• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Bugün yarışımızın son günü.. Duygulandım valla :43:

Güncel kilom 66.2.. Herkese selam, seyire devam.. :37:

Lisaaaammm, canııım kaysı güzelim benimmm her kayısıda aklıma malatyanın nuru geliyor, bebek yüzlü arkadaşıııııımmm, sarışınım bakımlı hatunum herbişi yakışan kadın özgüven bombası pimini çeksemde üzerime sıçratsa diyorum özgüven parçacıklarınıııı yok ama bende güzeliiiim, bakımlı olmaya gayretliyiiiiimmm hani bi ara konuşmuştuk bir arkadaşın varmış yavaş yavaş bakımlı olmaya başlamış senin yanında hergün göreyim tatlım seniiiii hergün kat kat benzeyim sanaaaaa tatlı saray lokmam benim, boşnak tatlım, hoşmerim, kadayıf sarmam, el baklavam, saray helvam, fındık krokanım, karamelli kesnaneli bitter çikolatalı pastam, çikolatalı kaymaklı karamelli hakiki antep fıstıklı dondurmam. Neyse giriş yeter artık dimi gelelim sadede...

GÜNCEL: 77,0 :52::52::52::52:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]14 SUBAT 2013[/TD]
[TD]21 SUBAT 2013[/TD]
[TD]28 SUBAT 2013[/TD]
[TD]7 MART 2013[/TD]
[TD]14
MART 2013
[/TD]
[TD] 21 MART 2013 [/TD]
[TD]TOPLAM FARK[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cyy
[/TD]
[TD]76 [/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]74.2[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[TD] 72 [/TD]
[TD] -4.0 :nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egotrik
[/TD]
[TD]66.7[/TD]
[TD]66.9 [/TD]
[TD]68.3[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]+1.6:4:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]65.3 [/TD]
[TD]65.3[/TD]
[TD]64.5[/TD]
[TD]64.5[/TD]
[TD] 62.7 [/TD]
[TD] -3.8:nazar: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kazen
[/TD]
[TD]116[/TD]
[TD]115.5 [/TD]
[TD]115.3[/TD]
[TD]------[/TD]
[TD]115.3[/TD]
[TD] 115.0 [/TD]
[TD] -1.0:20: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Scholarppty
[/TD]
[TD]81.4[/TD]
[TD]79.8 [/TD]
[TD]79.2[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]78.2[/TD]
[TD] 77.0 [/TD]
[TD] -4.4:nazar::nazar::nazar::nazar: [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Winniepooh
[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD]66.8[/TD]
[TD]66.5[/TD]
[TD] 66.2 [/TD]
[TD] -1.2 :20:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepfurkan
[/TD]
[TD]58.8[/TD]
[TD]58 [/TD]
[TD]57.8[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD]58[/TD]
[TD] 57.8 [/TD]
[TD] -1.0 :20:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Evet Dukan yolculari yine bir yarisi noktaladik.hepinizi oncelikle tebrik ediyorum.oncelikle sevgili cigdem :65::65::65::65: hicbir sekilde duraklama yasamayan ,her hafta az da olda - yasayan tek arkadasimiz..butun hayatin bu sekilde iradeli,buyuk basarilarla dolu olsun insallah.yarismizda yine 5 kilo verebilen olmadi malesef ama yinede bu kilolari vermek bile kolay olmadi cogumuza.ben,kazen,cigdem,ve sevgili winni seyirle yeni bir yarisa yelken aciyoruz.cyy ve zeynebe guclendirmelerinde basarilar diliyoruz..Ego cugum senden uzun zamandir haber alamiyoruz umarim iyisindir ve dukan yolculugun devam ediyordur.tabloyu yaparken cok zorlandim cunku mesaj ayarlarimda bazi sorunlar yasiyorum.enter kullanamiyor ve yazi tipi,renk,boyut gibi ayarlarda duzenleme yapamiyorum.o yuzden cok hos olmadi hepinizden ozur diliyorum..:42:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD] 21 MART 2013 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Lisabella [/TD]
[TD] 62.7 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Kazen [/TD]
[TD] 155.0 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Scholarppty [/TD]
[TD] 77.0 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Winniepooh [/TD]
[TD] 66.2 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Lisaaaammm, canııım kaysı güzelim benimmm her kayısıda aklıma malatyanın nuru geliyor, bebek yüzlü arkadaşıııııımmm, sarışınım bakımlı hatunum herbişi yakışan kadın özgüven bombası pimini çeksemde üzerime sıçratsa diyorum özgüven parçacıklarınıııı yok ama bende güzeliiiim, bakımlı olmaya gayretliyiiiiimmm hani bi ara konuşmuştuk bir arkadaşın varmış yavaş yavaş bakımlı olmaya başlamış senin yanında hergün göreyim tatlım seniiiii hergün kat kat benzeyim sanaaaaa tatlı saray lokmam benim, boşnak tatlım, hoşmerim, kadayıf sarmam, el baklavam, saray helvam, fındık krokanım, karamelli kesnaneli bitter çikolatalı pastam, çikolatalı kaymaklı karamelli hakiki antep fıstıklı dondurmam. Neyse giriş yeter artık dimi gelelim sadede...

