Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kekim... :16: 3 yumurta ile 4 yk toz tatlandirici yi cirptim üstüne 6 yk karışım 2 yk yulaf kepegi 1 yk buğday kepegi 1 paket kabartma tozu yarım cay bardağı süt 4 damla vanilya 6 damla fındık 8 damlada petibor aroması ekledim iyice karıştırıp kalıba dökmeden 1 yk neskafe koydum... Çikolata damlali kek gibi oldu... 50 dk 150 derecede...

$1604487_659996030712685_1528131200_n.webp

Hanimlarr merhaba; suan aklima gelen birseyi hemen size sorayim. Sallama liptonun meyve caylari varya.okulda elmasini.ictim ve cok hosuma gitti.evede aldim. ama zarari olurmi hic aklima gelmedi o an. Sizce?

canım bitki çaylarına meyve parçacıklarını hepsi koymuyor içeriğine bak istersen ben normalde konmuyor diye biliyordum... bir seferinde bir çaya denk geldim 6 ay raf ömrü verilmişti bitki çaylarının daha uzundur normalde 2 sene kadar... içeriğine baktım meyve içeriğinden söz ediyor eh 6 ay raf ömrü de verdiyse meyve parçacığından oluşabilecek bozulma var demekki o yüzden kısa dedim ve o çaydan içmedim... ama normalde böyle bir durum yoksa ya eser miktarlardadır yada içindeki aromadır.. yani zararı olmaz

dün pazar olduğu için öğün sayım 2 ye düştü...

sabah 9:00 abarttıkça abarttım domates-salatalık yeşillik biberler baya bir yedim + haşlanmış yumurta + çok çeşit peynir light peynirimin üstünde okuduğum %40 yağ oranıyla yıkıldım. sıcak suyla yıkayıp durdum ama kaçamak yapmış gibi de olabilir :(

öğle 16:00 tavuk ve kuzu şiş kuzunun dana olduğunu söylediler... bol salata yine sebzede abarttım brokoli tere turp ayran

ara 21:00 3 dilim kek yeşil çay

sanırım çok acıkmadan yemem lazım ölçüyü baya kaçırdım biliyorum sınırsız yediklerim hep izinliler ama pişman hissediyorum 2 gün sp yapacağım. sabah zaten tartıda +500 g gördüm inşallah abarttığım sebzelerin ödemidir...

Merhaba
Yine ben geldim.. Ara ara gider gelirim. Başlar bırakır bir daha başlarım. Diyetisyene gider, kilo verir, alır tekrar gelirim. ben böyleyim maalesef.
Yine burdayım ve umarım bu son gelişim olur ve gidişim olmaz:)

Bugün atak 1. gün.. Bakalım
3 gün atak verdi Dukan sitesi. 75,5 kiloyum. reglim yakın. hedef 65 ama önce bir 70 i görmeliyim. kuralları unutmuş değilim ama bir yığın güncelleme gelmiştir eminim.

çok önemli bir şey varsa ve benle paylaşırsanız sevinirim
herkese selamlar.

kekim... :16: 3 yumurta ile 4 yk toz tatlandirici yi cirptim üstüne 6 yk karışım 2 yk yulaf kepegi 1 yk buğday kepegi 1 paket kabartma tozu yarım cay bardağı süt 4 damla vanilya 6 damla fındık 8 damlada petibor aroması ekledim iyice karıştırıp kalıba dökmeden 1 yk neskafe koydum... Çikolata damlali kek gibi oldu... 50 dk 150 derecede...

Eki Görüntüle 940965

Ellerinize sağlık çok leziz görünüyor, bende deneyeceğim.) birde bu kekten en fazla kaç dilim tüketebiliyoruz?

Ellerinize sağlık çok leziz görünüyor, bende deneyeceğim.) birde bu kekten en fazla kaç dilim tüketebiliyoruz?

canım ben sabahtan 1 yk yulaf kepeği tükettiğimden 3,5 günlük yaptım. çok dağılmadığı için rahatça 14 dilime böldüm. 2 tanesini o gün yedim. geri kalanları 4er dilim yapıp 3 gün yicem bir yarına kaldı zaten bitti sayılır :)

en güzel tarafı tam dökmeden attığın neskafe sadece kaşıkla dökerken karıştırdım erimedi resimde belki net değil ama çikolata damlalı gibi duruyor...

