• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla bugun bi hoşafım... istanbula gidicem diye şartlandırmıştım kendimi biletimi bile almıştım... sevgilimi çoooook özledim :14: ama annem kardeşleriyle izmite dayılarını görmeye gitti... benim de eve gidip babamla kalmam lazım (rahatsızda biraz)... bu yüzden gidemedim... bu güzel havada işten çıkıp eve gidicek olmak da canımı sıkıyo... hatta mümkün olsa erkenden çıkıp alışveriş yapıp eve çıksam babişkoma güzel güzel yemekler yapsam süper olucak... canım babama bi mangal keyfi yaptırıyım bari kimsecikler yokken... ofise geldim yine işim yok bugun.. her cumartesi olduğu gibi... güneş de miss... dün yeni çiçek tohumları ve soğanlar almıştım... fabrikamızın bahçesi için... ofisimizin önü rengarenk olsun diye... aldım elime kazmayı bildiğin çapaladım bahçeyi... miiiiiiisssss gibi oldu... sonra tohumları serpiştirdim... soğanları da ektim... bi de güzel çektim hortumu suladım bahçeyi... acayip spor yaptım hee deli gibi terledim... geldim oturdum bilgisayarımın başına... bakıyorum ama yapıcak bişey yok... canım burnumda anlıycağınız... öyle okuyorum kuzu gibi sessiz sakin... karnım da acıktı galiba... :14::14::14::14:

ay anladim canim yaa e keske seninki geleydi barim .. heralde son anda belli oldu neysem..

ay cok güzel yaa bahceyi yapman ben de bizim balkon icin alicam cicekler filan ama ilk defa ekecegim icin arastirmam lazim bilmiyorum cünkü ben. en sinir odugum seydi benimde cumartesileri ise gitmek TR deyken ikinizide cok iyi anliyorum. ama sabredin ya halinize sükredin issiz olsaniz daha kötü

hem yarim sen bir süre sonra cikcan diye hatirliyorum ben :26: iyi iyi buralari oku filan biraz oyalan sonra cikarsin

bende öyle boş boş eski dukancıların yazılarını okuyordum. hiç bir işim yok ve iş yerindeyim.... halim içler acısı cidden yaaaa:14:
ağrımda vaaarrr:14:

ohh ne güzel olur şimdi orası 1-2 aya kadar miiss miiss ellerine sağlıııkk:24:

şimdi yedim ben öğle yemeğimi 12-12:30 arası öğle yemeği yiyip 2 de yeşil çay içiyorum 4 te ara öğün 18:30'da akşam yemeği düzenim bu benim hep hiiç değişmez.:21:

benim de karnim agriyo ama biraz . herzamanki gibi beni gebertmiyo yani. hafif hafi agriyo ama bilirsiniz sizinde olur az bile olsa can SIKICI bir agri

düzenli yemek süper birsey bende cok düzenli yiyemiyorum ama napayim bazen acikmiyorum özellikle krep yedigim zamanlar aksama kadar tutuyor bei rahat

bir ekmek tarifi bulamadim daha yaa

ohh afiyet olsun :)
cumartesileri şu ofiste geçirdiğim zaman kaybına çok acıyorum cidden yaa sabahtan beri öyle oturuyorum :14:,
test kitabı getircektim yanımda unuttum yaaa:15:

teşekkür ederim kuzum..
al benden de o kadar... boş duvarlara bakıyorum resmen çıldırıcam... 5 dk lık işim olsa gam yemiycem... az önce müdürüm dikildi tepeme napıyosun diyo... dedim facede geziniyorum...cumartesileri ısrarla getiriyosunuz ya bende zaman öldürüyorum dedim... sonra patronun kardeşine dedim beni ne zaman gönderiyosun... "hiçbizaman" dedi ona kalsa 7/24 kıçının dibinde olıyım zaten... offfff........... sinir oldum yaa kaçıp gitmek istiyorum... babam evde açmı susuzmuu pfffffffffff....:47::47::47:

kızlarrr bu kabızlık sorunu için nette dukan diyeti sayfasında gojiberry i duydum.dün aldım geldim.tarifinde atak evresinde 1 yemek kaşığı seyir evresinde 2 yemek kaşığı diyor.kitapta bahsediyor diyor ama ben göremedim.bilginiz varsa kitabın kaçıncı sayfasında bana bilgi verebilir misin birde bilginiz varsa gojiberryy ilgili bu diyet esnasında yardımcı olurmusunuz?

hepınıze cook tesekkur ederım kıtabı aldım :):)kıtapta ornek monuler var ancak ben tarflerdekı gıbı pek soslu yıycekler sevmıyorum. sadece suda haslama yada yagsız tavada kızartma yesemde sanırım olur . yarın ıtıbarıyle baslıcam . sabah bır yumurta peynır ve yagsız sut uclusunden olusan bır kahvaltı dusunuyorum oglen yagsız et tavuk balık aksamda oglen gıbı yemegı afamda planladım umarım dogru anlamısımdır. 10 kılo fazlam var 5*5*5 ugulayacaım yarın ıtıbarıyle 5. gunun sonunda verdıgım kılo kaybınıda sızlerle paylaşacagım. :):) umarım herkese ıstedıgı ıdeal kılosuna kavusur :)

kızlar bişey sorcam size bende yeşil çay var ama bergamutlu öle içsem bişey olmaz dimi?

kızlar bişey sorcam size bende yeşil çay var ama bergamutlu öle içsem bişey olmaz dimi?

