• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

eveeet sonunda bizde başladık şu meşhur dukana:) sabah 2 haşlanmış yumurta yedim çayla 2 saat sonra yogurt yedim yulaf kepekli akşamada tavuk haşlıycam bol bol su içiyorum ben inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz herkese azim sabır diliyorum:)

Winnie Diyet günlüğü:
Yumruk 5 :41: Menü Bildirimiii... Uyuyakalmadan gelip yazayım didim :9:

Sabah Uyanınca:
1 Hibisküs Çayı

Ara:
Kan verme :1:
Ardından dukan sandwich, lor ve 1/2 hindi fümeli

Tansiyonum toparlanmayınca da biraz da lor, en son da Kefir+Sodayı karıştırıp içtim..

Öğlen:
Tavuk ızgara, yoğurt, Form çay

Ara:
Mistik Chai Çayı (su ile demledim), Dukan sandwich ve Activia

Akşam:
1/2 Çipura, 2 kaşık lor, 1 yudum zero

Yatmadan:
Mistik Chai Yarı su yarım bardakta light sütlü

Bugün suyumu 3 litreye çıkardım.. Bolca da çay içtim aralarda..

Bu arada bugün işyerimde yine bir sınav vardı.. Tam kan verdim tansiyonum düşük diye ortalılarda dolanırken Antepten gelmiş baklavalarla burun buruna geldik.. :53:

Allahtan baklava pek sevmem.. Al ye, yok olmaz öyle, 1 taneden bişey olmaz bak, ayıp ama yememek vs. lafları arasından sıyrılmayı başardım.. :15:

Yaşasın Dukan! Yaşasın Yumruk :41:

Selam Kızlarrr :3:

Sabah tartıda gördüğüm rakam uyku sersemliğinden miydi bilemedim ama 65.5 de sabitlendim sonunda..:46:
Yarın ve perşembeyi dört gözle bekliyorummm...

Winnie Diyet Günlüğü :41:Yumruk ertesi PS

Sabah Kalkınca:
2 tane salatalık üstüne 500 ml su (Kabızlık çözümüm :9:Tam çözüm olmasa da azıcık işe yaradı)

Kahvaltı:
1/2 Hindi Füme ve Lorlu Dukan sandwich (Bıkamadım gitti) Form Çay

Ara:
Form Çay, Süryani kahvesi(kakuleli)

Öğlen:
1/2 Çipura, az tavuk, Sodalı Kefir

Ara:
Dukan Sandwich, 2 Form Çay, 2 Adaçayı

Akşam:
1,5 Döner, Yoğurt, Bol Salata (Havuç, marul, mor lahana, biber ve domates) ve 1/2 Bardak Zero

Yatmadan Önce:
Biraz da hibisküs çayı içmeyi planlıyorum..

Bugün çoook fazla da su içtim.. Fazlaca da yürüyüş yapmaktan spor ayakkabılarım ayağımı vurdu (Şaka gibi! :37:)
Her tarafım ağrıyor.. Reglim henüz gelemedi ama sancısı benimle :53: Hasta mı olacağım regl mi? Bakalım hayırlısı..

Selam Kızlar Diyet günlüğüne devam.. Dukanın 14 günlük kürünü uyguluyorum ama benim kür kırmızılar üstü ishal azizliğine uğradı..
Yine de eksileri görmeye başladım bun da şükür :))

7. Gün Saf Protein

Sabah:
İshal yüzünden kefir, soda, aspirin, çiğ türk kahvesi ile geçitirdim..

Ara:
Dukan Sandwich, lor ve 1/2 hindi füme, kefir, soda

Öğlen:
Tavuk, yoğurt, 2 kornişon turşu

Ara:
Adaçayı, soda, dukanella :53:

Akşam:
Köri, tavuk, lor ve 3 yumurta beyazından omlet

Yatmadan önce:
Kepek hakkımı yemediğimi farkettim.. Dukan helva :43:

Bol bol su wc karın ağrısı ve sızma ile sonuçlandı..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Ben güya geldim ama uğrayamaz oldum buralara...
Gelir gelmez kursa başladım...Ve de ev temizliğine...
İşe başlamadan bahar temizliğimi bitirmek istiyorum da...
Bir iki günlük işim kaldı sayılır...
Malum her konuda kaplumbağa hızında olduğumdan yavaş ilerliyorum...
Ufaklık da dün bugün kreş alıştırma eğitimine tabi tutuluyor...
Ablasını okula gönderdikten sonra onu götürdüm kreşe :37:
Yani yoğunum yahu :30:

Regl oldum geçen hafta ve bitti şükür.Yani onun da etkisiyle kötü bi hafta geçirdim...
Konsantre olamıyorum nedense...Her gün sabah başlıyorum akşam bitiriyorum dukanı...
Bugün de başladım hayırlısıyla umarım bu akşamı sağ salim bitiririm...
Devamlı su içip mideyi şişereyim bari...Devamlı yeme isteğim var ama yasaklıları :39:...

