evet evet kesinlikle azimliyim.. birde sayfaları okumak o kadar zevkli ki.. ne kadar hızla ilerlediğini farkettiğim için artık bu duruma bir el atmalıyım dedim bendeçünkü olmuş 2000 küsur sayfa yetişemezdim.
işyerindeki hatuna gelince sanıyorum ki haklısınız. bu dayanışmaya bayılıyorum hanımlar....
birde ek olarak sizden pazar ve pts günü için çooook destek istiyorum. pts günü doğumgünüm ama ben vardiyalı bir işte çalıştığımdan ve haftalık iznim cts pazar sabit olmadığından bu haftada pazar pts izinli olduğumdan ailecek pazar günü kutlayacağız pts olan doğumgünümü.. aile efradı gelecek hep şimdiden yapılacak yemekler filan planlanıyor :18: canım çekmiyor aslında ama hani sürü psikolojisiyle birşeyler yememek için kendime o gzel sofranın bir kısmını ayıracağım. ama ama ama acaba acaba azıcık pastamdan yesemmi ki a dostlar??![]()
![]()
canım benim şimdiden doğumgünün kutlu olsun...görüşemeyiz belki filan..nice yıllara inşallah...canım yaa ailen de biraz destek olsa keşke ama,böyle toplanıp çeşit çeşit yemekler yemeleri senin için yapılacak kötü şeylerden birisi aslında ama neyse bunlara da alışmalısın nasılsa..
bence sofradan önce sen kendine koca bir tavuk yapmış ve yemiş ol :) o sofraya bakarken tok olmalısın..o ana uygun birşeyler yemek için de mesela cinonun kısırından yap,sadecanın pastasından yap,ya da diğer pasta tariflerinden...eğer devamının gelmeyeceğine eminsen alacağın 2-3 lokma pastadan birşey olmaz,ama sana o tatları hatırlatacağı için belki daha mutsuz edebilir..ben çok iradeli değilim,böyle ortamlardan kaçtım genelde..5-10 dk durup çıktım filan ama şimdi senin öyle bir şansın yok..inşallah sorunsuz atlatırsın :)