GÜNCEL: 77,0 :52::52::52::52:

:60::60::60::60::60::60::60::60:bizim orda malatyada yani kaysi guzellik yarismalari vardi,kaysi guzeli secilirdi:9:cok katilmam istenmisti gencken ama niyeyse katilmaadim sen simdi soyleyince birden o geldi aklima:9:canimmsin benim ne guzel yazmissin yine:17::17:sende benim selvi boylum,nese kaynagim,espiri yapmanin zeka isi oldugunu bir kezz diye kanitlayan espiri ve zeka kupum,haksizliga karsi sessiz kalmayan dobra arkadasim,iradesiyle herkesi kendine hayran birakan en iyi dukancan kardesim,yazmak konusunda en iyi yazarlarin pabucunu dama atacak kadar zengin yazabilen usta kalemim,gurubumuzun sozcusu,bir aga karisi,bir pasa anasi.....:46::46::46:seviyorum seni janiiiim:38::38:

:60::60::60::60::60::60::60::60:bizim orda malatyada yani kaysi guzellik yarismalari vardi,kaysi guzeli secilirdi:9:cok katilmam istenmisti gencken ama niyeyse katilmaadim sen simdi soyleyince birden o geldi aklima:9:canimmsin benim ne guzel yazmissin yine:17::17:sende benim selvi boylum,nese kaynagim,espiri yapmanin zeka isi oldugunu bir kezz diye kanitlayan espiri ve zeka kupum,haksizliga karsi sessiz kalmayan dobra arkadasim,iradesiyle herkesi kendine hayran birakan en iyi dukancan kardesim,yazmak konusunda en iyi yazarlarin pabucunu dama atacak kadar zengin yazabilen usta kalemim,gurubumuzun sozcusu,bir aga karisi,bir pasa anasi.....:46::46::46:seviyorum seni janiiiim:38::38:

Vaşşş ağa karısı oldum haha bi kabardım bi kabardım ay resmen böyle otağ kenarında kurulmuş yayık sallayan bir hatun gibi hissettim biran kendimi neticede üçlü koltuğumun ucunda ayaklarını uzatmış bir erkek bir kadını seyreden modern yemeni yerine şal bağlayan şalvar yerine bollaşmış kotlarının beline kemer bulamayıp çamaşır ipi takan bir gadın ağayım beeeennnn. Heheeeeyyyttt bi şarkı patlatam hemen
Çiğdemimin güğümleriiii kalaylı amaaan kalaylıııı
Fistan giymişşşş etekleriiii alaylı alaylıııı aaaammmaaan amaaannn
Çiğdemimi aldatması kolaymııı aaaah kolaaaayymııı
Ah alırım deeedinde aldatttııııın beniiii aldaaatttıııın beeeni aaaammmaaaan aaaammmaaaan
Aldatmaaa beni KAHROLAYIIIIIMMM