bisi olmaz :8:

hepınıze cook tesekkur ederım kıtabı aldım :):)kıtapta ornek monuler var ancak ben tarflerdekı gıbı pek soslu yıycekler sevmıyorum. sadece suda haslama yada yagsız tavada kızartma yesemde sanırım olur . yarın ıtıbarıyle baslıcam . sabah bır yumurta peynır ve yagsız sut uclusunden olusan bır kahvaltı dusunuyorum oglen yagsız et tavuk balık aksamda oglen gıbı yemegı afamda planladım umarım dogru anlamısımdır. 10 kılo fazlam var 5*5*5 ugulayacaım yarın ıtıbarıyle 5. gunun sonunda verdıgım kılo kaybınıda sızlerle paylaşacagım. :):) umarım herkese ıstedıgı ıdeal kılosuna kavusur :)

yavrucum o örnek menüler kupkuru et yiyip de bunalmayalim diye. yani eger sen o sekilde uzun süre yerim diyorsan iste haslama tavda yagsiz kizartma vs.. ok

dogru anlamissin ama gün icinde ac kalmamaya dikkat et ve yulaf kepegini de tüketmeye calis

burada süper tarfiler var Dukan Diyeti Tarifleri | Facebook

kızlarrr bu kabızlık sorunu için nette dukan diyeti sayfasında gojiberry i duydum.dün aldım geldim.tarifinde atak evresinde 1 yemek kaşığı seyir evresinde 2 yemek kaşığı diyor.kitapta bahsediyor diyor ama ben göremedim.bilginiz varsa kitabın kaçıncı sayfasında bana bilgi verebilir misin birde bilginiz varsa gojiberryy ilgili bu diyet esnasında yardımcı olurmusunuz?

kızlarrr selam nasılsınız bakalım dukancılarım benim :16:

şimdi benim bugün atakda 4.günüm tartıya çıktım aman allahım bide ne göreyim 4 kg 300 gram vermişim bu nasıl oluyor ya anlamadım ben çok değilmi benim atak günüm 5 gün olucak yani yarın son gün normalda daha az vermem gerekiyor sanıyordum ama anlamadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla size sorayım dedim belki böyle vereniniz vardır diye:16:ama çok halsizim ben anlamıyorum nasıl aç kalmıyorsunuz ben yediğim halde açım ve canım hiç yemek istemiyor karnım acıkyor ama içimden bişiyler hazırlamak gelmiyor :56:

slm dukancanlar iş yerinde bütün sitelere girmemizi engellemişler o yüzden bayadır giremedim kilo bildirimi de yapamadım bu hafta 2 kilo verdim 86.8 im heralde listeye eklenemem bu saatten sonra kilo veren vermeyen herkese başarılar:54:

krep atakta yenilebiliyor mu?:26:

içinde sadece light süt yumurta ve 1,5 kaşık yulf kepeği koyarsann tabiki de yersnn afiyet olsnn!!

şimdi benim bugün atakda 4.günüm tartıya çıktım aman allahım bide ne göreyim 4 kg 300 gram vermişim bu nasıl oluyor ya anlamadım ben çok değilmi benim atak günüm 5 gün olucak yani yarın son gün normalda daha az vermem gerekiyor sanıyordum ama anlamadım sevinsemmi üzülsemmi bilemedim valla size sorayım dedim belki böyle vereniniz vardır diye:16:ama çok halsizim ben anlamıyorum nasıl aç kalmıyorsunuz ben yediğim halde açım ve canım hiç yemek istemiyor karnım acıkyor ama içimden bişiyler hazırlamak gelmiyor :56:

tebriklerr çok güzel sewin bence;)
daha önce çok diyet yapmayanlar ve kilo fazlası çok olanlar atakta daha fazla veriomuss keske bende o kadar werebilseydimm 3kg werdm ben üstelik 80le başlamıştımm az da deill yani..
ama yinede yemeye çalış aç bırakma kendini biliosun protein yağsız olduğu sürece sınır yok peynir- yoğurt- yulafla çorba -tavuk köfte yap çesit çesitt..

bak bana fırının önüne tünemiş tavuğumun pişmesini bekliormm:D

içinde sadece light süt yumurta ve 1,5 kaşık yulf kepeği koyarsann tabiki de yersnn afiyet olsnn!!

daha önce çok diyet yapmayanlar ve kilo fazlası çok olanlar atakta daha fazla veriomuss keske bende o kadar werebilseydimm 3kg werdm ben üstelik 80le başlamıştımm az da deill yani..
ama yinede yemeye çalış aç bırakma kendini biliosun protein yağsız olduğu sürece sınır yok peynir- yoğurt- yulafla çorba -tavuk köfte yap çesit çesitt..

ne kadar süt koyacağım bir de 1 tam yumurta mı?

aha aynen ben. 1,5kilo verdim ilk günden daha. ve karnım aç ama canım yemek istemiyor:(

Son düzenleme:

o zaman sevineyim ben :24::24::24::24:evet çeşit yapmak gerek değilmi tad almak için bugün akşama balık yapmak geldi içimden direk tavada kızartayımmı balığı acaba ya internetten değişik dukan balık tariflerine baktım çok çokkk karışık ve çok abartılı benim damak tadıma hiç uygun gelmedi napsam acaba:16:

ne kadar süt koyacağım bir de 1 tam yumurta mı?

aha aynen ben. 1,5kilo verdim ilk günden daha. ve karnım aç ama canım yemek istemiyor:(

çeşit çeşit yapıcaz canım başka çaresi yok çünkü aç kalıyoruz :16:

çeşit çeşit yapıcaz canım başka çaresi yok çünkü aç kalıyoruz :16:

ahaha ben yemek yapmaktan anlamam ki. annem sokmaz beni hem mutfağa :18:

ayrıca kendisine amaç edindi beni diyetten vazgeçirmeyi sürekli en sevdiğim yiyecekleri önümde yiyor ya sabıır :1:

Son düzenleme:
Back
X