• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ömmürcüm kilo vermeniz uzun süre durduysa dukan amca 4 günlük bi şaşırtmaca dönemini öneriyor yanlış hatırlamıyorsam. bende öle yaptım çünkü sonra hoop -1300 gr.:46:
anladım yumruk hareketi o zaman.ama onu da 2 -3 hafta durduysa yapabilirsiniz diye biliyorum.ama emin olamadım şimdi.neyse hadi kolay gelsin bakalım...

Ömmürcüm kilo vermeniz uzun süre durduysa dukan amca 4 günlük bi şaşırtmaca dönemini öneriyor yanlış hatırlamıyorsam. bende öle yaptım çünkü sonra hoop -1300 gr.:46:
anladım yumruk hareketi o zaman.ama onu da 2 -3 hafta durduysa yapabilirsiniz diye biliyorum.ama emin olamadım şimdi.neyse hadi kolay gelsin bakalım...

ciddenmi yaa?bende şimdi yapıyorum işte bugün 4 . gün ve hiç kaçamakta yapmadım ,sadece bi kabızlık var ama hiç gram gitmedi nerdeyse..:(
gidermi acaba bi iki güne ?

geçmiş olsun arkadaşım. bende de astım var ve gecen sene mayıs ayı kabusa dönmüştü benim için. 4 defa kortizonlu iğne vurulmak zorunda kaldım. biraz onlarında etkisi oldu bide eşimle biz abur cubura cok düşkünüz birazda onun katkısı oldu. inş bende senin gibi 70 leri görürüm

sevgilimle biz de biraraya geldiğimizde dünya durur nerde güzel yemek yapan bi yer var hemen orda buluruz kendimizi herşey snırsız... çatlayana kadar yerdik... de artık biraraya gelmemeye çalışıyorum zaten :14::9::9:

bende kraker yaptım haftasonu... muhteşemdi... ağzım hiç boş kalmadı... :56::56::56::56:

en beğendiğim oydu kız sen helva kötü oldu dedin ama dayanamadım denedim zaten un helvası hastasıyım ben :56: çooookk güzel oldu tekrar dene ama sütünü biraz daha fazla koyy şiddetle tavsi,ye ediyorum tatlımm :16:

9 gündür aynı kilodayım, seyir evresinde :( sebebi nedir acaba, neyi yanlış yaptımki..

günaydın kızlaaarrrr cumartesi günü bikaç tane dukan tarifi denedim hepsii nefis oldu yahuuu kuru pasta kraker helva unsuz kek dukanella bunların hepsini yapmanızı tavsiye ederim çook güzel oluyorr :56: bu arada geçen haftadan beri aynı kilodayım sinirlerim çookk bozulduu :14:

sanıyorum bu ara çoğumuz duralamadayız ya da benim gibi + larda olan arkadaşlarım var. ama moral bozmak yok diyeti bırakmak hele hiç yokk. Bi sikelennin yürüyüşünüzü artırın. birazcık fazla spor yapın ve bence bitki çaylarını üketmeye çalışın..

sanıyorum bu ara çoğumuz duralamadayız ya da benim gibi + larda olan arkadaşlarım var. ama moral bozmak yok diyeti bırakmak hele hiç yokk. Bi sikelennin yürüyüşünüzü artırın. birazcık fazla spor yapın ve bence bitki çaylarını üketmeye çalışın..

ahhh gülüm benim yürümem ne kadar zor sen bilsen bebeğim huuysuz birazcık beni yanından kaldırmaz sıpacık ve burası felaket soğuk kızımıda alıp çıkamıyorum twist yapıyorum bisiklet çeviriyorum iki arada bi derede valla eşim gelince ancak oda

evet tatlım 3 hafta kadar bir süreden bahsediyordu sanırım süresini tam hatırlamıyorum kitapta yanımda değil ama dediğim gibi uzun süre 2 yada 3 hafta olabilir.

ciddenmi yaa?bende şimdi yapıyorum işte bugün 4 . gün ve hiç kaçamakta yapmadım ,sadece bi kabızlık var ama hiç gram gitmedi nerdeyse..:(
gidermi acaba bi iki güne ?