Hepinize merhaba hanımlar iki hafta aradan sonra tekrar döndüm aranıza.İki hafta önce çok hastalandım zaten bir aydır grip olmuştum geçmiyordu.Sanırım o meşhur virüs uğradı.Baş dönmeleri ve bayılmalar başlayınca ailem el birliğiyle diyeti suçlayıp bıraktırdılar.Annemle eşim zorla bol meyve ve yağlı yemekler yedirdiler bana tabi dr. gittim tüm tahlillerim yapıldı iç hastalıklarada gittim iyi bir kontrolden geçtikten sonra tüm değerlerim çok güzel çıktı yani dukan diyetim aklandı.15 kilo verip 75 kilo olmuştum.Bugün itibariyle 75.6 olarak tekrar 3 gün atakla devam edeceğim.Şekeri ekmeği ve unu tüketmediğim için yememe rağmen kilom artmadı diye düşünüyorum.Hedefim 70 ve çok az kaldı

Eki Görüntüle 940965

Harika görünüyor canım kekin, eline sağlık, afiyetle ye, bende arada mikrodalgada günlük yapıyorum, fazla yaparsam yarına bırakmak zor olur :18:

Havalar biraz ısınıyor gibi olunca aklıma dondurma geldi, light dondurma yenebiliyor mu acaba, carte dorun ve golfun var mesela, markete gidince içeriğine bakacağım merak ettim, inşallah yenebiliyordur :42:

Hepinize merhaba hanımlar iki hafta aradan sonra tekrar döndüm aranıza.İki hafta önce çok hastalandım zaten bir aydır grip olmuştum geçmiyordu.Sanırım o meşhur virüs uğradı.Baş dönmeleri ve bayılmalar başlayınca ailem el birliğiyle diyeti suçlayıp bıraktırdılar.Annemle eşim zorla bol meyve ve yağlı yemekler yedirdiler bana tabi dr. gittim tüm tahlillerim yapıldı iç hastalıklarada gittim iyi bir kontrolden geçtikten sonra tüm değerlerim çok güzel çıktı yani dukan diyetim aklandı.15 kilo verip 75 kilo olmuştum.Bugün itibariyle 75.6 olarak tekrar 3 gün atakla devam edeceğim.Şekeri ekmeği ve unu tüketmediğim için yememe rağmen kilom artmadı diye düşünüyorum.Hedefim 70 ve çok az kaldı

Çok geçmiş olsun, hedefine de az kalmış sağlıkla hedefine ulaşırsın inşallah...

canım etkili ama bu diyeti hayatının sonuna kadar sürdürmen gerektiğini unutma bence sürdürülemeyecek birşey değil açıkcası ama aman ne olacak bu haftada böyle olsun sonraki hafta 2 gün yaparım falan filan salladın mı sanki kilolara yavaş yavaş geri gelin diyeceksin... kararlıysan hoşgeldin güzelim aramıza inşallah istediğin kiloya kavuşursun...:16:

Kararlıyım hemde oldukça inşallah olacak bakalım perşembe günü ilk kilomu söyleyeceğim :))

kızlar bende geldim sonunda aranıza:))))

ben yazın karpuz diyeti yapıp deliler gibi kilo veriyorum ama mevsimlerden kış ve ben 20 gündür spor yapıyorum ve tartıda fark göremiyorum delircem kan değerlerim normal metabolizma hızım normal dukan deniycem felaket ödemim var yarın sabah başlıyorum atak evrem 6 gün:))))))))

ne yediğimi yazsam bana dogru olup olmadıgını söyleyebilirmisiniz
gerçi araştırma yaptım ama siz genede söyleyin:))))))

ŞAFAK 45 !!!