Kızlar merhaba hepinize...
Ben bi gittim pir gittim valla...
Ama ne yapayım işe başlamadan kalayım birazcık dedim...
İşin kötü tarafı internetin olmayışıydı, sizlerden ayrı kaldım uzun bir süre:2:...
Neyse ki geldim ve mahvettiğim diyetimin, gerisini uygulamaya başladım...
Yaklaşık 20 gün sonra alışmak çok zorluyor tabi ki bünyeyi...
Ne yesem diye dolanıyorum deli danalar gibi ortalıkta...
Bugün öyle çok karıştırdım ki ben bile şaştım halime...
Sabah yumurta peynir, peşine köfte...
Öğlen tavuk,yoğurt...
Akşam kıymalı yumurta ve yoğurt...
Aralarda iştah kapatmak için nescafe, yeşil çay ve bol su...
İlk gün çok şükür iyi geçti diyebilirim...Birazdan yatacağım umarım problem çıkmaz...
İyi haber 2 hafta gibi bi aradan sonra tavuğa olan küslüğümün bitmesi :21:
Umarım yolun sonuna kadar dostluğumuz baki olur kendileriyle :38:

Sizi diğer sayfada göremeyince buraya yazayım dedim...
Şimdi yatmak zorundayım...Kızları ve kendimi disipline etmeye çalışıyorum da :9:
Malum işe başlayınca sabah kalkmaları benim için işkence olacak gibi :50:

Bu arada Tebrik ediyorum sizleri...Yarışı bitirdiğiniz için...
Öncelikle Çiğdem sen en büyük alkışı hak ediyorsun canım:46: yolun sonuna gelmişin yahu:52:

Ya sen Lisa ne o rakam şok:53: oldum valla...2 küsür kilo kalmış bitirmene...
Acaba hedefini düşürecek misin diye de merak etmekteyim hani :26:
Sana da :46: tabi ki...

Winicim canım seni de çok tebrik ediyorum...Sana da :46:...
Az veriyorum diye üzülme sakın, istikrarlı ve kararlısın...
Kilon az gitmiş olsa da; daha ince ve sıkı göründüğüne bahse girerim :32:...

Yarın kurstayım, neredeyse tüm gün...Kpss için kursa yazılma kararı aldım da...
Yarın yazılıp derslere girmeyi planlıyorum hemencik...
Hızlandırılmış program...Evde olmayacak bu iş, hele de işe başlayınca daha da zorlaşacak:27: ya ondan yani :34:...
Doymadım okumaya kahretsin :9: Sonu hayırlı olsun da gerisi önemli değil...

Umarım yarın akşama görüşürüz...
Sizleri kocaman :54:

Son düzenleme:
Egocum hoş gelsin sefalar getirdin öncelike.. :48:

Özledik valla neler yaptın, neler ettin. Hadi diyete devam devam..:8:

Dün lisaya verdiğim sözden mütevellit yumruk :41: harekatına başlamış bulunuyorum ve günlük olarak yediğim içtiğim şeyleri de sizlerle paylaşacağım..

Öncelikle yumruktan bağımsız dün yediklerimi sıralıyayımmm...:18:

Sabah Uyanınca:
9 lu form çay 1 kupa

Kahvaltı:
1 dilim Çiçek Ekmek, Lor, 1 kupa daha çay

Ara:
4-5 tane sarı kayısı

Öğlen:
Mantarlı tavuk sote, yoğurt, 1 dilim çiçek ekmek, 1 maden suyu

Ara:
2 yumurta beyazı, 1 bardak kefir ve 4-5 kayısı daha

Akşam:
Mantarlı tavuk sote ve yoğurt.. 1 kupa daha çay

Yatmadan önce:
1 kupa daha çay ve 2 parça ev yapımı beyaz çikolata :53:
Çikolatalar buzlukta yatıyorlardı.. Onları bitirmeden yatsaydım benim yumruk yalan olur diye yedim.. :43:Valla :17:
İçinde 1 kaşık splenda, 2 kaşık süttozu ve az süt vardı...

