Herkese günayyydddıııınnn,yeni gelen arkadaşlara da aramıza hoşgeldiniz demekten şerefm duyarım efem

yağmurum üzülme yaa ,aman giden 200 gram olsun nolcak, yine alırsın kökü sende sonuçta

canım şaka bi yana tebrikler...oysaki dün de magnum yemiştin amma (tutturdum dimi

)
Yeni başlayan arkadaşlar gurmenet ve rossmann sayesinde artık kepek bulmanız gayet kolay..ikisininde kepeği çok güzel..ama rossmanınki daha güzel..yalnız stokları tükenmişti,tırı bekliyorlardı yurtdışından..bu hafta aramadım,gelmiştir belki..
ben gurmenetten yulaf ve buğday kepeği ,yulaf ezmesi alıyorum,hepsini karıştıtıp kullanıyorum(hatta geçen buğday ruşeymi aldım,az az katıyorum herşeye)
sadece yaptığım karışımlarda yulaf kepeğinin daha çok olmasına dikkat ediyorum..ilk 3-4 hafta benim de kepeğim yoktu yulaf unu ve yulaf ezmesi kullanmıştım ve bir sorun yaratmamıştı ama ne yalan söyleyeyim kepek daha faydalı daha hızlandırıyor vermeyi gibi geliyor bana .çünkü bağırsaklarımı çok alıştırıyor..
Bağırsak sorunu olan ya da olacak arkadaşlar sabah ılık-sıcak süte 1 kaşık kepek koyaraka yiyebilirsiniz..çok iyi geliyor..yoğurtla aynı etkiyi yapmıyor,sütle daha iyi oluyor..ben 1 tatlı kaşığı koyup yiyorum çünkü yanında bir de kekimden yiyorum..
Yazın çok sorun olmıycaktır ama ben yine de çorbalarımızı tavsiye ediyorum,onlar da hem mideyi hem bağırsakları yumuşatıyor(yayla,tavuksuyu,domates,etsuyu,kabak,brokoli vs.)tariflerden bakabilirsiniz...
Ramazanda bu diyeti yapmak sanıyorum beni en çok zorlayacak şey..ben zaten güçlendirme yapmayı düşünüyorum ramazanda..onu bile nasıl yapcam diye kara kara düşünüyorum

Allah yardımcımız olur inşallah..Aslında bu kadar da korkmamak lazım...
ramazanda kilo verebilen insanlar tanıyorum suya çok abandıklarından..biz de öyle yapcaz artık,orucu açtığımız gibi 5 bardak su..10-11 gibi spor,yürüyüş filan..napalım,çalışanlar için çok zor yaaa

evde olsam sahura kadar otururdum,haraket yapardım,spor yapardım,gündüz de uyurdum 1-2 ye kadar..ama çalışınca çok geç yatamıyorsun,e zaten sofradan kalkman 9..ne ara sinidiricen,ne ara spor yapıcan,ne ara uyuycan..sonra sahura kalkıp bidaha tıkıncan offf offf bakın yine ümitsizliğe kapıldım