Haydi sana makarna tarifi .... 1.5 yk yulaf kepeği 1 yumurta sarısı... 1 tatlı kaşığı nişasta...hamur kıvanmına getir.... Sarımsak ezicinin içine koy.... Su kaynat ... Kaynayan suya ... Hamuru sık.... Upuzun spagetti... Sonra kevgirle al... 1 tatlı kalığı zeytinyağında çevir... Üzerine ne istersen... İstersen instagramdan bakabilirsin... dukan_ve_ben....Çook teşekkür ederimm.. Anladığım kadarıyla hiç kaçamak yapmadınız doğru mu :) Çok zor geliyor makarnasızlık
Çook teşekkür ederimm.. Anladığım kadarıyla hiç kaçamak yapmadınız doğru mu :) Çok zor geliyor makarnasızlık
Başarısini taktir etmeme gerek yok kendi bilincinde zaten. Ne ye dayanarak söylediğime gelirse de birçok tanıdığım insan su dukan diyetini yaptı bi ara dilden dile dolaştı .ve evet inanılmaz kilolar verdiler ama sonrasında acı aci çıktı bu. Neler olduğunu soylememm gerek yok bilen bilir. Bi çok diyetisyen de bunun sağlıklı olmadığını söylediler. Ayda 1 2
Merhaba cok guzel vermissiniz umarim boyle devam edersiniz bende baslamak istiyorum siz nasil basladiniz? kitabinimi aldiniz? ben internetden bakdim proqram odenisliydi sizde bana yardimci olursaniz sevinirim
çok haklı olabilirsin... Zaten kitabındada aslında bu diyetin ömrümüz boyunca 2 defa yapılacağını yazıyor... Şimdi neden kilı veremiyorsun ki... Evet dukan diyeti hakkında çok şey yazılıp çiziliyor ancak sağlıksız olan hiçbir şey yok ki... Standart diyet listelerinden çokta farklı gelmiyor bana... İnşallah yeniden verirsin...merhabalar.ben de seneler önce dukan diyeti yaptım.hayatımın diyeti diyebilirim çünkü aç kalmadan ve zevkle kısa sürede 15 kilo verdim.her şey mükemmeldi çünkü o kadar sıkılaşarak kilo verdim ki taş gibi oldum :) ama yaklaşık bir buçuk sene sonra tekrar kilo almaya başladım.ikinci kez dukan diyeti yaptım,bi miktar kilo verdim ve biraz sıkılaştım.sonrasında evlendim ve evlendikten sonra bir sene içerisinde verdiğim 15 kilonun üstüne 5 daha ekleyerek 20 kilo aldım.şu anda 20 kilo fazlam var.dukan artık bende işe yaramıyor.yapsam da kilo verdirmiyor.diyetisyene gittim ve bana demediğini bırakmadı dukan diyeti yaptığım için.metabolizmam 44 yaşında çıktı ve diyetisyen dukan diyetinin metabolizmamı tamamen yavaşlattığını ve bu yüzden 44 yaşında olduğunu söyledi.ne kadar doğru bilmiyorum.ve ben ne yapsam da şu anda kilo veremiyorum....
çok haklı olabilirsin... Zaten kitabındada aslında bu diyetin ömrümüz boyunca 2 defa yapılacağını yazıyor... Şimdi neden kilı veremiyorsun ki... Evet dukan diyeti hakkında çok şey yazılıp çiziliyor ancak sağlıksız olan hiçbir şey yok ki... Standart diyet listelerinden çokta farklı gelmiyor bana... İnşallah yeniden verirsin...
merhabalar.ben de seneler önce dukan diyeti yaptım.hayatımın diyeti diyebilirim çünkü aç kalmadan ve zevkle kısa sürede 15 kilo verdim.her şey mükemmeldi çünkü o kadar sıkılaşarak kilo verdim ki taş gibi oldum :) ama yaklaşık bir buçuk sene sonra tekrar kilo almaya başladım.ikinci kez dukan diyeti yaptım,bi miktar kilo verdim ve biraz sıkılaştım.sonrasında evlendim ve evlendikten sonra bir sene içerisinde verdiğim 15 kilonun üstüne 5 daha ekleyerek 20 kilo aldım.şu anda 20 kilo fazlam var.dukan artık bende işe yaramıyor.yapsam da kilo verdirmiyor.diyetisyene gittim ve bana demediğini bırakmadı dukan diyeti yaptığım için.metabolizmam 44 yaşında çıktı ve diyetisyen dukan diyetinin metabolizmamı tamamen yavaşlattığını ve bu yüzden 44 yaşında olduğunu söyledi.ne kadar doğru bilmiyorum.ve ben ne yapsam da şu anda kilo veremiyorum....
Merhaba diyete devam ediyomusunuz?Canim vitamin degerlerini bi baktirsaysin keske D vitamini eksikliginde vucut kilo verdirmezmis bende gecen yaz ne yaptiysam bi gram veremediydim ekim ayinda tum vitaminlerime baktirdim detayli bi taramadan gectim D vitamini eksik cikti ve hapi degil ampul verdi o derece. Bunu bi dusun gozardi etme en azindan kendini gerksiz yere yipratmazsin
Merhaba canim devam ediyorum atakta 4. Gunumdeyim 10 gune tamamlamayi dusunuyorumMerhaba diyete devam ediyomusunuz?
Siz kac kilosunuz ki bence atakicin 10 gun fazlaMerhaba canim devam ediyorum atakta 4. Gunumdeyim 10 gune tamamlamayi dusunuyorum
168 boyumdayim 79.5kiloydum simdi ise 72.300 odem atiyorum yuruyuste yapiyorum birde hesapladim obezite grubundaymisim bende 10 gun yPayim dedim esim yapmisti 4 kilo vermisti bende deniyecem artik bakalimSiz kac kilosunuz ki bence atakicin 10 gun fazla
Cok guzel bende yarindan itibaren baslamayi dusunuyorum benimde boyum160 kilom 70,500 siz 7 kiloya yakin vermissiniz bu 4 gundemi oldu?168 boyumdayim 79.5kiloydum simdi ise 72.300 odem atiyorum yuruyuste yapiyorum birde hesapladim obezite grubundaymisim bende 10 gun yPayim dedim esim yapmisti 4 kilo vermisti bende deniyecem artik bakalim
Ozur dilerim yalnis yazdim demek istediyim 4 gunde hic kilo verdinizmi?Cok guzel bende yarindan itibaren baslamayi dusunuyorum benimde boyum160 kilom 70,500 siz 7 kiloya yakin vermissiniz bu 4 gundemi oldu?
Ay canim yanlis yazmisim simdi fark ettim 77.300umOzur dilerim yalnis yazdim demek istediyim 4 gunde hic kilo verdinizmi?
5 ayda 26 kilo hiç sağlıklı degil
Dukkan diyetini pek bilmem ama gayet sağlıklı ayda 5 kilo 5 ayda 25 kilo cok normal buarada kilo veren arkadaşım tebrikler
Ayda 5 kilo saglikliysa bu isin okulunu bitirenler bisey bilmiyor demek)Dukkan diyetini pek bilmem ama gayet sağlıklı ayda 5 kilo 5 ayda 25 kilo cok normal buarada kilo veren arkadaşım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?