Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar,
bugün ucundan kenarından da olsa ellisekiz okka çekmiş bulunuyorum 58.8 .. ama resmen zorla çıkardım:23: bi çıktım 58.9 bi daha çıktım 59.0 . bi daa çıktım bi daa ellisekizi görürüm diye 59.1 :9::9::9: . ama arada 58.9 da görünüyo. sonra bi daha lavaboya gittim bi daa çıktım 58.8 resmen zorla :9::9::9: ama gördüm işte :9::9::9:
:62::62::62:gördümmmmmmmmm :62::62::62::62::62::62::62: eksiler gitti fazlası da gitti oleytooo:23::23:

Yolanda[/COLOR][/B] senin de artilari atmana sevindim, hade bakalim, diger olaylara sIkma canini, hayat bu, hersey oluyor, eksiler moral versin sana :)
beberongo[/COLOR][/B] devam sütü demissin ya sen bir de, noldu o, son durumu ne devam sütünün bizim diyette? Uyar mi bizim dükana?

Hepimize Ramazanda sabir ve bol eksiler diliyorum kizlar ;) Mujjxx...

canımcım teşekkür ederim eksiler gitti fazlasından da accık gitti bu sabah. diger meselerde insan bazen sabrının sınandığını hissediyor. ama en azından saglıgımız sıhhatimiz yerinde. tek dert hasret olsun varsın :69::69:
bu arada bebem rongom ben dün devam sütüne baktım bimde. alayım diye. içeriği bi okudum onoooovvvvv şeker var.. tabi tatlı olur deliiii:60::60::60::60::60::60::60:

günaydın dukan'ın melekleriii:80::81:

valla kimisinde tartıda hiç oynama olmuyor, kimisinde artış oluyor, sende yarın tartılarak görürsün bunu canım:1: umarım artış olmaz sende :21: :21:

yarın sabah tarı gösterecek canım getirisini:77:bakarsın beklemediğin şekilde götürüsü olur yarın hep beraber göriciiz

teşekkür ederim kızlar, tartım sadece 100 gr verdin dedi, bunada şükür:34:

bu arada bir çok tatlıda aromalardan bahsediliyordu ben gurme nettekini daha önce sizlere sormuştum ama güvenemedim bilindik marka olsun diye dr. oetkerden aldımkargo parası vermeden 4 çeşit aromam oldu, sütün, yoğurdun içine karıştırıp tatlı ihtiyacımı gidericem:52: paketen anahtarlıklar, tarif kitapları çıktı hediye olarak o kadar sevimlilerki herkesse tavsiye ederim ben bayıldım:27:

Günaydın hepinize kızlar,

Ne dün akşam ne haltlar yediğimi ne de sabah kaç kg geldiğimi sizlerle paylaşmayacağım.:53::53::53::53: :-((((((((((((((((((((

bide dukangül vardı bi ara maibeyaz vardı onlar da yoklar..neyse ki dukan ve kahverengiden ses geldii:9:

oyy vuvikoo bu avatardaki hoş baaağğyaaan sen misin yoksa? ayol inceciksin sen :52:

kızlar bu köy peynirini ben peynircilerden alırdım ama çok tuzlu oluyo genelde..çok da severim ben ama abartırım diye almıyodum..bide kitapta mayalı peynirlerden uzak durun gibi bişeyden bahsediyodu ya ee beyaz peynir bile evde mayalanıyo sonuçta acaba bu köy peyniri uzak surulması gerekenlerden olabilir mi..kem küüm kitabı okudum ama orasını anlamadım:60::60: neyse ben o kısma bi daha bakayım

evet canım benim...o resimdeki 70 kilo halim ,geçen yaz :) teşekkür ederim...
canım benim aldığım köy peynirlerinin tuzu genelde az ya da normal oluyor ama birkaç kere tuzlu geldiğinde suda bekletmiştim..hemen gidiyor tuzu merak etme...kabın içine su koy,dolapta öyle tut hep... ben pazardan bile alıyorum yani...genelde yaşlılar için az tuzlu yapılmışları da oluyor..

Arkadaslar slm, sonunda ben de geldim, en son kaldigim yerden tam 72 sayfa gecmisi okudum sabahtan beri, ancak yazabildim :)

Ben de yaklasik 2 haftadir ayni kilodayim, takildim kaldim, 53.5. Iki gündür reglym, yine 53. 5. Bakalim reglyden sonra ne olur.

