Günaydın kızlarrr.
Şşşttt ziyaretçiler.Bakmayın öle uzaktan. Gelin muhabbet edelim. Aranızda tanıdıklar olduğunuda biliyorum. GÜlmeyin kıs kısssss. Hadi gelinnn
Ben üç gündür dukan dieti yapıyorum. Bugün vücudumda aniden kabarmalar ve kızarıklar başladı tabi kaşıntı eşliğinde. Hemen doktora gittim. Tam olarak neden kaynaklandığını söyleyemediler fakat aşırı yumurta tüketiminden olabilirmiş. Krepti, ekmekti, kekti, omletti derken üç günde 20 yumurta kullanmışım. Süt tozununda alerjen bir madde olduğunu belirtip diyeti bırakmamı söylediler. Açıkcası ilk kez 3 günde 3 kilo verdim, pek bırakmayı düşünmüyorum ama biraz endişelendim doğrusu. Buradaki arkadaşlardan daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Olduysa nasıl çözdünüz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Yumurtadan kaynaklanmış elbet. evet bunu yaşayanlar oldu aramızda. Sen 2 yi geçne vebce gündee. Krebi sadece kepek ve sütle yap. İnan çok daha güzel oluyor.
Benim tariflerimde yumurtasız oğaça var. Tarihe İpek poğaçası olarak kazındı. Evde yumurta yoktu ortaya çıkan şey harika oldu.
Ayrıca atakta zaten süt tozu kullanmamalıydı. YASAKK.
Yeni başlayanlarda bu sınırlı izinlileri kullanma eğilimi görüyorum nedenseee.
Biz değil atak syrin ilk 2-3 ayı ne tatlandıorıcı ne süt tozu kullandık. Bunlar hep duraklamaya sebep şeylerr. Ben 3. ayın sonunda süt tozu, 6. ayın sonunda tatlandırıcı aldımm ilk defa. Ve hala paketlerişn yarıları doluu.
İlk hevesle ilk 3-4 ayı bi geçirin bakalım ne bu rahatlık. Sonra zaten bünye farklı birşeyler istiyor. mecburen yeni tatlar arıyorsun.
Biraz da sıkılıyorsun dietten.
O yüzden ilk hever bir kaç ay sıkın dişiniziii.
Bu zaten serbest bu zaten sınırlı diyee abartmayın. Mesela serbset olsada 8 den sonra yememeye çalışın. İnann çok farkediyorr. Sebze öğünlerinizi sabahları yiyin ve mümkünse çiğ olarak.
Bol bol çorba yapın en sıvısındann. Mideniz bayram etsinnn.
Bak ya bana menü verdireceklerr gaza geldimm..
Misafiri bayramı seyranı da bahane etmeyin. Bknz. yılbaşı menüsüü
Öyle yanii
İpektoş günaydın. Nasıl gidiyor.. ben cemiyeti çok takip edemiyorum. E malumunuz burayıda ..
Günaydın canım
Gitmeye çalışıyor canım.
Bu hafta resmi topalama sürecine ve callen olayına geri döneceğim.
Program yapıyorum kendimee.
Sporu arttırmalıyım zira tenis falan kesmiyor beniii rutin oldularr resmenn.
wii oynamayı planlıyorum her gece 2-3 saat. Eğlenirim en azındannn.
Spor salonundan da çok sıkıldım.
Canım resmen karbonidrat çekiyorr.
Buzlu su çekiyorrr. Hatta Meksikaya gidip kafama kocaman şapka takıp gölgede shot yapmak bile istiyorummm. Limon ve tuz olayııı.
Aş eriyorum resmen. Dün akşam arabadan sigara almaya inen arkadaş biişey istermisin marketten dediii. Yeşil erik dedimm. O derece yanii
Kuzum 44 bedenimmmm asyamm..
Cemiyete bende gündüzleri giremiyorum. akşam evden de katılmak zevkli olmuyorr. Ama okuyorum hemen arayıp müdahele ediyorumm acil vakkalaraa :)