• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukandaki bu problem ortak mı?

alceste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
287
2
46
Eskişehir
Kızlar gözlemlerime göre dukan yapan insanlarda regl durumu gecikebiliyor.Bu Dukan yapan kaç kişide böyle oldu ne kadar zaman gecikti falan bunu öğrenmek istiyorum...Diyet sağlıksız diye bir şeyi kesinlikle söylemiyorum Bu benim gözlemim doğruluğunu merak ediyorum..Ona göre metabolizmasını iyice araştırmak istiyorum...

Kızlar gözlemlerime göre dukan yapan insanlarda regl durumu gecikebiliyor.Bu Dukan yapan kaç kişide böyle oldu ne kadar zaman gecikti falan bunu öğrenmek istiyorum...Diyet sağlıksız diye bir şeyi kesinlikle söylemiyorum Bu benim gözlemim doğruluğunu merak ediyorum..Ona göre metabolizmasını iyice araştırmak istiyorum...

canım marhaba.belki hatırlarsın bende dukan yapıp bırakanlardanım.18 günlük seyirde hiç kilo veremediğim ve kaşıntı şeklinde şiddetli bir alerji yaşadığım için bırakmıştım.benim reglim çok düzenlidir.her ay 4 gün erken gelir.dukan yaparken şubatta 6sında olmuştum martta 2sinde olmam gerekirken 7sinde oldum.dukanı bıraktım nisanda 3ünde oldum.okuldan bir varkadaşımda kısa bir süre dukan yaptı onun da o kısa zamanda gecikmişti.ben kesinlikle inanıyorum dukanla regl periyodu bozuluyor ama sebebi hakkında birşey söyleyemiyorum...

ben biyoloji okuyorum son senem ve bu merak beni öldürücek inan:Dbu hani bilimle uğraşan insalardaki meraklardan bilimsel makaleler taradım ama spesifik olarak bişey bulamadım...benim de okuldan bir arkadaşım 1 hafta gecikti..bilmiyorum biliyor musun ama ben geçen aydan beri olamıyorum cuma doktora gittim pazartesi alıcam sonuçları bakalım ne çıkıcak...konu açmamdaki sebep kaç kişide var bu.ben mi kuruntu yapıyorum.ortak bir problemse sebebi ne?nasıl çözülür?ölücem merakımdan...çünkü diyettendir deyip kestirip atamıyorum,diyetten değil de diyemiyorum.burda küçük bir kamuoyu araştırması yapmak istedim:)))

kızlar bilim için cevap verin ama:!!!!!sloganım bu olsun:D

canım regl olmuyorum emzirdigim için ama benim salarım cok dökülmeye ve dişlerim cok sasardı yenide temizletmiştim protein fazlagından oluyormus bıraktım bende bu diyeti sadece yulaf kepegi kullanıyorum o kadar

cevap için çok teşekkür ederim canım geçmiş olsun emziriyormuşsun zaten şu ara dengeli beslensen daha iyi olucak sanki:))akıl vermek gibi olmasın tabii=)

kızlar devam,topic için yarından çok umutluyum:)))

Selamlar,

Ben de 3 aydır Dukan yapıyorum. Doğum kontrol hapı kullanmama rağmen, reglim erken geliyor. 2 hafta sonra olmam lazımdı. Böyle olunca da ayda 2 kez oluyormuşum gibi. Acaba et falan yiyiyoruz da hemoglobinimiz mi yükseliyor? Gerçi gecikmeden bahsetmişsin ama benim çift gitmeye başladı bu regl :( çok sinir bozucu. Gecikse daha iyi:43:

Back
X