Çook teşekkür ederimm.. Anladığım kadarıyla hiç kaçamak yapmadınız doğru mu :) Çok zor geliyor makarnasızlık
Haydi sana makarna tarifi .... 1.5 yk yulaf kepeği 1 yumurta sarısı... 1 tatlı kaşığı nişasta...hamur kıvanmına getir.... Sarımsak ezicinin içine koy.... Su kaynat ... Kaynayan suya ... Hamuru sık.... Upuzun spagetti... Sonra kevgirle al... 1 tatlı kalığı zeytinyağında çevir... Üzerine ne istersen... İstersen instagramdan bakabilirsin... dukan_ve_ben....

Çook teşekkür ederimm.. Anladığım kadarıyla hiç kaçamak yapmadınız doğru mu :) Çok zor geliyor makarnasızlık

Evet... Tüm diyetisyenler zararlı olduğu görüşünde... Ama nedense gittiğim tüm diyetisyenlerde haftanın iki günü protein diyeti verdi... Tezatlık burada....inanın kan değerlerime dr bile şaşırıyor... Hatta bana da öğretirmisin diyen dr lar var....sağlıklı beslendiğime inanıyorum... Hayatımda zararlı hiç bir besin yok...

Öncelikle kitabı okumak önemli ... Ama yardımcı olmak beni de mutlu eder... Siz kitabı alın ve başlayın... Beraber yaparız

Merhaba arkadaslar ben ilk defa dukan diyeti yapiyorum ve atakda 3.gunumdeyim gayet iyi gidiyor simdilik. Korkulacak bi diyet degil fakat biraz maliyetli ama buna deger diyorum cunku yaz geliyor kilolar almis basini giymis en kotusu dukanin zarali oldugunu dusunmuyorum cunku bircok insan diyetisyene gidiyo kilo veriyo daha sonra tekrar habirigirtlak yiyo kiloyu geri alinca diyetisyen kotu oluyor ki pierra dukan zaten bi diyetisyen onemli olan diyetten sonra istikrari bozmamaktir.Umarim hepimiz istedigimiz kiloya ulasir :))

merhabalar.ben de seneler önce dukan diyeti yaptım.hayatımın diyeti diyebilirim çünkü aç kalmadan ve zevkle kısa sürede 15 kilo verdim.her şey mükemmeldi çünkü o kadar sıkılaşarak kilo verdim ki taş gibi oldum :) ama yaklaşık bir buçuk sene sonra tekrar kilo almaya başladım.ikinci kez dukan diyeti yaptım,bi miktar kilo verdim ve biraz sıkılaştım.sonrasında evlendim ve evlendikten sonra bir sene içerisinde verdiğim 15 kilonun üstüne 5 daha ekleyerek 20 kilo aldım.şu anda 20 kilo fazlam var.dukan artık bende işe yaramıyor.yapsam da kilo verdirmiyor.diyetisyene gittim ve bana demediğini bırakmadı dukan diyeti yaptığım için.metabolizmam 44 yaşında çıktı ve diyetisyen dukan diyetinin metabolizmamı tamamen yavaşlattığını ve bu yüzden 44 yaşında olduğunu söyledi.ne kadar doğru bilmiyorum.ve ben ne yapsam da şu anda kilo veremiyorum....

çok haklı olabilirsin... Zaten kitabındada aslında bu diyetin ömrümüz boyunca 2 defa yapılacağını yazıyor... Şimdi neden kilı veremiyorsun ki... Evet dukan diyeti hakkında çok şey yazılıp çiziliyor ancak sağlıksız olan hiçbir şey yok ki... Standart diyet listelerinden çokta farklı gelmiyor bana... İnşallah yeniden verirsin...

Canim vitamin degerlerini bi baktirsaysin keske D vitamini eksikliginde vucut kilo verdirmezmis bende gecen yaz ne yaptiysam bi gram veremediydim ekim ayinda tum vitaminlerime baktirdim detayli bi taramadan gectim D vitamini eksik cikti ve hapi degil ampul verdi o derece. Bunu bi dusun gozardi etme en azindan kendini gerksiz yere yipratmazsin

Merhaba diyete devam ediyomusunuz?

168 boyumdayim 79.5kiloydum simdi ise 72.300 odem atiyorum yuruyuste yapiyorum birde hesapladim obezite grubundaymisim bende 10 gun yPayim dedim esim yapmisti 4 kilo vermisti bende deniyecem artik bakalim
Cok guzel bende yarindan itibaren baslamayi dusunuyorum benimde boyum160 kilom 70,500 siz 7 kiloya yakin vermissiniz bu 4 gundemi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…