Bu arada ceza olayi olmus topikte, hatta tüm mesajlari okudum cok sacma geldi bu ceza, neyse gecti bitti, kisa sürelik lütfetmisler en azindan, bidaa olmaz umarim.

Berrin senin kilo inadinin kirilmasina inan ben de cok sevindim, kendim vermisim gibi rahatladim walaa, hade insallah devami da gelsin. Yolanda senin de artilari atmana sevindim, hade bakalim, diger olaylara sIkma canini, hayat bu, hersey oluyor, eksiler moral versin sana :)

Beberongo sen de güclendirmeye gecmissin, off süpersin, biz de o günleri görürüz umarim :)

Tüm eksi olanlari kutluyorum, tatilden hasarsiz dönenleri de kutluyorum, artilar ve takilmislara da sabir diliyorum, devam ama...

Bir de kizlar gecmisi okurken gördüm, hatta Berrinle Beberongo konusmustu sanirim; damla sakizli türk kahvelerimizi icelim diye, damla sakizli türk kahvesi uygun mu diyete? Aman ben cok severim de gözümden kacmadi, ne zamandir da canim istiyor ama sekerlidir o kesin uygun degildir diye ellesmiyordum, lütfen uygun deyin :)

Sonra bi de beberongo devam sütü demissin ya sen bir de, noldu o, son durumu ne devam sütünün bizim diyette? Uyar mi bizim dükana?

Hepimize Ramazanda sabir ve bol eksiler diliyorum kizlar ;) Mujjxx...

Hoşgeldin canım...damla sakızlı türk kahvesi tabiiki de içebilirsin,tatlandırıcı ile yaptıktan sonra neden yasak olsun..ben de sık sık içiyorum..hatta kahve dünyası yeni kahveler çıkarmış küçük paketlerde...damla sakızlı 2 si birarada filan..arada onlardan da içiyorum..haftta vanilyalı light pudingime koymuştum bir kere çok güzel olmuştu...

günaydın kızlar,
bugün ucundan kenarından da olsa ellisekiz okka çekmiş bulunuyorum 58.8 .. ama resmen zorla çıkardım:23: bi çıktım 58.9 bi daha çıktım 59.0 . bi daa çıktım bi daa ellisekizi görürüm diye 59.1 :9::9::9: . ama arada 58.9 da görünüyo. sonra bi daha lavaboya gittim bi daa çıktım 58.8 resmen zorla :9::9::9: ama gördüm işte :9::9::9:
:62::62::62:gördümmmmmmmmm :62::62::62::62::62::62::62: eksiler gitti fazlası da gitti oleytooo:23::23:

canımcım teşekkür ederim eksiler gitti fazlasından da accık gitti bu sabah. diger meselerde insan bazen sabrının sınandığını hissediyor. ama en azından saglıgımız sıhhatimiz yerinde. tek dert hasret olsun varsın :69::69:
bu arada bebem rongom ben dün devam sütüne baktım bimde. alayım diye. içeriği bi okudum onoooovvvvv şeker var.. tabi tatlı olur deliiii:60::60::60::60::60::60::60:

yoliiiişşşşşşşş naptın nettin gösterttin tartıya 58 seni çılgın seniiii:32::32:
walla süper canım..devamını diliyorum..

Günaydın kızlar bugün çok güzel birgün neden mi 93,2 ye düştüm.yaklaşık üç haftalık bir direniş gösteren metabolizmam dün pes etti ve tam 1,7 kg birden gitti.İnşallah bayrama kadar 90 ve altına düşebilirim.Hyırlı Ramazanlar herkese :66: :66: :66:

günaydın hatunlar napıyonus bakayım sabah sabah:9:

ayyy bugün içimde saçma salak bi sevinç var:78:

vuvuşum vuvuşum ve vuvuşuuummm kocaman mcx sana :54:

günaydın hatunlar napıyonus bakayım sabah sabah:9:

ayyy bugün içimde saçma salak bi sevinç var:78:

vuvuşum vuvuşum ve vuvuşuuummm kocaman mcx sana :54:

günaydın tatlımmmm...al bu da benden sana :54: :70:
o zaman senden bugün bol bol şirin mi şirin saçmamı saçma ve salak mı salak yüz
ifadeleri bekliyorum :71:

Daha önceleri de yazan bir Dukan uygulayıcısıyım.Tüm devreleri geçtikten sonra 4.aşamayı hep pazartesi ve perşembeleri protein yaparak geçiriyordum.Son bir ayda yaptığım değişik yurtdışı yolculuklarda tamamen uygulayamadım.Ama daha kötü birşeyleri de denedim.İnanılmaz ölçülerde dondurma ve çikolata tükettim.Sonuç 5 kilo gibi bir fazlalık.Yeniden iki gün proteine geçtim.Yavaş yavaş gidiyor.59 yaşında bir doktor olarak tavsiyem her zaman ölçülü yemek.Şekerden ne kadar uzak durursak o kadar sağlıklı ve de diyette başarılı oluruz.Bir daha böyle deneysel işlere girişmem.Ama protein günlerinin ne kadar etkili olduğunu görmek de çok güzel oluyor.İşin özeti ömür boyu dikkat!

günaydın tatlımmmm...al bu da benden sana :54: :70:
o zaman senden bugün bol bol şirin mi şirin saçmamı saçma ve salak mı salak yüz
ifadeleri bekliyorum :71:

:16:

:27::35:nasıl bunlar iyimi şimdilik daha afyonum patlamadıda:60:

ya kızlar ne zamandır sorcam unutuyorum bu ne sallıyo:92::53:

yoliiiişşşşşşşş naptın nettin gösterttin tartıya 58 seni çılgın seniiii:32::32:
walla süper canım..devamını diliyorum..

Daha önceleri de yazan bir Dukan uygulayıcısıyım.Tüm devreleri geçtikten sonra 4.aşamayı hep pazartesi ve perşembeleri protein yaparak geçiriyordum.Son bir ayda yaptığım değişik yurtdışı yolculuklarda tamamen uygulayamadım.Ama daha kötü birşeyleri de denedim.İnanılmaz ölçülerde dondurma ve çikolata tükettim.Sonuç 5 kilo gibi bir fazlalık.Yeniden iki gün proteine geçtim.Yavaş yavaş gidiyor.59 yaşında bir doktor olarak tavsiyem her zaman ölçülü yemek.Şekerden ne kadar uzak durursak o kadar sağlıklı ve de diyette başarılı oluruz.Bir daha böyle deneysel işlere girişmem.Ama protein günlerinin ne kadar etkili olduğunu görmek de çok güzel oluyor.İşin özeti ömür boyu dikkat!

Hatice hanım hoşgeldiniz
yakşalık 2,5 aydır buradayım ve sizi hatırlıyorum. yaşadığınız deneyimden bizi de haberdar ettiğiniz ve güçlendirme evresinden sonra nasılsa kg almıyorum gibi bir rahatlığa geçmememiz ömür boyu dikkat etmemiz konusunda bizi uyardığınız için çok teşekkür ederiz :69::69:

vuvutellam valla zorla gösterdim tartıya 58 i. haftasonu geldi ben alırım yine bir iki kg ama artık haftaiçi pro yapma kararımdan vazgeçmicem. yapabildiim kadar yapacam inşalla

Günaydın kızlar bugün çok güzel birgün neden mi 93,2 ye düştüm.yaklaşık üç haftalık bir direniş gösteren metabolizmam dün pes etti ve tam 1,7 kg birden gitti.İnşallah bayrama kadar 90 ve altına düşebilirim.Hyırlı Ramazanlar herkese :66: :66: :66:

tebrik ederiiiimmm.:65:sizede hayırlı ramazanlar.

günaydın herkese hayırlı cumalar, kilo bildirimi yapıyorum 88,6
geçen hafta 89 du

yani haftalık kayıp -400 gr :((((

Ama tabii hemen hemen hergün sebze yedim ,4 top normal dondurma yedim :((( reglime de 1-2 gün kaldı Arkadaşlar bu bir gerçek ki kaçamak yapınca kilo verilmiyor hele benim gibi sıfır spor yapan bir insansan hiç şansın yok yani :((

günaydın kızlar,

tebrikler yolycim, devamı da gelir inşallah..zorla da olsa olsun , göstermezse göstertirler canım :66:

Back
X