Kısaca bendenizin kilosu 70 :50: canlar...Off dedim rahatladım...Ama içim rahat değil tabi :36:...

Bu arada son 1 haftam kaldı evde geçireceğim...Onunda stresi var üstümde...
Hem başlamak istiyorum hem de istemiyorum:53:, öyle işte...
Bir garibim anlayacağınız...

Gideyim de salonu komple bitireyim...
Altını üstüne getireyim...
Stresim azalsın :27:

Çiğdem, fotona bayıldım canım...Harika olmuşsun ya...Senin adına o kadar mutluyum ki...
Bir kez daha anladım ki, aslında ideal kilosunda olan ya da ideal kilosuna yakın olan her kadın çok daha genç ve çok daha güzel görünüyor...
(Bu arada ideal kilonda gibi göründün gözüme)
Gıdın gitmiş yüzünün güzelliği ortaya çıkmış...Aslına bakarsan sen de bayağı çekici bir tipmişsin bebişim...:34:
Canı gönülden tebrik ediyorum seni :46:

Face de oğlunun fotosunu gördüm ve bu sefer de sana benzettim iyi mi :26:

Lisa, diğer forumda editörlük gibi yorumlar okudum canım yarım yamalak..
Hayırlı olsun demek istedim...Yakışır sana:21:...
Senden de bi önce-sonra fotosu istiyorum en kısa zamanda :32:

Winicim, yumruğu da bitirdin helal sana ya...
Bende sizden feyz almalıyım ama sorun nedir çözmüş değilim...
Neyse havalarda güzelleşti artık..Bi buluşma ayarlarız artık :46:

Öpüyorum sizleri...
Ben kaçar, stres atar...

Egocum hoşgeldin :48:

Umarım en kısa zamanda toparlanır artılardan da kurtulursun..
Ne zaman istersen gel biz buralardayız.. Görüşürüzzz :54:

Ayyyy burasi ne kadar oksuz kalmis ya cok uzuldum valla:14::14::14:ne guzel yarislar yaptik burda ben,zeyno,cyy,cigdem,winni,ego ve son yarista Kazen.....aslinda devamda ediyorduk ama dagildik herbirimiz bir yerlere,sonrada toparlanamadik:5:neyse burasi icin birsey dusunecegim oksuz birakmayacagim bu topigimizi:19:bakalim dusunelim ne yapabilirim:26::26:

Ayyyy burasi ne kadar oksuz kalmis ya cok uzuldum valla:14::14::14:ne guzel yarislar yaptik burda ben,zeyno,cyy,cigdem,winni,ego ve son yarista Kazen.....aslinda devamda ediyorduk ama dagildik herbirimiz bir yerlere,sonrada toparlanamadik:5:neyse burasi icin birsey dusunecegim oksuz birakmayacagim bu topigimizi:19:bakalim dusunelim ne yapabilirim:26::26:

ben her gün girip bakıyorum topiğe,
ama kimse bişey yazmayınca bende yazmıyorum
siz diğer topiğe takılmaya başladığınızdan beri buralarda kimsecikler yok
topik kimsesiz kaldı

ben her gün girip bakıyorum topiğe,
ama kimse bişey yazmayınca bende yazmıyorum
siz diğer topiğe takılmaya başladığınızdan beri buralarda kimsecikler yok
topik kimsesiz kaldı

sen geliyormusun yani hergun:53::53:ama gel diger tarafada gel lutfen cunku orayida bos birakamiyoruz yeni arkadaslarin bizim tecrubelerimize ihtiyaci var.burasi icinde yine bir yaris dusunuyorum bakalim ne yapabiliriz:26:bu arada daha iyisin dir umarim.diyete devammi?lutfen gel yaz diger tarafa cunku sende eskilerden tecrubelisin ve yeniler bundan faydalanmali diye dusunuyorum.sana bir mail atacagim ya bugun yada yarin orda yazarim sana olani biteni..cok optum canim:38:

Son düzenleme:
alintidir goruntusu hosuma gitti ortaliga biraz renk getirmeye calisiyorumda:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: :1::1::1::1:

Back
X