- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lisaaaammm, canııım kaysı güzelim benimmm her kayısıda aklıma malatyanın nuru geliyor, bebek yüzlü arkadaşıııııımmm, sarışınım bakımlı hatunum herbişi yakışan kadın özgüven bombası pimini çeksemde üzerime sıçratsa diyorum özgüven parçacıklarınıııı yok ama bende güzeliiiim, bakımlı olmaya gayretliyiiiiimmm hani bi ara konuşmuştuk bir arkadaşın varmış yavaş yavaş bakımlı olmaya başlamış senin yanında hergün göreyim tatlım seniiiii hergün kat kat benzeyim sanaaaaa tatlı saray lokmam benim, boşnak tatlım, hoşmerim, kadayıf sarmam, el baklavam, saray helvam, fındık krokanım, karamelli kesnaneli bitter çikolatalı pastam, çikolatalı kaymaklı karamelli hakiki antep fıstıklı dondurmam. Neyse giriş yeter artık dimi gelelim sadede...
GÜNCEL: 77,0![]()
bizim orda malatyada yani kaysi guzellik yarismalari vardi,kaysi guzeli secilirdi
cok katilmam istenmisti gencken ama niyeyse katilmaadim sen simdi soyleyince birden o geldi aklima
canimmsin benim ne guzel yazmissin yine
sende benim selvi boylum,nese kaynagim,espiri yapmanin zeka isi oldugunu bir kezz diye kanitlayan espiri ve zeka kupum,haksizliga karsi sessiz kalmayan dobra arkadasim,iradesiyle herkesi kendine hayran birakan en iyi dukancan kardesim,yazmak konusunda en iyi yazarlarin pabucunu dama atacak kadar zengin yazabilen usta kalemim,gurubumuzun sozcusu,bir aga karisi,bir pasa anasi.....
seviyorum seni janiiiim
![]()
Kızlar merhaba hepinize...
Ben bi gittim pir gittim valla...
Ama ne yapayım işe başlamadan kalayım birazcık dedim...
İşin kötü tarafı internetin olmayışıydı, sizlerden ayrı kaldım uzun bir süre:2:...
Neyse ki geldim ve mahvettiğim diyetimin, gerisini uygulamaya başladım...
Yaklaşık 20 gün sonra alışmak çok zorluyor tabi ki bünyeyi...
Ne yesem diye dolanıyorum deli danalar gibi ortalıkta...
Bugün öyle çok karıştırdım ki ben bile şaştım halime...
Sabah yumurta peynir, peşine köfte...
Öğlen tavuk,yoğurt...
Akşam kıymalı yumurta ve yoğurt...
Aralarda iştah kapatmak için nescafe, yeşil çay ve bol su...
İlk gün çok şükür iyi geçti diyebilirim...Birazdan yatacağım umarım problem çıkmaz...
İyi haber 2 hafta gibi bi aradan sonra tavuğa olan küslüğümün bitmesi![]()
Umarım yolun sonuna kadar dostluğumuz baki olur kendileriyle
Sizi diğer sayfada göremeyince buraya yazayım dedim...
Şimdi yatmak zorundayım...Kızları ve kendimi disipline etmeye çalışıyorum da
Malum işe başlayınca sabah kalkmaları benim için işkence olacak gibi
Bu arada Tebrik ediyorum sizleri...Yarışı bitirdiğiniz için...
Öncelikle Çiğdem sen en büyük alkışı hak ediyorsun canımyolun sonuna gelmişin yahu
Ya sen Lisa ne o rakam şokoldum valla...2 küsür kilo kalmış bitirmene...
Acaba hedefini düşürecek misin diye de merak etmekteyim hani :26:
Sana databi ki...
Winicim canım seni de çok tebrik ediyorum...Sana da...
Az veriyorum diye üzülme sakın, istikrarlı ve kararlısın...
Kilon az gitmiş olsa da; daha ince ve sıkı göründüğüne bahse girerim...
Yarın kurstayım, neredeyse tüm gün...Kpss için kursa yazılma kararı aldım da...
