Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bugun ki menüm
sabahmlet
öğlen:yulaf kepekli yogurt
ikindi:sütlü kahve
akşam:et sote ve ayran
kızlar ben günde 2 yemek kaşığı yulafı yiyemiyorum çok geliyo acaba yanlış mı yapıyorum kaybım olur mu ?
Bugün hep yiyesim var yaa...
Yiyorum yiyorum doymuyorum...
Sp günü olmasından mı anlamadım...
Canım çok sebze istiyor, salata yemek istiyorum belki ondan...
Ya da Ales sonucumun istediğim gibi olmamasından dolayı yaşadığım hayal kırıklığından
Açımmmmmmmmmmmm![]()
Kizlar yarin dogumgunune davetliyiz. Eşimle yanimizda goturebilecegimiz pasta tarifine ihtiyacim var. Telefondan girdigim icin arama yapamadim. Burada denenmiş ipek pastasi vardi tarifi olan yazabilir mi?
İradenize hayranım!! Ben ilk zamanlar tatlısız hiç duramıyordum.)) Yapay mapay.. hiç farketmezdi..:))) Tekrar mutlu yıllara!!!
teşekkür ederiiiiim 30 yaşındayken inşallah dukanla formda olacağım...
Kendi kendime nazar değdirdim sanırım az önce bir kase yoğurt yedim üzerine tatlandırıcı koyarak, ya ben bu tatlandırıcının çok tatlı olduğunu sanırdım takita marka almıştım ben şöyle bir serpme yaptım yok olmadı bir seprme daha yaptım az biraz tatlandı yine de iyi geldi doğrusu sütüm bitmiş evde aranıp duruyordum ne yapsam ki diye, ben soğuk süt içmeden günü kapatamam da çocukluk alışkanlığı.
ben bugün bombaları patlatıyorum ya sabah onca pastaya dayandım da akşam saat 7den sonra yemeyim kuralımı 3 defa bozdum önce bir küçük kase tatlandırılıyazan yoğurt, sonrada peynir ama yarım kibrit kutusu kadar.
kendi kuralınızı bilemem ama dukanın önerisi sadece yatmadan 2 saat önce yemek yeme işini bitirmemiz...Çok acıktıysanız bir kase yoğurt vs yiyebilirsiniz, suçluluk duygusu duymanıza gerek yok bence...Tatlandırıcı olayında malesef takitanın tadı çok az, splenda biraz pahalı ama en iyiisi
sabahmlet
kızlar ben günde 2 yemek kaşığı yulafı yiyemiyorum çok geliyo acaba yanlış mı yapıyorum kaybım olur mu ?
seccil arkadaşım valla sürekli menülerini yazıyorsun, bende seni her seferinde uyarıyorum ama nafile...Kilo çizelgende yok kaç kilosun, ne kadar vermek kilo vermek istiyorsun bilmiyorum ama menülerinde proteine ağırlık versen....Öğlen yulaf kepekli yoğurt yemişsin....Bu en fazla ara öğünlerde yenebilecek bir şey.... Yulaf kepekleri yoğurta katmak yerine, kendine kek , poğaça, pizza, kurabiye, krep, gözleme, helva yaparak değerlendirsen, emin ol 2 kaşık yulaf kepeği yerine keşke daha fazla hakkım olsaymış diyeceksin....
Abartılacak bir kilonuz yoksa bu diet size uygun değil...Ayrıca adet düzensizliği demişsiniz, bu diette bazı kişilerde adet düzensizliği yapabiliyor...dieti merak ediyorsanız ilk 30 sayfayı okursanız, birazda internette araştırmayla az çok diet hakkında bilgi sahibi olacaksınız...Dieti yapmaya karar verirsenizde ilk olarak dukanın kitabını netten okuyun, çoğu sorunuzun cevabı zaten kitapta mevcut, anlamadığınız yerler olursa da biz her zaman burdayız...iyi akşamlar ben aranıza yeni katıldım bu diyeti yapmak istiyorum. benim abartılacak bir kilom yok aslında bu halimi seviyorum da asıl sorun 55 kilo ya çıktığımda adet düzensizliği yaşıyorum artık diyetlerden bıktığım için bir türlüde başlıyamıyorum bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ya da Ales sonucumun istediğim gibi olmamasından dolayı yaşadığım hayal kırıklığından
Açımmmmmmmmmmmm![]()
:))) baş parmağı sormamın nedeni 1 bir yıldan fazla bir süredir çatlatmıştım onu hala geçmez adım atarken fazla bükülmez ve canımı acıtır. o nedenle :))) biraz komik oldu farkındayım baş parmak sorusu ama napim :))))))
sabahmlet
Açımmmmmmmmmmmm![]()
aynı bende bugün böyleyim kafayı yicem.eşim için kurabiye yaptım.ondan bende bi güzel yedim.ilk kaçamağım.
