Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oleyyy, yaptım ilk peynirimi... :21: süper bu iş yaaa....yağsız sütle tam dukana uygun peynir. istediğin gibi de zenginleştir. süper ya..

loru bende cok denedim ve yaptim gercektende dukana en uygun peynir oldugunu dusunuyorum..ve herseyede kullanabiliyorsun.hem peynir yaptigin icin vayy bende peynir yapabilirim diyosun hemde gonul rahatligi ile yiyebiliyorsun..mesela benim en sevdigim sekli yarim biber ceyrek sogani tavada hafif ceviriyorum sonra loru ekliyorum icine pul biber ve ince kiyilmis maydanoz katiyorum..super oluyor..dukan ekmekle yiyorum yada krep yapip bunu ustune dokuyor 1-2 dakika firinin izgara modunda ustunu kizartiyorum..ayyy anlatirken sana aciktim yaaa :9:

loru bende cok denedim ve yaptim gercektende dukana en uygun peynir oldugunu dusunuyorum..ve herseyede kullanabiliyorsun.hem peynir yaptigin icin vayy bende peynir yapabilirim diyosun hemde gonul rahatligi ile yiyebiliyorsun..mesela benim en sevdigim sekli yarim biber ceyrek sogani tavada hafif ceviriyorum sonra loru ekliyorum icine pul biber ve ince kiyilmis maydanoz katiyorum..super oluyor..dukan ekmekle yiyorum yada krep yapip bunu ustune dokuyor 1-2 dakika firinin izgara modunda ustunu kizartiyorum..ayyy anlatirken sana aciktim yaaa :9:

Sadece kendin acıksan iyi de beni de acıktırdın hain dom dom:))
Nasıl uyuyacağım ben şimdi yaaa :((

Saat 10 gb içmiştim süt zaten en iyisi yatıp uyumak sanırım:) Yine de öneri için teşekkürler Lisa;)
Herkese iyi geceler
:3:

Lisa spor vakti harırlatiyim dedim ben yapamıyorum sen yap bari:)dukanda spor şart iyi geceler kızlar:(
sagol canim hatirlattigin icin :16:,ama regl oldum ya regl olunca spor yapamiyorum :34:

sanada iyi geceler canim,bol - li kilolarla uyan diyecegim ama sende verilecek kilo kalmadi ,masallah 58 de gormussun:nazar:

Son düzenleme:
Ben üç gündür dukan dieti yapıyorum. Bugün vücudumda aniden kabarmalar ve kızarıklar başladı tabi kaşıntı eşliğinde. Hemen doktora gittim. Tam olarak neden kaynaklandığını söyleyemediler fakat aşırı yumurta tüketiminden olabilirmiş. Krepti, ekmekti, kekti, omletti derken üç günde 20 yumurta kullanmışım. Süt tozununda alerjen bir madde olduğunu belirtip diyeti bırakmamı söylediler. Açıkcası ilk kez 3 günde 3 kilo verdim, pek bırakmayı düşünmüyorum ama biraz endişelendim doğrusu. Buradaki arkadaşlardan daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Olduysa nasıl çözdünüz bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ben üç gündür dukan dieti yapıyorum. Bugün vücudumda aniden kabarmalar ve kızarıklar başladı tabi kaşıntı eşliğinde. Hemen doktora gittim. Tam olarak neden kaynaklandığını söyleyemediler fakat aşırı yumurta tüketiminden olabilirmiş. Krepti, ekmekti, kekti, omletti derken üç günde 20 yumurta kullanmışım. Süt tozununda alerjen bir madde olduğunu belirtip diyeti bırakmamı söylediler. Açıkcası ilk kez 3 günde 3 kilo verdim, pek bırakmayı düşünmüyorum ama biraz endişelendim doğrusu. Buradaki arkadaşlardan daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba? Olduysa nasıl çözdünüz bilgilendirirseniz çok sevinirim.

uc gunde 20 yumurta mi cok abartmissiniz. gunde yumurta sarisi kullanimini birle sinirlayin. daah cok yumurta tuketmek isterseniz, yumurtanin beyazini tuketin sadece.

Sizin durumunuzda, bir iki gun yumurtayi kesmeyi oneriririm.

Yumurtanin alerji yaptigi daha once konusulmustu, tende kizarikliklar gibi gorunur yan etkileri var. Ama daha kotusu yumurta sarisi, kolestrol yukseltici bir sey, bu nedenle cok tuketilmemeli, zaten yumurta sarisi az miktarda yag iceren de bir sey, o nedenle mumkunse sadece beyazini tuketin, bir sari kullandiktan sonra.

ben bugün de tartıldım sabah yine 55.6 geldim kızlar.

