• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunde 1 kasik domates ceyrek sogan ..vs kucuk kucuk sebzeler yeme hakkimiz var zaten pek bisi olmaz kuzum dert etme :)
Valla bende gece proje basinda sabahladigim icin deliksiz uyumusum 9da kahvalti yaptim hala acikmadim. Bugunde evdeyim proje bugun bitmek zorunda yarin musteriye sunum yapicam 😮
Valla bugun bende pek mutluyum . Nedeni persembe olmamasina ragmen sabah tartinin bana gosterdigiydi 😊😊 ama persembeye kadar solemiyorum ...😊😊
Sevsınler senin Perşembeni :1::1::1:
Cok pismanin kizlar dub iki tane bira ictin sabah sis kaktim.korkudan tartiya bile cikmadim.bugun sebze gunumdu ama saf protein yapıp kendimi cezalandiricam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bir şey olmaz yaw bol bol wc yaparsın sabahına, 2 gün atak yap geçer :D
kızlar doktordan geldim ikizlerimmm olacak... dukan amcamla verdiğim tüm kilolarımı bu ikiz sıpalarla geri alıp kısa sürede tekrar bu sayfada zayıflamaya çalışıyor olacağım :))))
Allah sana sabır ve kuvvet versin, İkizler seni 50 kilo yapar merak etmee.. :27:
Slm kizlar bende 4 gün önce basladim dukan diyetine ve 4günde 3 kilo verdim bile. Süper bir diyet yani. Herkeze bol sans
Sana da bol şans hoş geldinn

Merhaba güne yürüyüşle başladıktan sonra bakalım neler yiyoruz..

Sabah: 1 dukan krep, 1 yumurta, 2 dilim yağsız peynir, çay

Ara (şu an): yeşil çay

Öğle: yüksek ihtimal ayran ve tavuk ızgara

Akşam: Tavuk mangal ve bolcaa yoğurtla olayı kapatıp perşembe tartısına hazırlanmak için 1 saat yürüyüş yapcam :D

Sen kilo vermenin kitabini yazmis hatunsun bee kim tutar senii. Varsin bu seferde boyle guzel bisey icin kilo al en fazla 4 aya veriyoruz zaten 😊😊😊

ben 6 ayda verdim :27: dediğin gibi bu kez güzel birşey için alacağım ama işte onca zahmet zaman sonunda tekrar kilo alma fikri ürkütücü geliyor neyse az kilo alanlarda var kızartma hamur işi yemeyin yeter diyorlar onlarla alakam yok çok şükür...

geçen bir tatlı çekti canım hemen dukan helva yaptım bol peynirli... inşallah böyle geçiştiririm heveslerimi...

ben 6 ayda verdim :27: dediğin gibi bu kez güzel birşey için alacağım ama işte onca zahmet zaman sonunda tekrar kilo alma fikri ürkütücü geliyor neyse az kilo alanlarda var kızartma hamur işi yemeyin yeter diyorlar onlarla alakam yok çok şükür...

geçen bir tatlı çekti canım hemen dukan helva yaptım bol peynirli... inşallah böyle geçiştiririm heveslerimi...

Aynenn kuzum. Saglikli beslendigin abur cubur yemedigin surece aldigin kilolar sadece bebislere ait olacak. Onlarda dunyamiza hosgeldiklerinde sende cok fazla zorlanmamis olacaksin. Ozaman verecegib kilo 6 aylik degil max. 2 aylik olur. 😚😚

Kızlar selam deneyimlerinize çok ihtiyacım var
Kitabı henüz almadım bugün bakıcam kısmetse.

Ben bişisorucam.

Atak evresinde nasıl beslenmek gerektiğini bolca araştırı öğrendim o 6-7 günlük süreçte gün içerisinde nasıl tüketiyorsunuz yemeniz gerekleri..

sabah: şudur
ara: şu
Öğlen: bu yenmeli diye bir liste verebilirmisiniz
bir kaç sayfa okudum konuyu bolca okumaya devam ediyorum.

yardımcı olursanız sevinirim sevgilir.

netten bak atak evresi izinli gıdalara 100 tane besindi yanlış hatırlamıyorsam onları istediğin gibi yerleştir nasılsa sınırsız sabah şu öğlen bu demek normal diyet listelerinde bile sevimsiz birşey izinli listen var seç içinden hangisini canın çekerse ye.... ben diyete başlamadan http://www.dukanamca.com/dukan-diyeti-1-gun/
bu siteye baktım hep -1- gün diyor ya onu 2.3.4...... diye değiştir sayfaları adam neler yemiş görürsün...

