- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.164
- 598
günaydın kızlar,
bugün ucundan kenarından da olsa ellisekiz okka çekmiş bulunuyorum 58.8 .. ama resmen zorla çıkardım
bi çıktım 58.9 bi daha çıktım 59.0 . bi daa çıktım bi daa ellisekizi görürüm diye 59.1 

. ama arada 58.9 da görünüyo. sonra bi daha lavaboya gittim bi daa çıktım 58.8 resmen zorla 

ama gördüm işte 

gördümmmmmmmmm 

eksiler gitti fazlası da gitti oleytooo

canımcım teşekkür ederim eksiler gitti fazlasından da accık gitti bu sabah. diger meselerde insan bazen sabrının sınandığını hissediyor. ama en azından saglıgımız sıhhatimiz yerinde. tek dert hasret olsun varsın

bu arada bebem rongom ben dün devam sütüne baktım bimde. alayım diye. içeriği bi okudum onoooovvvvv şeker var.. tabi tatlı olur deliiii

bugün ucundan kenarından da olsa ellisekiz okka çekmiş bulunuyorum 58.8 .. ama resmen zorla çıkardım

Yolanda[/COLOR][/B] senin de artilari atmana sevindim, hade bakalim, diger olaylara sIkma canini, hayat bu, hersey oluyor, eksiler moral versin sana :)
beberongo[/COLOR][/B] devam sütü demissin ya sen bir de, noldu o, son durumu ne devam sütünün bizim diyette? Uyar mi bizim dükana?
Hepimize Ramazanda sabir ve bol eksiler diliyorum kizlarMujjxx...
canımcım teşekkür ederim eksiler gitti fazlasından da accık gitti bu sabah. diger meselerde insan bazen sabrının sınandığını hissediyor. ama en azından saglıgımız sıhhatimiz yerinde. tek dert hasret olsun varsın

bu arada bebem rongom ben dün devam sütüne baktım bimde. alayım diye. içeriği bi okudum onoooovvvvv şeker var.. tabi tatlı olur deliiii