• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

galiba ben de o kadar beklicem şu 2 kilo için :26:
gitmiyür de gitmiyür :31:

1.si kaşar light mıydı?
2.si yulaf kepeği bulamadınız mı?
3.sü bu bir çelişki midir diyerek iğrenç esprileri sıralar, hiç çekinmem :51:

1.tabiki lightdı cnm:)
2.iki gündür her yere baktım sorduğum gibi ezmeyi gösteriolar bende pes edip bgn mecburen aldım:S kötümü ettim sence?

merhaba arkadaslar konuyu tesadüfen gördüm siteye yeni üye oldugum için ne nerede öğrenmeye calışıyorum :) bu arada da yazmak istedim ducan diyetini bende yapıyorum üstelik 2 aydır ınanamayacak kadar kilo verdim gören herkes küçük dilini yutuyor onca diyet denedim olmadık şeyler yeyip içtim ama bu kadar zevkli ve istekli kilo verdiğimi hatırlamıyorum hepinize tavsiye ediyorum ... bu diyette kitabı okumak çok önemli iyi ki varsın pierre ducan:)):46:

merhaba arkadaslar konuyu tesadüfen gördüm siteye yeni üye oldugum için ne nerede öğrenmeye calışıyorum :) bu arada da yazmak istedim ducan diyetini bende yapıyorum üstelik 2 aydır ınanamayacak kadar kilo verdim gören herkes küçük dilini yutuyor onca diyet denedim olmadık şeyler yeyip içtim ama bu kadar zevkli ve istekli kilo verdiğimi hatırlamıyorum hepinize tavsiye ediyorum ... bu diyette kitabı okumak çok önemli iyi ki varsın pierre ducan:)):46:
vavvvvvvvv çok tbr ederim seni canım peki kaç kilo verdin dukanla

Tekrar merhaba. Ben tiroid hastasıyım. Biraz da bu yüzden kilo alıyorum. Lavo yla başlayan bir ilaç içiyorum her sabah. Aranızda böyle olup da ciddi anlamda ve hızlı kilo veren var mı vallahi moralim bozuluyor yahu. Yardım ediniz çünkü cumartesi başlıyorum diyete.:14:

beberongommm yarın kaç kilo çıkıcaz yaa sence çok merak ediyorum :78:

yasoo demek istiyorum sana şu an içimden öyle geliyor ehehehe
ben tartıldım, üstelik kendimi çiş yapmaya endeksleyerek 3 gramlık çişimi bile yaptıktan sonra tartıldım
anadan üryan tartıldım.
sonuç: dobi berre
60.4!
Tek giden tatilden döndüğümden beri 100 gram.
Haftasonundan sonra yumrukluyorum ben kendimi demedi demeyin.
sende haberler ne durumda :14:

1.tabiki lightdı cnm:)
2.iki gündür her yere baktım sorduğum gibi ezmeyi gösteriolar bende pes edip bgn mecburen aldım:S kötümü ettim sence?

kepek alın kepek. Kullananlarda kötü bir etki yaratmamış canım ben bıdı bıdı yapıyorum. ehehehe!
Kötü etmediniz yahu aynen devam oh yarasın şifa olsun, ben de tüketiyorum arada bir şey olmaaaazzz :7:

Tekrar merhaba. Ben tiroid hastasıyım. Biraz da bu yüzden kilo alıyorum. Lavo yla başlayan bir ilaç içiyorum her sabah. Aranızda böyle olup da ciddi anlamda ve hızlı kilo veren var mı vallahi moralim bozuluyor yahu. Yardım ediniz çünkü cumartesi başlıyorum diyete.:14:

Yahu uzun metrajlı filüm mü çeviriyoz burada eraaaalde virdik
Haydi bismillah
Allah kolaylık virsin, damağına kuvvet :1:
Kitap yoksa yardımcı olurum heheyt eccük ben de hava yapayım
kitabım vaaar kitabım vaaaar (bi cool'luğum bi seksapelitem olsun :82:) :1::1::1:
kikiki şaka yapıyorum, hoşgeldin haydi başla! :4:

