- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben daha önce başka topikteydim ama kilo vermekte zorlandığım için şimdi dukana başlayaccağım...ancak öncelikle cum-pazarı atlatmam lazım kuzenim evlenecek.....pazartesi burdayımmm hayırlısıyla başlayalımmm![]()
Merhaba,
Dükan diyeti yapanların tecrübelerini paylaştığı size yardımcı olacağını düşündüğüm bir başlığı mevcut.Bir gözatarsanız işinize yarayacaktır
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/384581-dukan-diyeti-deneyimlerimiz.html
Merhaba kızlar ben de yeni başladım aslıdna belkide hikayelerimiz birbirine yakın olabilir.hayat boyu diyet yapıp geri alanlardanım.5 aydır kitap elimde kapağını açıp okumamıştım bile taki 10 gün öncesine kadar.hiçbirşey benim motivasyonumu arttımıyordu son zamanlarda diyetisyene gittim kendi denemelerim oldu zaman zaman kilo verdim ve katlanarak geri aldım .dukanı okumaya başladıkça hiç olmadığı kadar motive oldum ve diyete hazırım dedim.Geçtiğimiz pazar günü eşimle gidip sadece dukana uyabilecek alışverişler yaptık .proteinler yani :) pazartesi başladım ,herhangi bri yorgunluğum olmadı ,bugün 2.günüm akşam dukan kek yaptım ,ben tatlıya çok düşkünüm ve beni korkutan buydu hiç tatlı yok meyve yok ,fakat kek beni aşırı birşekilde mutlu etti .1,5 kaşığıgeçmeyecek şekilde yulaf kepeğini ayarladım mikrodalgada pişirdim şipşak oluverdi :) hem çalıştığım ve bir çocuğum olduğu için vakit sıkıntım var beni yormayan birşekilde ertesi güne yetecek kadar hazırlayabildim.istemek yetiyro diye düşünüyorum.Pazar günü başlayacak protein +sebze seyir evresinde aklımı karıştıran oldu nasıl uygulamalıyız 1+1 şeklindemi? bilgisi olan var mı? Bu arada beni,m 6 gün atak 156 gün de seyir evrem çıktı çok vahimim sanırımbugün dayanamadım tartıldım 1.3 kg inmiş görünüyorum sanırım ödem gidiyor ama yine de mutluyum .ne çok yazmışım sizi sıkmayayım inş.uzun bir yolculuğun başındayız ve kalıcı kilo vereceğime bu sefer inanıyorum ,desteklerinizi beklerim.
nasılsınız hanımlar :) ben dukan diyeti yapmaya karar verdim inşaallah malzemelerim tam olunca başlayacağım :) testi yaptım 3 gün atak evresi 72 gün seyir evresi çıktı :) benim gibi zayıflamak isteyenler var mı :)
test nasıl yapılıyor acaba bilemedim![]()
Canım bende Cuma günü yapmaya karar vermiştim. Kitabını aldım okuyorum. Ablam memleketten geldi diye bozdum diyetiama regl olayım bitsin ondan sonra sıkı bir dukan diyetine başlıcam :18:
canım ben daha önce başka topikteydim ama kilo vermekte zorlandığım için şimdi dukana başlayaccağım...ancak öncelikle cum-pazarı atlatmam lazım kuzenim evlenecek.....pazartesi burdayımmm hayırlısıyla başlayalımmm![]()
canım sıkmak da ne demek:) biz birbirimize destek omalıyız. ben ilk kilo vermeye karar verdiğimde 87 kiloydum kendi çabamla 72 düşmütüm -miş müş ama son 6 aydır hiç yapasım yok ve kilo aldım 77,4 olmuşummm of pof demyi bırakıp bir zamanlar kitapçıdan aldığım ama sonra yengeme verdiğim dukan kitabı geldi aklıma...3 gündür araştııryorummm ve dukan başarı öyküleri beni büyüledi, ben de bugün başladım duakna şimdilik iyiyim, birazdan krep yapacağım kendime, kek tarifini de alırsam mutlu olurum benim de atak devrem 24 ağus. kadar syir devrem 99 gün ve güçlendirme 140 gün en son gün ise 19/04/2014![]()
bebeğim peynirlerin ve etin yağsızdı değil mi?? nescafene şekerde kullanmadın?? ve tuzu çok tüketmedin değil mi bunlar önemli ayrıntılar...?atak evresindemisin?bugün besmeleyle başladım. gayet iyiydi, şu varki ben bugün ishal oldum ve tartıda da artış gördüm birazcık üzüldüm. menüme bi bakarsanız sevinrim:)
sabah iki haş. yumurta az biraz keçi peyniri ve beyaz pey.
öğlen 5 köfte ayran
arada iki yulaflı krep ve ayran
akşam bir buçuk şinitzel nerde hata yaptım ve neredeyse çöl gibi biyerde yaşadğım için 3 litre su
ha bi de nesafe içtim
bi hata mı yaptım bilemedimmm:18::18: