat yapsanız küçük ölçekte 40-50 bin o tutsa 300 bin. Malzeme alımını başlangıçta daha düşük tutsanız 100 bin desek( bu kısmı çok salladım hiç bilemiyorum malzemeleriniz ne kadar tutar ne olur) vergi levhası şu bu da 30 bin tutsa benim tahminim bir yıllık masrafı faturalar ve ek malzeme alımları dışında 430 bin gibi bir harcama. olur da yıllık değilde aylık kira ödemesini kabul ettirebilirseniz çok iyi olur. Yolunuz açık olsun.
Tesekkur ederim aslinda kendi dusundugum lokasyonda bir dukkan gordum aylik 9 bin istiyor fiyati uygun geldi biraz kucuk ama tuhafiye icin yeterli diye dusunuyorum 300-400 bin civarinda bir yatirim dusunuyorum

Aslinda acmayi dusundugum yerin yakinlarinda hic yun-tuhafiye dukkani yok o nedenle tutturabilirim gibi geliyor bilmiyorum🤷🏻‍♀️
inşallah tutturursunuz denemeden bilemezsiniz. bende öyle düşünerek takı dükkanı açtım 1 buçuk sene oldu, çok zor ama belki benim sektör için öyledir. inşallah çok iyi yerlere gelirsiniz :KK200:

Online satis eklemeden cok zor en son ne zaman online disinda boyle ufak malzemeler aldim bilmiyorum. Sizce boyle bir sektor firsat olsa simdiye kadar acilmaz miydi?

X