Ya arkadaslar birbirimi motive efecek sekilde konusalim lutfen nasilki 5 ayda 25 kilo aliniyosa oylede verilebilir. Arti tum diyetleri diyetisyenler veriyo o sok diyetleride ayni sekilde. Hicbirimiz omur boyu ne sadece et yiyerek nede sebze yiyerek beslenmiycez bu kilolari bisekilde verip daha sonrada herseyden tuketerek dengeyi kurarak sabitliyecez:)))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dukan_ve_ben
- Konu Sahibi Emelilhan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Kasım 2015
- 1.000
- 1.021
- 83
dün kan verdim,sonuçlarını bugün aldım.d vitaminine bakmamış olabilir doktor ama bütün kan değerlerim çok iyi çıktı.sadece şekerim sınırda.şeker hastası adayısın dedi.kontrol altına alınacak.bi dahaki gidişimde d vitaminine de baktırayım.teşekkürler.Canim vitamin degerlerini bi baktirsaysin keske D vitamini eksikliginde vucut kilo verdirmezmis bende gecen yaz ne yaptiysam bi gram veremediydim ekim ayinda tum vitaminlerime baktirdim detayli bi taramadan gectim D vitamini eksik cikti ve hapi degil ampul verdi o derece. Bunu bi dusun gozardi etme en azindan kendini gerksiz yere yipratmazsin
- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
Merhaba seninle raziyim ins tez zamanda bu kilolar gider.Bu arada bu gun 2 gunum bende 1 hafta atak evresin yapmayi dusunuyorum.Ya arkadaslar birbirimi motive efecek sekilde konusalim lutfen nasilki 5 ayda 25 kilo aliniyosa oylede verilebilir. Arti tum diyetleri diyetisyenler veriyo o sok diyetleride ayni sekilde. Hicbirimiz omur boyu ne sadece et yiyerek nede sebze yiyerek beslenmiycez bu kilolari bisekilde verip daha sonrada herseyden tuketerek dengeyi kurarak sabitliyecez:)))
- 9 Kasım 2008
- 22
- 19
- 288
- 48
azerideniz bir hafta atak evresi çok diye düşünüyorum...Merhaba seninle raziyim ins tez zamanda bu kilolar gider.Bu arada bu gun 2 gunum bende 1 hafta atak evresin yapmayi dusunuyorum.
- 9 Eylül 2013
- 381
- 547
- 103
Selam bayanlar. Eski bi dukancı olarak yeniden sahalara dönüyorum :) 2 yıl önce dukan yapıp 4 ayda 18 kilo vermiştim. Sonra şımarıp diyeti bıraktım. Üzerine hamilelik ve emzirme dönemi. Kilolar aldı başını gitti. Pazartesi günü yeniden dukana başlıyorum. Motive olacak bi grup arıyodum, sanki bura iyi gibi
- 4 Nisan 2016
- 9
- 2
- 1
Ben de
Selam bayanlar. Eski bi dukancı olarak yeniden sahalara dönüyorum :) 2 yıl önce dukan yapıp 4 ayda 18 kilo vermiştim. Sonra şımarıp diyeti bıraktım. Üzerine hamilelik ve emzirme dönemi. Kilolar aldı başını gitti. Pazartesi günü yeniden dukana başlıyorum. Motive olacak bi grup arıyodum, sanki bura iyi gibi
- 3 Ocak 2016
- 142
- 156
- 53
- 20 Aralık 2012
- 2.746
- 5.182
- 408
maşallah sizee
bu yaşam tarzında (bakınız diyette demiyorum) sabrın sonu selamet
26 nisanda 67 kilo ile başladım 29 haziran itibariyle 57 kiloyum
üstelik spor yapmıyorum, ancak hafta ıkı gün veya uc gün 3 mil yürüyorum youtubedan bulduğum bir videoyla
ayrıca kitabını okumanızı tavsiye ederim, internette birçok farklı yorumlar var, kitap 1. ağızdan en güzelini söylüyor :)
Emelilhan
üstelik spor yapmıyorum, ancak hafta ıkı gün veya uc gün 3 mil yürüyorum youtubedan bulduğum bir videoyla
ayrıca kitabını okumanızı tavsiye ederim, internette birçok farklı yorumlar var, kitap 1. ağızdan en güzelini söylüyor :)
Emelilhan
- 9 Kasım 2008
- 22
- 19
- 288
- 48
Evet yaşam tarzınızla... Hiç aç kalmadan ... Spor yapmadan ve kitabı yanınızdan ayırmadan 5 ayda benim gibi 26 kg verebilirsiniz:)))maşallah sizee
Emelilhan
- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
ben de dukan yapıyorum 22 gün oldu wallahi moralim kırılmak bozulmak üzere, 2 haftada moral bozmak normalmiş agır bır zamanı atlattım neyse ki ama yine etraftan çok zayıfladın sarktın küçücük oldun lafları gelıyor, gercekten bunlara da gögüs germek ayrı bır dert, dukanı duzgunce yapıyorum 57 kilo idim 55 e ındım ki 2 senedir rejım yapıp bırakıp gerı alıyordum, sureklı doktorlardan cıkmadım vıtanımın mı eksık nedır bilemedim hiç, bu dıyette o dertlerım bıle azaldı cok ıyı geldı proteın dıyetı her gun yulaf kepegı, hıc aksatmamıstım ta ki düne kadar kaçamak yapmıyorum cunku baska sekılde..
bu bana kaybettıgım gunler olarak geri dönecek farkındayım... moral bozmak ıstemıyorum moral depolayalım zayıfladıkca guzellesıp kendımızı daha ıyı hıssedıcez.
bu bana kaybettıgım gunler olarak geri dönecek farkındayım... moral bozmak ıstemıyorum moral depolayalım zayıfladıkca guzellesıp kendımızı daha ıyı hıssedıcez.
- 22 Haziran 2015
- 70
- 17
- 8
ben de dukan yapıyorum 22 gün oldu wallahi moralim kırılmak bozulmak üzere, 2 haftada moral bozmak normalmiş agır bır zamanı atlattım neyse ki ama yine etraftan çok zayıfladın sarktın küçücük oldun lafları gelıyor, gercekten bunlara da gögüs germek ayrı bır dert, dukanı duzgunce yapıyorum 57 kilo idim 55 e ındım ki 2 senedir rejım yapıp bırakıp gerı alıyordum, sureklı doktorlardan cıkmadım vıtanımın mı eksık nedır bilemedim hiç, bu dıyette o dertlerım bıle azaldı cok ıyı geldı proteın dıyetı her gun yulaf kepegı, hıc aksatmamıstım ta ki düne kadar kaçamak yapmıyorum cunku baska sekılde..
eski ve yeni dukancılar buraya başlıklı bir konu açtım.birbirimizi motive edelim.bekliyorum.ben de yeniden dukana başladım