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214830&d=1308940413

bu bayan bu forumda kilo vermiş efendim, bakın ne güzel sabah motivasyonu :))))

ayrıca bu kekler de bu forumda birisi tarafından yapılmış!!!
bize de yapar mı lütfen???
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=203023&d=1306958182

ay çok güzeller!

bu bayan da öncesi ve sonrası fotoğraflarını yüklemiş kendisi yine bu sayfada yazıyormuş, dukan diyeti yapmış

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214814&d=1308940124

bu ilk hali

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214821&d=1308940321

bu da son hali.
Hiç 73 kg gibi duruyor mu :)))

Günaydın herkeslere ne güzel aramıza katılan pek çok arkadaş olmuş... hepimize mutlu huzurlu sağlıklı ve az kilolu günler diliyorum:1:

günaydın kızlar -200 ile güne merhaba...

Dukan diyetinde 10. günüm ve toplamda dukanla 2.7 kg verdim :)

5 günlük atakta 1.7 kg, 5 günlük seyirde 1 kg :) Süper

1+1 yapıyorum ben, arada bir kaç kaçamak oldu, mesela bulgurdan yapılmış çiğ köfte 4 adet, 1 şeftali, 1 ısırık kek, 1 ısırık kandil simidi gibi ama kilo vermemi etkilemedi. Yine de bir daha yapmamak lazım:)

Öncesinde lahana çorbası diyeti yaptım ve diğer kiloları da o yöntemle vermiştim..

Malesef 79.1 kilo olan halimin fotoğrafını çekmedim, o yüzden 3.5 kilo farkeden fotoğrafımı yüklicem:)

3.5 kilo verdikten sonra bel ve basende 2şer cm. de incelme oldu

Eki Görüntüle 228041 Eki Görüntüle 228042

Heh buldum buda 79.1'lik halim

Eki Görüntüle 228057

tek kelime ile harika tebrik ederimm

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214830&d=1308940413

bu bayan bu forumda kilo vermiş efendim, bakın ne güzel sabah motivasyonu :))))

ayrıca bu kekler de bu forumda birisi tarafından yapılmış!!!
bize de yapar mı lütfen???
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=203023&d=1306958182

ay çok güzeller!

bu bayan da öncesi ve sonrası fotoğraflarını yüklemiş kendisi yine bu sayfada yazıyormuş, dukan diyeti yapmış

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214814&d=1308940124

bu ilk hali

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=214821&d=1308940321

bu da son hali.
Hiç 73 kg gibi duruyor mu :)))

ayyyy kek çok güzeldiiiiiii:9:

günaydın arkadaşlar..epeydir takip edip yazamıyordum..en son 61.7 de idim mecburi güçlendirmeye geçtim..şu an 60.2 yim..bugünde saf pro günüm..sizleri özledim..bazı sorunlar yüzünden topiğe girmedim o ara diyetede dikkat edmedim ama kilo almadığım gibi verdiğimi görünce güçlendirmeyle devam ediyorum..

Son düzenleme:
berrincim pek yumurta da yemiyorum, hafta sonları sabah bazen 2 bazen 1 tane , haftalık yumurta tüketimim 4ü geçmez yani..tıp doktoru teper ya beni her daim teper, hiç bir hastalığım ya da sağlık sorunum kitaplara uymaz acayip şeyler olur, komplikasyonlar gelişir ama sonu hep iyi olur..çok takmam böyle şeyleri..ama garip olan kolesterolü yüksek gelene yağı az diyet öneririz, gider 1 ay sonra gelir tahlile eğer benim yaptığım gibi diyet yapıyorsa yükselmesi mümkün değil ama hasta benim gibi bahtsız bedevi olunca gayet normal..:53:

Merhaba Vagus,
Sana bir şey soracam.Dünkü mesajında kolesterolünün 218 normal değerlerde olduğunu yazmıştın hatırladığım kadarıyle.Benim kolesterolümde de hep 200 ile 226 arasındadır .Benimkide genetik yatkınlık sanırım.Çünkü yıllardır yediklerime hep dikkat ederim.56 kiloyum.Yumurta bu diyete başladığımdan beri yiyorum,öncesinde ağzıma sürmezdim.Her sabah 1 saat yürüyüş yaparım.Ama ne yapsam bu değerleri aşağı indiremedim.Doktorumda erken diye ilaç falanda vermedi.Şimdi sana sormak istediğim;ben normal değerlerin 160 olduğunu biliyordum,sen 218'e normal demişsin. O zaman benim kolesterol değerimde normal değil mi,endişelenmeme gerek yok.Trigiliserid 50,HDL 57,LDL157.C vitamini ben de eklemek istedim ama mideme dokundu içemedim.Kan değerlerimde çok düşük,kan hücrelerimde küçük boyutluymuş ne demekse onu anlayamadım.Kan ilacnıda midememe dokunduğu için içemedim.Ramazan girmeden gidip bir tahlil daha yaptırayım en iyisi.Kan ilacınıda değiştireyim.

yasoo demek istiyorum sana şu an içimden öyle geliyor ehehehe
ben tartıldım, üstelik kendimi çiş yapmaya endeksleyerek 3 gramlık çişimi bile yaptıktan sonra tartıldım
anadan üryan tartıldım.
sonuç: dobi berre
60.4!
Tek giden tatilden döndüğümden beri 100 gram.
Haftasonundan sonra yumrukluyorum ben kendimi demedi demeyin.
sende haberler ne durumda :14:

kepek alın kepek. Kullananlarda kötü bir etki yaratmamış canım ben bıdı bıdı yapıyorum. ehehehe!
Kötü etmediniz yahu aynen devam oh yarasın şifa olsun, ben de tüketiyorum arada bir şey olmaaaazzz :7:

Yahu uzun metrajlı filüm mü çeviriyoz burada eraaaalde virdik
Haydi bismillah
Allah kolaylık virsin, damağına kuvvet :1:
Kitap yoksa yardımcı olurum heheyt eccük ben de hava yapayım
kitabım vaaar kitabım vaaaar (bi cool'luğum bi seksapelitem olsun :82:) :1::1::1:
kikiki şaka yapıyorum, hoşgeldin haydi başla! :4:

günaydın canımmm de de herkes yasoo der zatenn bende bu sabah 60,100 bir önceki günkü kiloma geri geldim bi daha tellal gibi her sabah eksilerimi yazmıycam sanırım nazar değdi hıh küstümmm :63:

bende katılmak istiyorum aslında ama benide düşündüren ramazan.ramazanda nasıl uygulayacağız :50:

Her gün içilmesi gereken 2.5 litre su ne olacak???? Bence aklımıza gelen soruları çıkarıp Ducana mail atmak gerek, sağlımızdan olmayalım, ona da faydalı olacağına eminim.

Ben İngilizce olarak hazırlarım, sonra beraber düzeltmeleri yaparız sonra da göndeririz.

Herkese günayyydddıııınnn,yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz demekten şerefm duyarım efem:3::3::3:
yağmurum üzülme yaa ,aman giden 200 gram olsun nolcak, yine alırsın kökü sende sonuçta :35::35::35:
canım şaka bi yana tebrikler...oysaki dün de magnum yemiştin amma (tutturdum dimi :63:)
Yeni başlayan arkadaşlar gurmenet ve rossmann sayesinde artık kepek bulmanız gayet kolay..ikisininde kepeği çok güzel..ama rossmanınki daha güzel..yalnız stokları tükenmişti,tırı bekliyorlardı yurtdışından..bu hafta aramadım,gelmiştir belki..
ben gurmenetten yulaf ve buğday kepeği ,yulaf ezmesi alıyorum,hepsini karıştıtıp kullanıyorum(hatta geçen buğday ruşeymi aldım,az az katıyorum herşeye)
sadece yaptığım karışımlarda yulaf kepeğinin daha çok olmasına dikkat ediyorum..ilk 3-4 hafta benim de kepeğim yoktu yulaf unu ve yulaf ezmesi kullanmıştım ve bir sorun yaratmamıştı ama ne yalan söyleyeyim kepek daha faydalı daha hızlandırıyor vermeyi gibi geliyor bana .çünkü bağırsaklarımı çok alıştırıyor..
Bağırsak sorunu olan ya da olacak arkadaşlar sabah ılık-sıcak süte 1 kaşık kepek koyaraka yiyebilirsiniz..çok iyi geliyor..yoğurtla aynı etkiyi yapmıyor,sütle daha iyi oluyor..ben 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum çünkü yanında bir de kekimden yiyorum..
Yazın çok sorun olmıycaktır ama ben yine de çorbalarımızı tavsiye ediyorum,onlar da hem mideyi hem bağırsakları yumuşatıyor(yayla,tavuksuyu,domates,etsuyu,kabak,brokoli vs.)tariflerden bakabilirsiniz...
Ramazanda bu diyeti yapmak sanıyorum beni en çok zorlayacak şey..ben zaten güçlendirme yapmayı düşünüyorum ramazanda..onu bile nasıl yapcam diye kara kara düşünüyorum :17: Allah yardımcımız olur inşallah..Aslında bu kadar da korkmamak lazım...
ramazanda kilo verebilen insanlar tanıyorum suya çok abandıklarından..biz de öyle yapcaz artık,orucu açtığımız gibi 5 bardak su..10-11 gibi spor,yürüyüş filan..napalım,çalışanlar için çok zor yaaa :14: evde olsam sahura kadar otururdum,haraket yapardım,spor yapardım,gündüz de uyurdum 1-2 ye kadar..ama çalışınca çok geç yatamıyorsun,e zaten sofradan kalkman 9..ne ara sinidiricen,ne ara spor yapıcan,ne ara uyuycan..sonra sahura kalkıp bidaha tıkıncan offf offf bakın yine ümitsizliğe kapıldım :9:

Her gün içilmesi gereken 2.5 litre su ne olacak???? Bence aklımıza gelen soruları çıkarıp Ducana mail atmak gerek, sağlımızdan olmayalım, ona da faydalı olacağına eminim.

Ben İngilizce olarak hazırlarım, sonra beraber düzeltmeleri yaparız sonra da göndeririz.
arkadaşlar dukanın mailini özelime yazın ben bu ramazan olayını sorayım ingilizcem süperdir..

günaydın arkadaşlar..epeydir takip edip yazamıyordum..en son 61.7 de idim mecburi güçlendirmeye geçtim..şu an 60.2 yim..bugünde saf pro günüm..sizleri özledim..bazı sorunlar yüzünden topiğe girmedim o ara diyetede dikkat edmedim ama kilo almadığım gibi verdiğimi görünce güçlendirmeyle devam ediyorum..

hoşgeldin sakaleyncim dünde zeynep abla soruyordu seni ikinizin de içi temizmiş kalp kalbe karşıymış demek ki. geçen benim de aklımdan geçiyordun. güçlendirmede kg vermen süper. benim de bu ara öyle gidiyor. yani güçlendirme gibi bişi ama ekmek yemiyorum sadece. protein + sebze+meyve+süt ürünleri vs ile.
bu sabah 60.1 geldim açıkçası sanırım ben 59 ları görmüş olsam da gerçek kilom bu sanki. çünkü ellidokuzları yumruktan sonra gördüm bedenimdeki su atılmıştı o zaman sanırım. cumartesi çıkan kg benim gerçek kg olacak. tıkırımı o zaman değiştiricem .

günaydın canımmm de de herkes yasoo der zatenn bende bu sabah 60,100 bir önceki günkü kiloma geri geldim bi daha tellal gibi her sabah eksilerimi yazmıycam sanırım nazar değdi hıh küstümmm :63:

yaso yaso yaasoo:27::27:
ben de aynı geldim bu sabah. ama sanki inceliyorum da.. çok tuhaf. dün akşam bi etek aldım 36 beden. dar gelicek rahatsız olcam sandım ama çok rahat. tuhaf yani 60 kg da bu bedeni giyiyorum gerçi aldığım markanın ( P.br.vo ) kalıpları geniş ama yine de bu kg da bu beden tuhaf geliyor. daha vericek en az beş kg var . ama yine de epey ince görünüyorum aynada. daha da yolum var ama. spor yapmam lazım benim sporrrrr :84:

Back
X