Yarın yazılıp derslere girmeyi planlıyorum hemencik...
Hızlandırılmış program...Evde olmayacak bu iş, hele de işe başlayınca daha da zorlaşacakya ondan yani
...
Doymadım okumaya kahretsinSonu hayırlı olsun da gerisi önemli değil...
Umarım yarın akşama görüşürüz...
Sizleri kocaman![]()
cyy im hosgeldin arkadasim,inan soktayimSelam Kızlar,
Bir haftalık bir aradan sonra yine sizlerleyim
Bu bir hafta öyle hızlı ve öyle garip geçti ki ancak sizlerle konuşursam rahatlarım diye düşündüm
Geçen hafta başında geçirdiğim rahatsızlık, hastane, doktor, test, tahlil derken iyiyim çok şükür
Dün aldığımız bir haber ile bugün eşim tekrar gemiye gitti ki bu hayatımın şoku oldu
Bir arkadaşının eşi aniden ağır bir şekilde rahatsızlanınca onun yerine 2 aylığına gemiye gitti bugün eşim
Hala şoktayım, darmadağın oldum
Rabbim işlerini rast getirsin de sağ salim gelsin inşallah 2 ay sonra
dolayısıyla güçlendirmeyi bırakıp seyire devam etme kararımı almış bulunmaktayım
1 haftadır yedim yiyeceğimi zaten :) malum test sonuçları kötü çıkınca herkes tıktı ağzıma bişeyler
bende düşündüm taşındım kırmızı et yemeden ya da çok az yiyerek dukana devam edebileceğime karar verdiem
yalnız bu kez sıkı bir spor takviyem de olacak Allah nasip ederse çünkü önümüz yaz ve sıkılaşmak lazım
beni aranıza alırsınız değil mi
sizinle konuşmadan geçmez çünkü günler
Cyy hoş geldin canım
Umarım daha iyisindirr..
Bu akşamki ödevim menü bildirimi... Bundan sonra her akşam olacakmış lisa öğretmenim öyle diidiii
Winnie diyet günlüğü.. Yumruk 1.
Sabah Uyanınca:
1 Kupa Form Çay
Kahvaltı:
Lor ve 1 dilim hindi fümeden sandwich (çiğdemin tostu kopyaladım valla)
Ara:
1 Kupa Form Çay
Öğlen:
Tavuk, somon ve bol baharatlı protein salatası, 1 maden sodası
Ara:
2. sandwich sabahın aynısı, 1 bardak kefir (haşlanmış yumurtalarım vardı ama onları yemeyi unuttum iş yerinde kaldılarrr)
Akşamüstü işyerinde tatlı çıkarması vardı.. Ben de yarım bardak süte tarçın koyup içtim..
Akşam:
Somon ve hindi karışımı3 kornişon turşu
2 kupa daha form çay daha ve toplamda da 2 litre suu..
Yatmadan önce:
Peri tozu içtim.. vee küçük bir kase yoğurt..
Ekstraları da sayayım...
Dün kavitasyon bugün ozona girdiğimden midir bilmiyorum karnım ve yanlarım çook ağrıyor.. Adet ağrısı gibi ama daha gelmesine var diye biliyorum.. Ve bütün gece abik gubik dizilere ağladımBacaklarım bile ağrıyor bilemedim..
Bu arada ilk atak zamanı gibi bugün suya doyamadım.. Sürekli bir susama halindeyim.. Hadi bakalım hayırlısıııı...
Gaza bastım geliyorum kızlar![]()
Sağol Winniecim
daha iyiyim çok şükür
eşimin gidişinin psikolojik buhranını saymazsak tabi
bende yarından tezi yok 3 günlük yumrukla başlıyorum inşallah dukanlı günlere
güzel günler
harikasin winnimsen boyle devam edersen inaniyorumki bu yumrukla kesin duraklaman kirilacakki kirilmaya basladi bile
yanliz menunu evet inceledimde o zengin protein salatasini biraz acarmisin icinde neler vardi?eger salata varsa olmadi diyecegim
haydi bakalim genelin yapacagi bir yumruk ile yeniden birarada keyifli bir yarisa devam ediyoruz.hatta ben listeyi bugun yeniden basliyormusuz gibi 4 haftalik yapayim![]()
Egocum hoş gelsin sefalar getirdin öncelike..