Tamam kesin beni, kızın banaaa...:4:

Tabi bence sadece ev yapımı çikolatalar değil, yediğim çiçek ekmek de gayet suçlu.. Çünkü içinde süttozu ve maya var.. :20:

Ve artık bugün için yaptığım ekmekte kepek dışında süt,yumurta ve hamur kabartma tozu bulunuyor..
Bundan sonra süttozu, tatlandırıcı vs cıssss... Söz :13:

Selam Kızlar,

Bir haftalık bir aradan sonra yine sizlerleyim

Bu bir hafta öyle hızlı ve öyle garip geçti ki ancak sizlerle konuşursam rahatlarım diye düşündüm

Geçen hafta başında geçirdiğim rahatsızlık, hastane, doktor, test, tahlil derken iyiyim çok şükür

Dün aldığımız bir haber ile bugün eşim tekrar gemiye gitti ki bu hayatımın şoku oldu

Bir arkadaşının eşi aniden ağır bir şekilde rahatsızlanınca onun yerine 2 aylığına gemiye gitti bugün eşim

Hala şoktayım, darmadağın oldum

Rabbim işlerini rast getirsin de sağ salim gelsin inşallah 2 ay sonra

dolayısıyla güçlendirmeyi bırakıp seyire devam etme kararımı almış bulunmaktayım

1 haftadır yedim yiyeceğimi zaten :) malum test sonuçları kötü çıkınca herkes tıktı ağzıma bişeyler

bende düşündüm taşındım kırmızı et yemeden ya da çok az yiyerek dukana devam edebileceğime karar verdiem

yalnız bu kez sıkı bir spor takviyem de olacak Allah nasip ederse çünkü önümüz yaz ve sıkılaşmak lazım

beni aranıza alırsınız değil mi

sizinle konuşmadan geçmez çünkü günler

Cyy hoş geldin canım :3:

Umarım daha iyisindirr.. :48:

Bu akşamki ödevim menü bildirimi... Bundan sonra her akşam olacakmış lisa öğretmenim öyle diidiii :9:

Winnie diyet günlüğü.. Yumruk 1. :41:

Sabah Uyanınca:
1 Kupa Form Çay

Kahvaltı:
Lor ve 1 dilim hindi fümeden sandwich (çiğdemin tostu kopyaladım valla)

Ara:
1 Kupa Form Çay

Öğlen:
Tavuk, somon ve bol baharatlı protein salatası, 1 maden sodası

Ara:
2. sandwich sabahın aynısı, 1 bardak kefir (haşlanmış yumurtalarım vardı ama onları yemeyi unuttum iş yerinde kaldılarrr)

Akşamüstü işyerinde tatlı çıkarması vardı.. Ben de yarım bardak süte tarçın koyup içtim..:37:

Akşam:
Somon ve hindi karışımı :39: 3 kornişon turşu

2 kupa daha form çay daha ve toplamda da 2 litre suu..

Yatmadan önce:

Peri tozu içtim.. vee küçük bir kase yoğurt..

Ekstraları da sayayım...

Dün kavitasyon bugün ozona girdiğimden midir bilmiyorum karnım ve yanlarım çook ağrıyor.. Adet ağrısı gibi ama daha gelmesine var diye biliyorum.. Ve bütün gece abik gubik dizilere ağladım :25: Bacaklarım bile ağrıyor bilemedim..

Bu arada ilk atak zamanı gibi bugün suya doyamadım.. Sürekli bir susama halindeyim.. Hadi bakalım hayırlısıııı...