bu arada üst sayfalarda okudum takışmalar atısmalar vs olmus. forum baskanı konusuna gelince sadece sunu demek istiyorum : geçen gün burada iki gün üst üste atak yapsammı dedim kilo vermem durdu dedim. bazı arkadaslar esip gürledi hemen. bir arkadasında dediği gibi hiç tanımadığı insanlar sert şekilde yanıt verince insanı ister istemez topikten soğutuyorsunuz. bu çok doğru. geçenlerdde banada böyle aksi ve sert tepkiler verildi ve farkettinizmi bilmiyorum ama gerçekten darıldım üzüldüm kırıldım ve topikten soğudum. kendi basıma kendi kitabımla baska topiklere yada baska net sayfalarına bakarak kendi işimi hallederim dedim. ne de olsa daha öncede aynı sekilde kilo vermiştim yine veririm dedim . insanlar bence üsluplarını değiştirmeli diye düşünüyorum en başta. tamam karsınızdakinin yapmıs olduğu şey doğru olmayabilir ama itici konuşmak yerine daha olumlu ve yapıcı konusabilirsiniz. ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. bana demeselerdi sen kitabı okuduğuna eminmisin sen ne yaptığının farkındamısın milletin yeni gelenlerin üzerinde olumsuz etki ediyorsun gibilerinden belki bende şevkle bu topiği takip edecektim ve bir arkadas daha kazanacaktınız. keşke bu uslup yerine miacım yaptığın yanlıs sen böyle devam et hiç yumruk hareketi yapmadan kilo verdiğini göreceksin. burda hata yapmıssın bunu yapmamalısın gibilerinden anlardım ve yine sizi dinlerdim topikte paylasım yapmaya da devam ederdim.

bunları düşününce forumda topik baskanı konusuna katılıyorum acıkcası fakat bu topik baskanlarıda kendi kendilerini ilan ediyorlar biz topik baskanıyız bizim dediğimiz olur edalarına bürünüp egolarını tatmin etmeye çalısıyorlar. acık acık bu sekilde demeseler bile yazdıkları yazılardan bunlar anlasılıyor ve gerçekten üzücü.

lütfen kullandığımız cümlelere daha dikkat edelim. sonucta kimse kimseyi tanımıyor doğru düzgün.insanlara konusmalarınız sert gelebilir. yanlıs anlasılabilir.

ben sadece düşüncelerimi söyledim lütfen kimse alınıp darılmasın kızmasın yine.

Sizi çok iyi anlıyorum bende ilk paylaşımlarımda acayip bir tepki ile karşılaşmıştım.İnanılmaz üzülmüştüm.Hala bişe yazınca defalarca okurum aman yanlışlıkla arkadaşım falan diye hitap etmeyeyim çok ters tepki alırım diye.Burası gerçekten dukan diyeti yapmak isteyenlerin faydalanacağı bir yer.Diyete başlamadan 2 hafta takip ettim burayı.Herkesi kızkardeşim gibi görüyordum.Ha tamam artık daha az duygusalım ,ama tecrübeli hanımefendileri takipten vazgeçmedim.İnsanı sıcacık saran güzel yürekli,destekleyen insanlar var.Burayı okuduğumda kendimi diyete daha hazır hissediyorum.Yanlışlarımı üzeltiyorum.Umarım herşeyi atlatır gene tam destek hep destek günlerine döneriz.Bu arada ben bir kaç gündür takip edemedim çünkü küçük oğlum sünnet oldu ve ben bu koşturmada 4 günde 1.200 vermişim.Çok mutluyum:emir_bebek:Herkese ama herkese bu yolda başarılar diliyorum.Kilo vermek insanı çok mutlu ediyor ,hepinize mutluluklar

Kabızlık için Çare buldum Kızlar , Bim Marketlerde satılan Greenworld markalı form çayından akşam yatmadan önce bir fincana 2 adet iyice demlendirin , koyu renk alacak sonra bir dikişte bitirin . Arkasına kesinlikle birşey yemeyin bu sabah yemin ederim 1 kilo 200 gram verdim tuvalete cıktıktan sonra :D

İpektoş günaydın. Nasıl gidiyor.. ben cemiyeti çok takip edemiyorum. E malumunuz burayıda ..:16:

Kabızlık için Çare buldum Kızlar , Bim Marketlerde satılan Greenworld markalı form çayından akşam yatmadan önce bir fincana 2 adet iyice demlendirin , koyu renk alacak sonra bir dikişte bitirin . Arkasına kesinlikle birşey yemeyin bu sabah yemin ederim 1 kilo 200 gram verdim tuvalete cıktıktan sonra :D

bimin form çayı iğrenç. insanın kusası geliyor. aktarlarda satılan TİLAKS ve a101 de satılan MEST FORM çayını dah çok tavsiye ederim..:34:

Günaydın kızlarrr.
Şşşttt ziyaretçiler.Bakmayın öle uzaktan. Gelin muhabbet edelim. Aranızda tanıdıklar olduğunuda biliyorum. GÜlmeyin kıs kısssss. Hadi gelinnn

Yumurtadan kaynaklanmış elbet. evet bunu yaşayanlar oldu aramızda. Sen 2 yi geçne vebce gündee. Krebi sadece kepek ve sütle yap. İnan çok daha güzel oluyor.
Benim tariflerimde yumurtasız oğaça var. Tarihe İpek poğaçası olarak kazındı. Evde yumurta yoktu ortaya çıkan şey harika oldu.
Ayrıca atakta zaten süt tozu kullanmamalıydı. YASAKK.