Bugün 8.gün bitiyor ve seyirin 4. gününde sadece 200gr verebildim sizce normal mi? Toplam 8 günde 2.200 vermiş oldum

netten bak atak evresi izinli gıdalara 100 tane besindi yanlış hatırlamıyorsam onları istediğin gibi yerleştir nasılsa sınırsız sabah şu öğlen bu demek normal diyet listelerinde bile sevimsiz birşey izinli listen var seç içinden hangisini canın çekerse ye.... ben diyete başlamadan http://www.dukanamca.com/dukan-diyeti-1-gun/
bu siteye baktım hep -1- gün diyor ya onu 2.3.4...... diye değiştir sayfaları adam neler yemiş görürsün...

Çok tesekkür ederim hemen bakıyorum:16:

Eveeet geceye damgayi vurdum... 1 kepek hakkimi krep arasi Salçalı peynirli sucuk tostla kapattım. Bu sabah tartilmistim bakakim yrn nolciik

Başlangıç tarihi : 25.02.2014

Başlangıç kilo : 81

Kaçıncı gün : 44

G. haftaki kilo : 75,6

Güncel kilo : 75,4

Giden kilo : 0,2

Top. giden kilo : 5,6

Hedef kilo : 61

Boy : 1,59

arkadaslar bu hafta kendimi başarısız sayıyorum. sebebi de biraz stres vardı. 200gr pek iyi değil. umarım önümüzdeki 7 gunu değerlendirebilirim. sevgiler

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 80
Gecen haftaki kilo :81.8
Güncel kilo:79.5
Hedef kilo : 68
Boy :1.71

Tartida bildigin ciglik attim sabah sabahhh 😲 dondum kaldim soklardayimmm😲😲
80 gundur diyet yapan biri 1 haftada 2.3kg verirmi yaaa 😲😲 dilim tutuldu ... hedef kilo basladigimdan beri 75 ti bu sabah itibariyle 68e cekiyorum 😄😄😄😄😄😄

herkese günaydın..
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 129
Gecen haftaki kilo :58.5
Güncel kilo:58
Hedef kilo : 52
Boy :1.64
regliyim.bitince dahada iner diye umut ediyorum.

uzun zamandır giremiyodum.hamileymişsin canım çok sevindim senin adına. allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip eder inşallah :nazar: :nazar: :nazar: darısı isteyen herkesin başına..

80 gundur diyet yapan biri 1 haftada 2.3kg verirmi yaaa 😲😲 dilim tutuldu ... hedef kilo basladigimdan beri 75 ti bu sabah itibariyle 68e cekiyorum 😄😄😄😄😄😄

vayyy beee bravo valla :72: zafer senın nasıl basarıyosn bunu Allah askına yediğini içtiğni yaz da biz de bilelim:46:

senin yanında bildirm yapası gelmiyo insanın ama naparsn mecbur iste :34:
gelelim bildirime benim için hayal kırıklığı haftası oldu diyebilirm aslında kendimden eminim kaçamak yok su spor hersey tastamam bu yuzden çok takmıyorm bu hafta adet olmam lazımdı bi kaç gün gecıktm ona bağlıyorm baska bi sey olmamalı çunkü :50:

baslangıç tarıhı; 3subat 2014
kaçıncı gun :67
baslangıç kilo: 88
geçen haftaki kilo: 76,7
guncel kilo:76,2
boy:1,64
hedef kilo: 67

ooo maşallah :nazar::nazar::nazar: iyiden iyiye kırdın metabolizmanın direncini... inşallah böyle gider bencede çek 68 e dukan amcamın verdiği müddet neydi seyir için? öndemisin nasıl gidiyor??

vayyy beee bravo valla :72: zafer senın nasıl basarıyosn bunu Allah askına yediğini içtiğni yaz da biz de bilelim:46:

senin yanında bildirm yapası gelmiyo insanın ama naparsn mecbur iste :34:
gelelim bildirime benim için hayal kırıklığı haftası oldu diyebilirm aslında kendimden eminim kaçamak yok su spor hersey tastamam bu yuzden çok takmıyorm bu hafta adet olmam lazımdı bi kaç gün gecıktm ona bağlıyorm baska bi sey olmamalı çunkü :50:

baslangıç tarıhı; 3subat 2014
kaçıncı gun :67
baslangıç kilo: 88
geçen haftaki kilo: 76,7
guncel kilo:76,2
boy:1,64
hedef kilo: 67