Gaza bastım geliyorum kızlar :52:

Sağol Winniecim

daha iyiyim çok şükür

eşimin gidişinin psikolojik buhranını saymazsak tabi

bende yarından tezi yok 3 günlük yumrukla başlıyorum inşallah dukanlı günlere

güzel günler

Kızlar merhaba hepinize...
Ben bi gittim pir gittim valla...
Ama ne yapayım işe başlamadan kalayım birazcık dedim...
İşin kötü tarafı internetin olmayışıydı, sizlerden ayrı kaldım uzun bir süre:2:...
Neyse ki geldim ve mahvettiğim diyetimin, gerisini uygulamaya başladım...
Yaklaşık 20 gün sonra alışmak çok zorluyor tabi ki bünyeyi...
Ne yesem diye dolanıyorum deli danalar gibi ortalıkta...
Bugün öyle çok karıştırdım ki ben bile şaştım halime...
Sabah yumurta peynir, peşine köfte...
Öğlen tavuk,yoğurt...
Akşam kıymalı yumurta ve yoğurt...
Aralarda iştah kapatmak için nescafe, yeşil çay ve bol su...
İlk gün çok şükür iyi geçti diyebilirim...Birazdan yatacağım umarım problem çıkmaz...
İyi haber 2 hafta gibi bi aradan sonra tavuğa olan küslüğümün bitmesi :21:
Umarım yolun sonuna kadar dostluğumuz baki olur kendileriyle :38:

Sizi diğer sayfada göremeyince buraya yazayım dedim...
Şimdi yatmak zorundayım...Kızları ve kendimi disipline etmeye çalışıyorum da :9:
Malum işe başlayınca sabah kalkmaları benim için işkence olacak gibi :50:

Bu arada Tebrik ediyorum sizleri...Yarışı bitirdiğiniz için...
Öncelikle Çiğdem sen en büyük alkışı hak ediyorsun canım:46: yolun sonuna gelmişin yahu:52:

Ya sen Lisa ne o rakam şok:53: oldum valla...2 küsür kilo kalmış bitirmene...
Acaba hedefini düşürecek misin diye de merak etmekteyim hani :26:
Sana da :46: tabi ki...

Winicim canım seni de çok tebrik ediyorum...Sana da :46:...
Az veriyorum diye üzülme sakın, istikrarlı ve kararlısın...
Kilon az gitmiş olsa da; daha ince ve sıkı göründüğüne bahse girerim :32:...

Yarın kurstayım, neredeyse tüm gün...Kpss için kursa yazılma kararı aldım da...
Yarın yazılıp derslere girmeyi planlıyorum hemencik...
Hızlandırılmış program...Evde olmayacak bu iş, hele de işe başlayınca daha da zorlaşacak:27: ya ondan yani :34:...
Doymadım okumaya kahretsin :9: Sonu hayırlı olsun da gerisi önemli değil...

Umarım yarın akşama görüşürüz...
Sizleri kocaman :54:

Ego cugum,tekrar hosgeldin arkadasim:16::16:inan ozledik vallahi seni nihayet artik bizimlesin.ben evet yavas yavasta olsa veriyorum iste vede hedefime gercekten az kaldi ama ben sanirim hedefi 55 yapacagim tipki 5 yil onceki gibi kendim icin ideal gordugum kiloyada inecegim:21:senide zevkle listeye ekleyecegim bugun:38:

Selam Kızlar,

Bu bir hafta öyle hızlı ve öyle garip geçti ki ancak sizlerle konuşursam rahatlarım diye düşündüm

Geçen hafta başında geçirdiğim rahatsızlık, hastane, doktor, test, tahlil derken iyiyim çok şükür

Dün aldığımız bir haber ile bugün eşim tekrar gemiye gitti ki bu hayatımın şoku oldu

