• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Selam Kızlar,

kimsecikler yok burada

ben kendimi pek iyi hissetmiyorum

eşimin bu ani gidişi sinir sistemimi çökertti

eve kapattım kendimi resmen

kimseyle konuşasım yok

dün ve bugün dukan a uygun yemekler yemedim

ama artık kendime gelip toparlanmam lazım

Allah nasip kısmet ederse yarın yumruk hareketine ve spora başlayacağım

desteklerinizi bekliyorum

salıverdim ve çabucak toparlanmam lazım

Selam canım:3:
Çok haklısın moralinin bozuk olması çok normal...
Ama bu şekilde kendine iyilik yapmış olmuyorsun ki...
Bak ben de geleli 1 hafta oldu sayılır oturtamadım ama günler akıp gidiyor yaz geliyor :53:
Böyle salarsak kendimizi 2 ay su gibi akıp gittiğinde biz olduğumuz yerde sayıyor olacağız ve işte o zaman bir yazı daha böyle geçirecek olacağımızdan üzüntü duyacağız...
Ben deniyorum , çabalıyorum...
Sen de dene canım..Bırakma kendini...Mümkün olduğunca uygun yemeye çalış...
Havalarda o kadar güzelleşti ki çıkıp bol bol yürüyelim...
Mesela yarın 27 derece olacak İzmir :30:
Ben yazın rahatça, göbeğimi saklamaya çalışmadan ve içinde rahat edebildiğim kıyafetlerle dolaşmak istiyorum :52:
Yapabiliriz canım daha önce yaptık şimdi neden olmasın ki :34:
Hem sen çok daha yakınsın hedefine, haydi kalk ve biraz hareket yap...
Aç müziği dans et, için açılsın biraz...

Nasıl olsa gitti kocan, olan oldu ama gelecek hayırlısıyla...
Ve geldiğinde nasıl Cyy göreceği sana bağlı canım :34:

Selam Kızlar,

kimsecikler yok burada

ben kendimi pek iyi hissetmiyorum

eşimin bu ani gidişi sinir sistemimi çökertti

eve kapattım kendimi resmen

kimseyle konuşasım yok

dün ve bugün dukan a uygun yemekler yemedim

ama artık kendime gelip toparlanmam lazım

Allah nasip kısmet ederse yarın yumruk hareketine ve spora başlayacağım

desteklerinizi bekliyorum

salıverdim ve çabucak toparlanmam lazım

Canım benim sıkıntını anlıyorum.. Ama toparlamalısın artık egonun da dediği gibi..
Kendini bırakma lüten bak bizlerde buradayız.. Gel katıl bize..
Dukan gerçekten hayata tutunmak için de güzel bir motivasyon..
Kötü şeyler düşünme herşeyin hayırlısı olsun.. Hem diyet yaparsan oyalanırsın da öyle değil mi?

Winnie diyet günlüğü:
Yumruk 3.:41:

Sabah biraz geç başladım güne.. Haftasonu rehaveti diyelim..:25:

Kahvaltı:
2 Hindi füme ve tatlı lorlu sandwich.. 1 yumurta beyazı, Form Çay

Öğlen:
Tavuk, yoğurt, 1/2 dilim dukan ekmek

Ara:
Form çay

Akşam:
Tavuk ızgara, soda, yaseminli yeşilçay (dışarıdaki menüm)

Ara:
1 soda limon (aroma değildi limon suyuydu :50:)

Eve gelince:
1/2 dilim dukan ekmek, az yoğurt, 1-2 küçük parça tavuk.. 1/2 bardak light kola..

Yatmadan önce:
Form çay

Yumruk 3 biraz dışarılarda gezmeli tozmalı, bol sohbet ve dedikodulu geçti benim için... :9:

sanada iyi pazarlar canim,iyimisin biraz daha :38::38:

Lisacım

dinmek bilmeyen ağlama nöbetlerimi,

elime ne geçirirsem yememi,

sürekli tv karşısında yatmamı ve hatta 3 gündür perdeleri bile açmamış olmamı,

sabah 6 ya kadar uyuyamadığımı,

evin darmadağın halini ve darmadağın beni saymazsak iyiyim galiba

Lisacım

dinmek bilmeyen ağlama nöbetlerimi,

elime ne geçirirsem yememi,

sürekli tv karşısında yatmamı ve hatta 3 gündür perdeleri bile açmamış olmamı,

sabah 6 ya kadar uyuyamadığımı,

evin darmadağın halini ve darmadağın beni saymazsak iyiyim galiba

Canim ya bu kadar perisan etme kendini ...Sonucta sen neler bekledin ,nelerin ustesinden geldin bununda gelmelisin ...hem 2 ay cabucak gelecek ,gececek..Yine bir arada olacaksiniz.Cok sukurki geldi 2 hafta birlikteydiniz cok guzel gecirdiniz yine gelecek yeterki cani sagolsun..Lutfen toparlan artik o kilolari kolay vermedin sen ama boyle giderse kolayca alacaksin.2 ay sonra geldiginde seni eski halin gibi gormesini istemezsin sanirim.Ahhhh ASK oyle guzel birseydirki herseyin ustesinden gelecek gucu verir insana yeterki sizinde askiniz mutlulugunuz hep daim olsun..
bu kezde topralanmazsan kizacagim valla :4::4:

Topik toparlanmış ne güzel arkadaşlar herkes burda ben iki gündür perişan bir vaziyette evde yatıyordum grip vurdu geçirdi oğlanla bizi ama çok şükür bir saat öncesine doğru yataktan kalktım evi toparladım azıcık yarın iki günlük izin daha almayı düşünüyorum yoksa yatacağım maalesef ne kadar iyi hissetsemde tansiyonum hala düşük.
Hastalık baya bir vurdu bol biber, salatalık yedim birde kuru kayısı ve bitki çayları yarın sabaha muhtemel artılardaki kilomu başıma taaaaan diye düşecek ama ne diyoruz herşeyden önce sağlık...

arkadaşlar yeni katıldım aranıza umarım doğru yere yazıyorumdur ıkı senede tam 25 kilo aldım bende dukana başlamak istıyorum 1 haftadır araştırıyorum 1 haftadır dıkkat edıyorum 3 kilo verdim

inşallah kararlıyım bu sefer kızlar motıve edelim birbirimizi 25 kilo alana kadar aklın nerdeydi demeyin:)bu sabah 80 kilo çıktım haziran sonuna hedefim eski kilom 58 haydi allah yardımcımız olsun:))

inşallah kararlıyım bu sefer kızlar motıve edelim birbirimizi 25 kilo alana kadar aklın nerdeydi demeyin:)bu sabah 80 kilo çıktım haziran sonuna hedefim eski kilom 58 haydi allah yardımcımız olsun:))

yok bisey demiyoruz hepimiz aldik o kilolari :1::1:seninde yardimcin olsun canim:16:

yok bisey demiyoruz hepimiz aldik o kilolari :1::1:seninde yardimcin olsun canim:16:
20 dakika yürüyüş az değilmi peki çevremde bu diyetle zayıflayan çok kişi var herkesin metabolizmasına göre değişiyor sanırım ama yorumlara baktım atakta çok verilmiş çayı kahveyi zaten şekersiz içiyorum sorun yok orda:))

20 dakika yürüyüş az değilmi peki çevremde bu diyetle zayıflayan çok kişi var herkesin metabolizmasına göre değişiyor sanırım ama yorumlara baktım atakta çok verilmiş çayı kahveyi zaten şekersiz içiyorum sorun yok orda:))

az degil canim dukanin alisma donemi sayilan,vucudun halsiz dusecegini belirttigi donem olan atakta cok fazla agir sporlar,egzersizler zaten onerilmiyor.atak kilo kaybinin en fazla yasanip buyuk motivasyonla diyete sarilmayi saglayan bol kilo kayipli bir donem.aslinda bu donemde kaybettigimiz kiloda olmuyor vucuttaki suyu atiyoruz aslinda ama baskulde gordugumuz eksilmeler motivasyon sagliyor..sen seyirde yine kendi istedigin sporu yapabilirsin sana kalmis.ben mesela haftanin 5 gunu hergun salona gittim bazen yuruyus bandi bazen eliptik bisiklet bazende aerobik ve step kurslarina katildim ve kilo vermem yaninda vucudum daha SIKI oldu..tavsiye ederim sporu....

Son düzenleme:
Canım benim sıkıntını anlıyorum.. Ama toparlamalısın artık egonun da dediği gibi..
Kendini bırakma lüten bak bizlerde buradayız.. Gel katıl bize..
Dukan gerçekten hayata tutunmak için de güzel bir motivasyon..
Kötü şeyler düşünme herşeyin hayırlısı olsun.. Hem diyet yaparsan oyalanırsın da öyle değil mi?

Canım cyy...sanırım seni en iyi anlayanlardan biri de benim benim eşimde gelince herşey öyle güzel oluyor ki...10senede geçirmediğimiz kadar güzel vakit geçiriyoruz heranımız değerli,sorunları görmezden geliyoruz ve gidişinde zaman duruyor elim ,kolum eksiliyor içim acıyor ama benim toparlamam gereken evlatlarım var evin içinde gülerek gezmeliyim...dostlarımı ve ailemi bu süreçte daha çok sevdim içimdeki acıyı bilip bana tahammül ediyorlar...ben bu işin eğitimini aldım onlarca insanla konuştum ama içinin acısını sadece sen hafifletebilirsin geleceği güne hazırla kendini bu sana iyi gelecek...

Kızlar yarın bende dukana başlıyorum çok heyecanlıyım:) vermem gereken 10 kilo var umarım başarırım:) 5günlük atak evrem yarın başlıyor.. Bana tavsiyelerde bulunmak isteyen arkadaşlar varsa dinliyorum:) B'nde sizinleyim yarından itibaren:)

Yumruk 5 den Merhabaa:3:

Dün pek bir hastalıklı, az dolaşmalı, biraz temizlik, biraz da çamaşır yıkamalı geçti :9:

Eşim ve oğlum hasta oldu ben ise olmamak için direniyorum.. Onlar toparlansın önce bir bakalım..

Dünkü Menümü yazmayı unutmuşum.. Görev başına Marş!

Wİnnie Diyet Günlüğü Yumruk 4 :41:

Geç Kahvaltı:
1 dukan sandwich (fena dadandım bakalım ne zaman bıkacağım)
1 hindi füme ve lorlu, form çay

Öğlen:
Dukan tavuk çorba(diğer topikte tarifim mevcut)
1 dilim dukan ekmeği, activia

Ara:
Yoğurt, Form Çay

Akşam:
Dukan tavuk çorba, tavuk ızgara ve yoğurt (aboww amma tavuk yemişim:1:)

Yatmadan önce:
Form çay, Acitivia

Suyu dün biraz eksik içtim sanırım.. Haftasonu evde olunca kaçırıyorum bu su işini :50:

Neyse bugün toparlarım artık..

İyi Haftalarr :16:

Back
X