Yeni başlayanlarda bu sınırlı izinlileri kullanma eğilimi görüyorum nedenseee.
Biz değil atak syrin ilk 2-3 ayı ne tatlandıorıcı ne süt tozu kullandık. Bunlar hep duraklamaya sebep şeylerr. Ben 3. ayın sonunda süt tozu, 6. ayın sonunda tatlandırıcı aldımm ilk defa. Ve hala paketlerişn yarıları doluu.
İlk hevesle ilk 3-4 ayı bi geçirin bakalım ne bu rahatlık. Sonra zaten bünye farklı birşeyler istiyor. mecburen yeni tatlar arıyorsun.
Biraz da sıkılıyorsun dietten.
O yüzden ilk hever bir kaç ay sıkın dişiniziii.
Bu zaten serbest bu zaten sınırlı diyee abartmayın. Mesela serbset olsada 8 den sonra yememeye çalışın. İnann çok farkediyorr. Sebze öğünlerinizi sabahları yiyin ve mümkünse çiğ olarak.
Bol bol çorba yapın en sıvısındann. Mideniz bayram etsinnn.

Bak ya bana menü verdireceklerr gaza geldimm..
Misafiri bayramı seyranı da bahane etmeyin. Bknz. yılbaşı menüsüü

Öyle yanii

İpektoş günaydın. Nasıl gidiyor.. ben cemiyeti çok takip edemiyorum. E malumunuz burayıda ..:16:

Günaydın canım
Gitmeye çalışıyor canım.
Bu hafta resmi topalama sürecine ve callen olayına geri döneceğim.
Program yapıyorum kendimee.
Sporu arttırmalıyım zira tenis falan kesmiyor beniii rutin oldularr resmenn.
wii oynamayı planlıyorum her gece 2-3 saat. Eğlenirim en azındannn.
Spor salonundan da çok sıkıldım.
Canım resmen karbonidrat çekiyorr.
Buzlu su çekiyorrr. Hatta Meksikaya gidip kafama kocaman şapka takıp gölgede shot yapmak bile istiyorummm. Limon ve tuz olayııı.
Aş eriyorum resmen. Dün akşam arabadan sigara almaya inen arkadaş biişey istermisin marketten dediii. Yeşil erik dedimm. O derece yanii

Kuzum 44 bedenimmmm asyamm..
Cemiyete bende gündüzleri giremiyorum. akşam evden de katılmak zevkli olmuyorr. Ama okuyorum hemen arayıp müdahele ediyorumm acil vakkalaraa :)

merhaba kızlar kitabım geldi ve bugun atağımın 2. gunu dukan amcamız bizim yemek damağımıza pek uygun değil garip garip menüler ama sizinkiler daha iyi nerden buldunuz bunları gerçi kitabı daha bitirmedim bakalım

bir de kızlar ben yağsız peyniri %67daha az yağlı ve %1 yağlı yoğurt bulabildim olurmu

Arkadaşlar ! Sayfayı keyifle takip ediyorum. Daha önce yazmıştım 65.5 kg den 1 gram aşağı inememiştim uzun süredir. Ancak bu sabah tartıldığımda 64.4 e düştüğümü gördüm. Sanırım sonuç alıyorum ciddi anlamda. Yalnız dikkatimi çeken birşey var ne zaman protein günümde akşam balık ya da karides yesem daha hızlı gidiyor kilom. Daha önce de 64 ü görmüştüm ve yine akşam karides yemiştim çok enteresan :1: Belki de uzun zaman sabretmemin sonucu yine öyle denk geldi bilemiyorum. Bir kez daha denedikten sonra bu konuda net yorum yapacağım artık :) Bir etken de yeşil çay oldu tabii. Dün 2 fincan yeşil çay içtim ve bugün form çay içerek devam ediyorum. Sanırım bu durağanlığı kırmamda yeşil çayın da etkisi oldu.

Bu arada regl dönemim yaklaşıyor, tatlı krizlerim de geliyor ki bu aralar zorlanmaya başladım tatlı konusunda. Ancak dukan helvayı keşfettim. Gündüzleri yulaf kepeğimi yemiyorum akşam canım tatlı istediğinde splendayla 2 yemek kaşığı yulaf kepeğinden irmik helvası yapıyorum üzerine de tarçın döküyorum süper oluyor ve tatlı krizi falan kalmıyor. Hatta bence irmikle yapılan helvadan dala güzel bir irmik helvası oluyor diyebilirim :56:

Azmin sonu zafer diyorum ve motivasyonu bozmadan ısrarla devam ediyorum...

merhaba kızlar kitabım geldi ve bugun atağımın 2. gunu dukan amcamız bizim yemek damağımıza pek uygun değil garip garip menüler ama sizinkiler daha iyi nerden buldunuz bunları gerçi kitabı daha bitirmedim bakalım

Tariflerin çoğunu simla Nın sitesinden buluyorum Orayıda takip ediyorum burdanda güzel şeyler çıkıyor...

Back
X