Özledik valla neler yaptın, neler ettin. Hadi diyete devam devam..![]()
Selam Kızlar,
Bir haftalık bir aradan sonra yine sizlerleyim
Bu bir hafta öyle hızlı ve öyle garip geçti ki ancak sizlerle konuşursam rahatlarım diye düşündüm
Geçen hafta başında geçirdiğim rahatsızlık, hastane, doktor, test, tahlil derken iyiyim çok şükür
Dün aldığımız bir haber ile bugün eşim tekrar gemiye gitti ki bu hayatımın şoku oldu
Bir arkadaşının eşi aniden ağır bir şekilde rahatsızlanınca onun yerine 2 aylığına gemiye gitti bugün eşim
Hala şoktayım, darmadağın oldum
Rabbim işlerini rast getirsin de sağ salim gelsin inşallah 2 ay sonra
dolayısıyla güçlendirmeyi bırakıp seyire devam etme kararımı almış bulunmaktayım
1 haftadır yedim yiyeceğimi zaten :) malum test sonuçları kötü çıkınca herkes tıktı ağzıma bişeyler
bende düşündüm taşındım kırmızı et yemeden ya da çok az yiyerek dukana devam edebileceğime karar verdiem
yalnız bu kez sıkı bir spor takviyem de olacak Allah nasip ederse çünkü önümüz yaz ve sıkılaşmak lazım
beni aranıza alırsınız değil mi
sizinle konuşmadan geçmez çünkü günler
Ego cugum,tekrar hosgeldin arkadasiminan ozledik vallahi seni nihayet artik bizimlesin.ben evet yavas yavasta olsa veriyorum iste vede hedefime gercekten az kaldi ama ben sanirim hedefi 55 yapacagim tipki 5 yil onceki gibi kendim icin ideal gordugum kiloyada inecegim
senide zevkle listeye ekleyecegim bugun
haydi bakalim genelin yapacagi bir yumruk ile yeniden birarada keyifli bir yarisa devam ediyoruz.hatta ben listeyi bugun yeniden basliyormusuz gibi 4 haftalik yapayim![]()
harikasin canimGünaydın Kızlar;
Dün benim akşam yemeği ani bir şekilde kayınvalidemlere gittiğim için yalan olunca yoğurt ve lor ile geçiştirmeye çalıştım..
Sonuç saat 10 gibi pilim bitti ve uyuyakalmışım
Bu yüzden menü bildirimim de bugüne kaldı.
Yumruk 2.
Sabah Uyanınca:
1 Kupa form çay
Kahvaltı:
1 hindi füme ve lordan dukan sandwich (süttozsuz ekmek tarifimi ve sandwichimi diğer topikte görebilirsiniz)
Form çay
Ara:
1 bardak kefir
Öğlen:
Yoğurtlu haşlanmış tavuk, 1 maden suyu, Form çay
Ara:
1 dukan sandwich, 2 yumurta beyazı, 1 bardak light gazoz (içim çok yanmıştı)
Akşam:
1 kase yağlı yoğurt , 2 kornişon (malesef başka şansım yoktu.. Diğer seçenekler mantı, patates yemeği ve pilavdı)
Yatmadan önce:
Az lor, form çay
Yumruk 2 yi de kazasız atlattım..
Bugün yumruk 3.. Sevgilerrrr![]()
harikasin canimvalla cok kararli gordum seni bu kez kesin kirdik biz senin duraklamayi
boyle devam canimcim
erken sizip kalmanda isabet olmus sen aksamalari erkenden sizmaya calis
zira senin en buyuk sorunun aksam uygunsuz yapilan kacamaklarin..