valla bugun bi hoşafım... istanbula gidicem diye şartlandırmıştım kendimi biletimi bile almıştım... sevgilimi çoooook özledimama annem kardeşleriyle izmite dayılarını görmeye gitti... benim de eve gidip babamla kalmam lazım (rahatsızda biraz)... bu yüzden gidemedim... bu güzel havada işten çıkıp eve gidicek olmak da canımı sıkıyo... hatta mümkün olsa erkenden çıkıp alışveriş yapıp eve çıksam babişkoma güzel güzel yemekler yapsam süper olucak... canım babama bi mangal keyfi yaptırıyım bari kimsecikler yokken... ofise geldim yine işim yok bugun.. her cumartesi olduğu gibi... güneş de miss... dün yeni çiçek tohumları ve soğanlar almıştım... fabrikamızın bahçesi için... ofisimizin önü rengarenk olsun diye... aldım elime kazmayı bildiğin çapaladım bahçeyi... miiiiiiisssss gibi oldu... sonra tohumları serpiştirdim... soğanları da ektim... bi de güzel çektim hortumu suladım bahçeyi... acayip spor yaptım hee deli gibi terledim... geldim oturdum bilgisayarımın başına... bakıyorum ama yapıcak bişey yok... canım burnumda anlıycağınız... öyle okuyorum kuzu gibi sessiz sakin... karnım da acıktı galiba...
![]()
ay anladim canim yaa e keske seninki geleydi barim .. heralde son anda belli oldu neysem..
ay cok güzel yaa bahceyi yapman ben de bizim balkon icin alicam cicekler filan ama ilk defa ekecegim icin arastirmam lazim bilmiyorum cünkü ben. en sinir odugum seydi benimde cumartesileri ise gitmek TR deyken ikinizide cok iyi anliyorum. ama sabredin ya halinize sükredin issiz olsaniz daha kötü
hem yarim sen bir süre sonra cikcan diye hatirliyorum ben :26: iyi iyi buralari oku filan biraz oyalan sonra cikarsin
bende öyle boş boş eski dukancıların yazılarını okuyordum. hiç bir işim yok ve iş yerindeyim.... halim içler acısı cidden yaaaa
ağrımda vaaarrr
ohh ne güzel olur şimdi orası 1-2 aya kadar miiss miiss ellerine sağlıııkk
şimdi yedim ben öğle yemeğimi 12-12:30 arası öğle yemeği yiyip 2 de yeşil çay içiyorum 4 te ara öğün 18:30'da akşam yemeği düzenim bu benim hep hiiç değişmez.![]()
benim de karnim agriyo ama biraz . herzamanki gibi beni gebertmiyo yani. hafif hafi agriyo ama bilirsiniz sizinde olur az bile olsa can SIKICI bir agri
düzenli yemek süper birsey bende cok düzenli yiyemiyorum ama napayim bazen acikmiyorum özellikle krep yedigim zamanlar aksama kadar tutuyor bei rahat
bir ekmek tarifi bulamadim daha yaa