Bazi haftalar cosuyo benim bunye boyle :) ama bu hafta bende oturdum dusundum naaptim diye. Instagram hesabimda adim adim yedigim hersey var oturdum resimlere baktim. Sebze gununde bile bol protein almisim. Ayrica bu hafta hic ekmek yapmadim. Sadece bigun kucuk bi kek yaptim. Butun hafta kepek haklarimi iglen2-3gibi yogurda karistirarark ustune su icerrk kullandim. Belkide bumu etki etti bilemiyorum. Cok su ictim bide bu hafta. Bitki caylati kahveler derken 3 lt yi bulmustur gubde. Ama her sabah koca bi bardak soguk suyla karbonati hic eksik etmedim cunku duzenli hergun tuvalete cikartti beni.. bunlar hep birer neden olabilir. Bakarsin haftaya hic veremem bunye bu :)

Günaydıınnn :3:

Başlangıç Tarihi : 23.03.2014
Başlangıç kilo : 98,8
Kaçıncı gün : 19
Gecen haftaki kilo : 94,4
Güncel kilo : 92,6
Giden kilo : 1,8
Toplam giden kilo : 6,2
Hedef kilo : 70

ooo maşallah :nazar::nazar::nazar: iyiden iyiye kırdın metabolizmanın direncini... inşallah böyle gider bencede çek 68 e dukan amcamın verdiği müddet neydi seyir için? öndemisin nasıl gidiyor??

Sanirim ondeyim. Hedef kilo 75 di ve 1 haziranda 75 olacagimi soyluyodu :) 4.5 kilo var ve 1.5 ay var . Belkide duraklama yapar yavaslar dedigi zamana gelir bilinmez ama suan bi tik onde gozukuyorum :)
Bende cektim 68 e...
Diyodumya 1.5 senedir 86 dana sagiya inmedim 86 direnc kilom olacak diyodum ama hic kalmadim o kiloda. Bu kadar hizli vermemi bu kilolarin 2-3senelik olmasina bagliyorum sanirim. 2011 senesinde diyetisyene gitmistim 96 kiloyla baslayip 9 ayda 75 kilo olmustum. Diyetisyeni birakinca 1.5 sene icinde 98i yine gordum malesef... diyorum ki 75 den asagisini en son ortaokulda gorme ihtimalim yuksek. Hicc hatirlamiyorum yani 74 u mesela :) hedefi 75 den cektim ama 68 e inme surecim zorlu olacak gibi cunku 75 den sonrasi yaklasik 15 yillik yerlesik bi kili :) hadi hayirlisi diyorum :)

Başlangıç tarihi 11.03.2014
Başlangıç kilo. 78
Kaçıncı gün : 32
Geçen haftaki kilo 74,6
Güncel kilo 73,3
Hedef kilo 65.
Boy 1.65

Giden kilo : 4,7 :52: açıldım sonunda

Bildirim gunümüz gelmiş :) bizde yapalım ozamn.her nekadar siste olsam reglimde yaklaşsa kilo gittiği icin coook mutluyum.bekleyin bni 6 lar az kaldı geliyorum :D

Başlangıç tarihi 05.03.2014

Başlangıç kilo.80.500

Kaçıncı gün : 36.

Geçen haftaki kilo 74

Güncel kilo 73

Hedef kilo 60

Boy 1.66

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bazi haftalar cosuyo benim bunye boyle :) ama bu hafta bende oturdum dusundum naaptim diye. Instagram hesabimda adim adim yedigim hersey var oturdum resimlere baktim. Sebze gununde bile bol protein almisim. Ayrica bu hafta hic ekmek yapmadim. Sadece bigun kucuk bi kek yaptim. Butun hafta kepek haklarimi iglen2-3gibi yogurda karistirarark ustune su icerrk kullandim. Belkide bumu etki etti bilemiyorum. Cok su ictim bide bu hafta. Bitki caylati kahveler derken 3 lt yi bulmustur gubde. Ama her sabah koca bi bardak soguk suyla karbonati hic eksik etmedim cunku duzenli hergun tuvalete cikartti beni.. bunlar hep birer neden olabilir. Bakarsin haftaya hic veremem bunye bu :)

Katılıyorum sebze gününde de protein odaklı beslenmek önemlii :D

Back
X