Bir arkadaşının eşi aniden ağır bir şekilde rahatsızlanınca onun yerine 2 aylığına gemiye gitti bugün eşim

dolayısıyla güçlendirmeyi bırakıp seyire devam etme kararımı almış bulunmaktayım

1 haftadır yedim yiyeceğimi zaten :) malum test sonuçları kötü çıkınca herkes tıktı ağzıma bişeyler

bende düşündüm taşındım kırmızı et yemeden ya da çok az yiyerek dukana devam edebileceğime karar verdiem

yalnız bu kez sıkı bir spor takviyem de olacak Allah nasip ederse çünkü önümüz yaz ve sıkılaşmak lazım

cyy im hosgeldin arkadasim,inan soktayim:53::53::53:ama zaten en buyuk soku siz yasamissinizdir..her zamanki gibi olaylara mantikli ve metanetli bakis acinla en dogruyu soylemissin canim.saglik olsunda ,isleri rast gitsinde dedigin gibi 2 ay yine uzak olsun..tabi bu arada aramiza donemene cok ama cok mutlu oldum:16:ne guzel yine hepimiz bir aradayiz :38:
Cyy hoş geldin canım :3:

Umarım daha iyisindirr.. :48:

Bu akşamki ödevim menü bildirimi... Bundan sonra her akşam olacakmış lisa öğretmenim öyle diidiii :9:

Winnie diyet günlüğü.. Yumruk 1. :41:

Sabah Uyanınca:
1 Kupa Form Çay

Kahvaltı:
Lor ve 1 dilim hindi fümeden sandwich (çiğdemin tostu kopyaladım valla)

Ara:
1 Kupa Form Çay

Öğlen:
Tavuk, somon ve bol baharatlı protein salatası, 1 maden sodası

Ara:
2. sandwich sabahın aynısı, 1 bardak kefir (haşlanmış yumurtalarım vardı ama onları yemeyi unuttum iş yerinde kaldılarrr)

Akşamüstü işyerinde tatlı çıkarması vardı.. Ben de yarım bardak süte tarçın koyup içtim..:37:

Akşam:
Somon ve hindi karışımı :39: 3 kornişon turşu

2 kupa daha form çay daha ve toplamda da 2 litre suu..

Yatmadan önce:

Peri tozu içtim.. vee küçük bir kase yoğurt..

Ekstraları da sayayım...

Dün kavitasyon bugün ozona girdiğimden midir bilmiyorum karnım ve yanlarım çook ağrıyor.. Adet ağrısı gibi ama daha gelmesine var diye biliyorum.. Ve bütün gece abik gubik dizilere ağladım :25: Bacaklarım bile ağrıyor bilemedim..

Bu arada ilk atak zamanı gibi bugün suya doyamadım.. Sürekli bir susama halindeyim.. Hadi bakalım hayırlısıııı...

Gaza bastım geliyorum kızlar :52:

harikasin winnim:46::46:sen boyle devam edersen inaniyorumki bu yumrukla kesin duraklaman kirilacakki kirilmaya basladi bile:nazar:yanliz menunu evet inceledimde o zengin protein salatasini biraz acarmisin icinde neler vardi?eger salata varsa olmadi diyecegim:20:

Sağol Winniecim

daha iyiyim çok şükür

eşimin gidişinin psikolojik buhranını saymazsak tabi

bende yarından tezi yok 3 günlük yumrukla başlıyorum inşallah dukanlı günlere

güzel günler

haydi bakalim genelin yapacagi bir yumruk ile yeniden birarada keyifli bir yarisa devam ediyoruz.hatta ben listeyi bugun yeniden basliyormusuz gibi 4 haftalik yapayim:46::46:

harikasin winnim:46::46:sen boyle devam edersen inaniyorumki bu yumrukla kesin duraklaman kirilacakki kirilmaya basladi bile:nazar:yanliz menunu evet inceledimde o zengin protein salatasini biraz acarmisin icinde neler vardi?eger salata varsa olmadi diyecegim:20:

haydi bakalim genelin yapacagi bir yumruk ile yeniden birarada keyifli bir yarisa devam ediyoruz.hatta ben listeyi bugun yeniden basliyormusuz gibi 4 haftalik yapayim:46::46:

Protein salatası derken tavukla, somonu yada hindiyi karıştırıp bol baharat eklemeyi kastediyorum.. Yoksa salata malata yok amannnn :9::9:

Bu arada yeni yarışımız hayırlı olsun mademmm..