Evet dukan testine göre hedef kiloma ulaşmama 45 gün var ama 45 günde 6 kilo nasıl vereceğim bilmiyorum :((
Önerilerinizi bekliyorum :34:

Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle haşlama et+haşlanmış brokoli yoğurtlu+lıght kola
Akşam haşlama et+salata+dukan ekmek

dukan 1. gün

ATAK EVRESİ

sabah:4 yemek kaşığı tepeleme yağsız kıymayla yapılmış kıymalı yumurta (hiç yağ yok kıymayı kavurmak için biraz su kullandım ve 1 yuöurta kullandım)
öğlen:sabahın aynısı
akşam:kuşbaşı tavuk kavurma

bu diyet uygunmu atak evresi 1. gün için?

geçmiş olsun tatlım artış olamaması çok güzel gerçi insan onca kiloyu verince eli gitmiyor :)))

tahlillerin iyi çıkmasına sevindim dukanda aklandı böylece :)

Harika görünüyor canım kekin, eline sağlık, afiyetle ye, bende arada mikrodalgada günlük yapıyorum, fazla yaparsam yarına bırakmak zor olur :18:

Havalar biraz ısınıyor gibi olunca aklıma dondurma geldi, light dondurma yenebiliyor mu acaba, carte dorun ve golfun var mesela, markete gidince içeriğine bakacağım merak ettim, inşallah yenebiliyordur :42:

bende günlük yapınca üşendiğimden unutuyorum yulaf kepeğini :(

light dondurmaların içeriğini okumak lazım tabi ama ben pek umutlu değilim :(

kızlar bende geldim sonunda aranıza:))))

ben yazın karpuz diyeti yapıp deliler gibi kilo veriyorum ama mevsimlerden kış ve ben 20 gündür spor yapıyorum ve tartıda fark göremiyorum delircem kan değerlerim normal metabolizma hızım normal dukan deniycem felaket ödemim var yarın sabah başlıyorum atak evrem 6 gün:))))))))

ne yediğimi yazsam bana dogru olup olmadıgını söyleyebilirmisiniz
gerçi araştırma yaptım ama siz genede söyleyin:))))))

tabi güzelim...

ŞAFAK 45 !!!

Evet dukan testine göre hedef kiloma ulaşmama 45 gün var ama 45 günde 6 kilo nasıl vereceğim bilmiyorum :((
Önerilerinizi bekliyorum :34:

Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle haşlama et+haşlanmış brokoli yoğurtlu+lıght kola
Akşam haşlama et+salata+dukan ekmek

benimde yaklaşık 1 ayım kaldı dukan amcamın önerdiği 71 kiloya da 4,5 kilo gider inşallah sanki durdum ben bu hafta :(

dukan 1. gün

ATAK EVRESİ

sabah:4 yemek kaşığı tepeleme yağsız kıymayla yapılmış kıymalı yumurta (hiç yağ yok kıymayı kavurmak için biraz su kullandım ve 1 yuöurta kullandım)
öğlen:sabahın aynısı
akşam:kuşbaşı tavuk kavurma

bu diyet uygunmu atak evresi 1. gün için?

dana eti olmasına özen göster tatlım... menün güzel olmuş ama süt yoğurt birşeyler eklemelisin daha başındasın ya az yiyormuş havası verme vücuduna dirençlenmesin... peynir süt yoğurt birşeyler atıştır... en önemli olan yulaf kepeğini de yazmayı unuttun herhalde????

dün ne yedimmm

sabah: 1 haşlanmış yumurta + peynir

ara: yeşil çay

öğle: 2 kutu ton balığı

ara: yeşil çay kek peynir :)

akşam: kuşabaşı tavuğu süt köri baharatı biraz çeçil peyniriyle kavurdum... + sarmısaklı yoğurt

ara: çay ve kek

bu ara tekrar karbonatlı suya döndüm okuduğum yazılardan yine etkilendim. eczaneden ingiliz karbonatı alın diyorlardı bu seferde onu deniyorum... 2 gün üstüste atağım var kilom oynamazsa 3 gün yapacağım. :(

dün ne yedimmm

sabah: 1 haşlanmış yumurta + peynir

ara: yeşil çay

öğle: 2 kutu ton balığı

ara: yeşil çay kek peynir :)

akşam: kuşabaşı tavuğu süt köri baharatı biraz çeçil peyniriyle kavurdum... + sarmısaklı yoğurt

ara: çay ve kek

bu ara tekrar karbonatlı suya döndüm okuduğum yazılardan yine etkilendim. eczaneden ingiliz karbonatı alın diyorlardı bu seferde onu deniyorum... 2 gün üstüste atağım var kilom oynamazsa 3 gün yapacağım. :(

Canım umarım daha kısa sürede veririz kiloları :46: Artık zayıf olmak istiyorum :52:
Bu arada karbonatlı su niye ?

Back
X