daha 9. günüm hemen kaçamak yaptım.ama birdaha yapmicam.
dukan dieytiyle toplamda 12 kilo verdim. verdim ama bin pişmanım aşırı protein yüzünden önce diş taşı oluştu ve sonra bu durum diş eti çekilmesine kadar ilerledi doktorum sürekli ilaçmı kulanıyorsun dıye sordu lazer ve ilaç tedavılerınden oluşan sancılı bir süreç geçirdim tedavi sürecinde rejıimimden bahsetiğimde hastalığın nedeni belli oldu.dieti bıraktım 12 kılonun çoğunu sadece normal bir koruma yaptığım halde geri aldım ve hala ara ara diş eti kanamaları yaşıyorum. elbette herkesin bünyesi farklıdır ama benden tavsiye bu diet sürecinde diş eti kanaması yaşan arkadaşlarım hemen diş doktoruna gitsin doktora bu dieti uyguladını sölesin hekimin değerlendşrmesi sonucuna göre kendiniz zaten karar verirsiniz. sonuçta ben ağızımda hiç geri gelmicek bir diş yerine fazla kilolu olmayı tercih ederim
ben rahat ediyorum ama senin nasil tepki verecegini bilemem.
Internetten alisveris yapiyorsan, eline urun gectikten 1 hafta sonraya kadar urunu iade edebiliyo olman lazim. yani urun olmazsa veya rahatsiz ederse, iade edebiliyorsun.
Markafoni ve limango gibi siteler urun ucretini iade ettikleri gibi, kargo masrafini da iade ediyorlar. Ama bu tip ayakkabilarin kampanyalarini kovalaman lazim. Ayrica bu tip sitelerin alisveris cekleri oluyor. Oldukca indirimli alabilirsin. Ama cek arastirman lazim:))
Ben denedim az önce yapımı cok kolay güzeldi oldu ama insan yine önce yapılan tatlıları arıyor ama denediğim en güzel tarifi istersen biraz yyulaf kepeginin yanına bugday kepegide koy belki yulaf kepeginin tadını alır biraz
aynı bende bugün böyleyim kafayı yicem.eşim için kurabiye yaptım.ondan bende bi güzel yedim.ilk kaçamağım.
daha 9. günüm hemen kaçamak yaptım.ama birdaha yapmicam.
bir arkadasim baslamak istiyor dukan a ama kitabi yok.turkiyeden siparis verecek.daha onceleri gormustum kitabin pdf formatinin linkini ama simdi bilmiyorum kacinci sayfadaydi.elinde link olan verebilirse sevinirim arkadaslar..
Aç ve doymuyorsan proteine yüklen.. Ertesi gün mutlaka eksi göreceksin..
Bu kadar çok acıkmak demek vücudun tam gaz yediklerini yakıyor demek..
Kaçamak yoksa merak etme...
sitelerden alışveriş yapıyorum, bi limangoda rasladım uzun zaman önce, henüz yeterince hareket edemeyeceğimi hissettiğim için almaya yanaşmadım, onun dışında zizigoda her daim var zira pahalı, takip ediyorum nerdeyse bütün alışveriş sitelerini denk gelirsem hemen alıcam, olmadı dediğiniz gibi iade edilir, iş satışa sunulmasında :)
Sorma, ben cok kullaniyorum, her gun kargo arabasini gormesem rahat etmiyodum bi ara:)) simdi daha iyiyim, haftada bir iki alisverise dusurebildim. Yani plus sizeken kiyafet almiyodum bari:)) simdi kiyafetlerde gozumu celiyor.
Puma oldukca cok geliyo. ben bir tane daha almayi dusunuyorum o yuzden takip ediyorum. Ayagimdan cikmadigi icin eskimeye basladi:))
Yok canım yok.."No kaçamak no cry" malum benim yeni sloganım...
Daha ne kadar yiyeyim?
Sabah: 2 yumurta, peynir, yeşil çay, poğaça
Ara:1 kupa nescafe
Öğlen : tavuk ve 2 bardak ayran
Ara: bol su
Akşam : tavuk, 1 kase yoğurt, poğaça
Tüm tavuk yapmıştım bugün hepsini yedim, kesmedi 2 bardak kadar light kola içtim, içim daha da bi yandı üstüne 1 lt su içtim daha da içiyorum
Kola tatlı isteğimi kesmedi sanırım tarçınlı süt içeceğim birazdan...
Korkuyorum, çok yiyorum sanırım onlar geliyor![]()