Bu haftadan başlanıyorsa benim kilo 66.4 :32::32::32:

Son düzenleme:
Egocum hoş gelsin sefalar getirdin öncelike.. :48:

Özledik valla neler yaptın, neler ettin. Hadi diyete devam devam..:8:

Hoş bulduk canım:16:
Çok bişey yapamadım ama ana-baba evinde olmak gibisi yok zaten..
İlk hafta hastane işleri, gel git derken geçti...
İkinci hafta akraba ve arkadaş ziyaretleriyle geçti dolu dolu...
Ve bir baktım ki zaman çabucacık geçmiş...Evimi de özlemişim..
Kızımı ve kocişimi de tabi...Şükür geldim...

Enteresan bi şekilde sınırsız da yesem de hep bi huzursuzluk hali vardı içimde...
Evet şuan da çok zorlanıyorum ama yine de içim daha rahat:9:
Ara da çok kötü olduğumda salatalık, domates tüketiyorum ben:50:tam oturtamadım yani:53:
Ama devam diyete, son 2 aydır hep aynı kilolar arasında gidip geliyorum yeter ama di mi:34:

Selam Kızlar,

Sevgili cyy, vallahi ben de okuyunca şok oldum ve ağzımdan bir "Aaaaaa" çıktı :30:
Dediğin gibi her şeyin başı sağlık...Tez zamanda kavuşursunuz umarım :38:
İyi tarafından bakarsak, daha da kilo verip hepten çıtır olacaksın demek ki :34:

Ego cugum,tekrar hosgeldin arkadasim:16::16:inan ozledik vallahi seni nihayet artik bizimlesin.ben evet yavas yavasta olsa veriyorum iste vede hedefime gercekten az kaldi ama ben sanirim hedefi 55 yapacagim tipki 5 yil onceki gibi kendim icin ideal gordugum kiloyada inecegim:21:senide zevkle listeye ekleyecegim bugun:38:

Tekrardan teşekkür ederim canım ben de...Hoş bulduk...
Burada olmak çok güzel:24::24::24:
Ve atakımsı (:53:) günlerimde yalnız olmadığımı bilmek; paha biçilmez :52:
Şimdi ben bu gazla atağın hakkından gelirim hayırlısıyla :52:
Ayy yine ilk günlerde ki gibi bi kıpır kpır oldum ben ya :21::32::21:

Ama sanki yine de bir şeyler eksik:26:...
Sanki böyle 1.80 cmlik, 77 kiloluk bir varlık gibi...
O da gelse de tam olsam, tam olsak yine:52:...

Akşama konsere gidiyorum , kaçta gelirim bilmem:17:...
Hepiciğinizi :54:

Günaydın Kızlar; :16:

Dün benim akşam yemeği ani bir şekilde kayınvalidemlere gittiğim için yalan olunca yoğurt ve lor ile geçiştirmeye çalıştım..
Sonuç saat 10 gibi pilim bitti ve uyuyakalmışım :9:

Bu yüzden menü bildirimim de bugüne kaldı.

Yumruk 2. :41:

Sabah Uyanınca:
1 Kupa form çay

Kahvaltı:
1 hindi füme ve lordan dukan sandwich (süttozsuz ekmek tarifimi ve sandwichimi diğer topikte görebilirsiniz)
Form çay

Ara:
1 bardak kefir

Öğlen:
Yoğurtlu haşlanmış tavuk, 1 maden suyu, Form çay

Ara:
1 dukan sandwich, 2 yumurta beyazı, 1 bardak light gazoz (içim çok yanmıştı:5:)

Akşam:
1 kase yağlı yoğurt , 2 kornişon (malesef başka şansım yoktu.. Diğer seçenekler mantı, patates yemeği ve pilavdı :14:)

Yatmadan önce:
Az lor, form çay

Yumruk 2 yi de kazasız atlattım..