benimde 20 gün kadar gram oynamadı. Sonrası 4 gün yumruk yürüyüş 1 saat. hemen gitmiyor tabii aradan birkaç gün geçsin kabızlığın gidince -leri göreceksin emin ol canım

yumruk hareketi tam olarak nasıl yapılıyor? acaba ben 2 p/ 1 ps mi denesem :P
Seyir döneminde eğer kilo vermen 15 gün veya daha fazla durmuşsa vücudu şaşırtma amaçlı 4 gün saf protein ile beslen ve yürüyüşünü 60 dk.ya çıkar.Kilo verme tekrar başlayacaktır.diyor dukancığım...

ahhh gülüm benim yürümem ne kadar zor sen bilsen bebeğim huuysuz birazcık beni yanından kaldırmaz sıpacık ve burası felaket soğuk kızımıda alıp çıkamıyorum twist yapıyorum bisiklet çeviriyorum iki arada bi derede valla eşim gelince ancak oda

Allah bağışlasın tatlım. twistin çok faydası var devam et. bazı arkadaşlar lesli diye bir video var onu yapıyorlar evde bir araştır istersen ben hiç bakmadım. 3 mil 5 mil falan yürüyüş programı diye biliyorum.

Günaydın arkadaşlar,

kaçamaksız bir haftasonunun ardında tartıda güzel bir sonuç görmenin mutluluğu ile başlıyorum yeni haftaya. Motivasyonum da süper.
Hafta sonu çakma callenitcs çalışmalarım oldu. Çakma diyorum çünkü o hareketlerin hakkını verip tamamını bitirebilmem için biraz süreye ihtiyacım var.
Ama bugün etraftan güzel tepkiler de almaya başladım.

Çok iyi hissediyorum, umarım böyle devam eder.

Allah bağışlasın tatlım. twistin çok faydası var devam et. bazı arkadaşlar lesli diye bir video var onu yapıyorlar evde bir araştır istersen ben hiç bakmadım. 3 mil 5 mil falan yürüyüş programı diye biliyorum.

amin canım saol :9: eşim saolsun benim zayıflamamla çok ilgili o bulur hemen söyleyim :1: bakalım neymiş twist gerçekten faydalı bisiklette öyle fark ediyorum sıkılaştııı bi verseydik şu kilolarrıı :10:

Günaydınn kızlarrr daha öncede bahsettiğim gibi dün günüm vardı ve yumurtalı çiğköfte tiremisu vs. Bir sürü yemekler vardı ablamda dukan yapıyor biliyorsunuz kendimize çok çok az yumurtalı köfte aldık çok azda tiremüsudan tattık sabah 72,500 çıktım tartıda bunları yemeseydim büyük ihtimalle 71 küsürü görebilirdim ama olsun nefsimi körelttim kısıtlasaydım sonradan acısı çıkardı eminim eskiden olsa iki tabak yerdim hem tatlıdan hem köfteden bu bile bnm için bir mucize :) neysem bugün protein günümdeyim dengelerim yavaş yavaşta hedefe doğru ilerliyorum son 7,5 kilom kaldı kısa zamanda 7,500 da verdim mi olay bitmiştir sonra koruma ile rahat rahat devam ederim. Buarada kızlar protein gününde lıght meyvalı yoğurt yiyebiliyor muyduk?

Günaydınn kızlarrr daha öncede bahsettiğim gibi dün günüm vardı ve yumurtalı çiğköfte tiremisu vs. Bir sürü yemekler vardı ablamda dukan yapıyor biliyorsunuz kendimize çok çok az yumurtalı köfte aldık çok azda tiremüsudan tattık sabah 72,500 çıktım tartıda bunları yemeseydim büyük ihtimalle 71 küsürü görebilirdim ama olsun nefsimi körelttim kısıtlasaydım sonradan acısı çıkardı eminim eskiden olsa iki tabak yerdim hem tatlıdan hem köfteden bu bile bnm için bir mucize :) neysem bugün protein günümdeyim dengelerim yavaş yavaşta hedefe doğru ilerliyorum son 7,5 kilom kaldı kısa zamanda 7,500 da verdim mi olay bitmiştir sonra koruma ile rahat rahat devam ederim. Buarada kızlar protein gününde lıght meyvalı yoğurt yiyebiliyor muyduk?

seda yine tatlı krizlerinde :9: seyir evresinde yiyebiliyoruz tabi ama duraksama ihtimalini göz önünde bulundurarak :34:

Back
X