Sevsınler senin PerşembeniGunde 1 kasik domates ceyrek sogan ..vs kucuk kucuk sebzeler yeme hakkimiz var zaten pek bisi olmaz kuzum dert etme :)
Valla bende gece proje basinda sabahladigim icin deliksiz uyumusum 9da kahvalti yaptim hala acikmadim. Bugunde evdeyim proje bugun bitmek zorunda yarin musteriye sunum yapicam 😮
Valla bugun bende pek mutluyum . Nedeni persembe olmamasina ragmen sabah tartinin bana gosterdigiydi 😊😊 ama persembeye kadar solemiyorum ...😊😊

bir şey olmaz yaw bol bol wc yaparsın sabahına, 2 gün atak yap geçerCok pismanin kizlar dub iki tane bira ictin sabah sis kaktim.korkudan tartiya bile cikmadim.bugun sebze gunumdu ama saf protein yapıp kendimi cezalandiricam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah sana sabır ve kuvvet versin, İkizler seni 50 kilo yapar merak etmee..kızlar doktordan geldim ikizlerimmm olacak... dukan amcamla verdiğim tüm kilolarımı bu ikiz sıpalarla geri alıp kısa sürede tekrar bu sayfada zayıflamaya çalışıyor olacağım :))))

Sana da bol şans hoş geldinnSlm kizlar bende 4 gün önce basladim dukan diyetine ve 4günde 3 kilo verdim bile. Süper bir diyet yani. Herkeze bol sans