Bugün yumruk 3.. Sevgilerrrr :16:

Günaydın Kızlar; :16:

Dün benim akşam yemeği ani bir şekilde kayınvalidemlere gittiğim için yalan olunca yoğurt ve lor ile geçiştirmeye çalıştım..
Sonuç saat 10 gibi pilim bitti ve uyuyakalmışım :9:

Bu yüzden menü bildirimim de bugüne kaldı.

Yumruk 2. :41:

Sabah Uyanınca:
1 Kupa form çay

Kahvaltı:
1 hindi füme ve lordan dukan sandwich (süttozsuz ekmek tarifimi ve sandwichimi diğer topikte görebilirsiniz)
Form çay

Ara:
1 bardak kefir

Öğlen:
Yoğurtlu haşlanmış tavuk, 1 maden suyu, Form çay

Ara:
1 dukan sandwich, 2 yumurta beyazı, 1 bardak light gazoz (içim çok yanmıştı:5:)

Akşam:
1 kase yağlı yoğurt , 2 kornişon (malesef başka şansım yoktu.. Diğer seçenekler mantı, patates yemeği ve pilavdı :14:)

Yatmadan önce:
Az lor, form çay

Yumruk 2 yi de kazasız atlattım..

Bugün yumruk 3.. Sevgilerrrr :16:
harikasin canim:nazar::nazar:valla cok kararli gordum seni bu kez kesin kirdik biz senin duraklamayi :46::46:boyle devam canimcim:38:erken sizip kalmanda isabet olmus sen aksamalari erkenden sizmaya calis:9::9:zira senin en buyuk sorunun aksam uygunsuz yapilan kacamaklarin..

Yeni liste yapacagim ama kilolarini bilmediklerim var..

ben,kazen,winni,cigdem evet biliyorum bunlari ama

cyy ve ego kilonuzu soylerseniz listeyi yapayim sekerler...

harikasin canim:nazar::nazar:valla cok kararli gordum seni bu kez kesin kirdik biz senin duraklamayi :46::46:boyle devam canimcim:38:erken sizip kalmanda isabet olmus sen aksamalari erkenden sizmaya calis:9::9:zira senin en buyuk sorunun aksam uygunsuz yapilan kacamaklarin..

Kızz enerjim bitti, kendimi duracell reklamındaki pili biten ayıcık gibi hissettim..:27:

Kırdık ama kırdık sayılır:41: Şimdilik rakamlar gizli olsun.. perşembeye kadar bakalım ne olacak..

Bu arada ekmeğimi sandwich olarak hazırlamak ve 2. yi akşamüstüne saklamak iyi bir fikir oldu..
Çiğdemmmm senden gördüm de yaptım valla.. :13:

Sandwich olunca hem gözüm doyuyor hem de karnım..:56:
Ondan akşamı da idare edebildim.. Yoksa geçen akşam size aaaçççııııııım diye bağırdığım gibi olsaydım duramazdım eminim..:52:

Bir de farkettim ki yağı kısıp ve sebzeyi kesip, proteine iyice yüklenince acıkmıyormuşum.. Unutmuşuuuummm :26:

Bu arada kitabı da tekrar okumaya başladım.. Aşk romanı gibi azar azar da olsa okuyorum işte :9:

Selam Kızlar,

kimsecikler yok burada

ben kendimi pek iyi hissetmiyorum

eşimin bu ani gidişi sinir sistemimi çökertti

eve kapattım kendimi resmen

kimseyle konuşasım yok

dün ve bugün dukan a uygun yemekler yemedim

ama artık kendime gelip toparlanmam lazım

Allah nasip kısmet ederse yarın yumruk hareketine ve spora başlayacağım

desteklerinizi bekliyorum

salıverdim ve çabucak toparlanmam lazım

Back