Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

burada yanlışlar var diyeti yapacak arkadaşlara kitabı okumalarını veya önceki sayfalara göz atmalarını öneririm birçok internet sitesinde bu yazıda olduğu gibi yanlışlar var

kurabiye tarifini bizimle paylaşırmısın verdecim benimde tatlı lrizlerim cok

hemen canım
2çorba kaşığı buğday kepeği
3çorba kaşığı yulaf kepeği
1tatlı kaşığı tarçın
süt
8tane ezilmiş splenda
daha önce süt yerine yoğurt kullanıyordum .kurabiye biraz ekşi oldu gibi.
şimdi bütün bu malzemeleri sütle hamur gibi olacak şekilde karıştırıyorum.elimi suyla islatarak yuvarlak şekil veriyorum.ben çok ince olmasına dikkat ediyorum.kıtır kıtır oluyor.kıtırlığı kaybolmasın diye ağzı açık kavanoza koyuyorum.çayın yanında light içeceklerin yanında süper oluyor.
ha pişirirken yağlı kağıt kullanırsan daha iyi olur.
bu kurabiye yaparsan yorumunu beklerim.
afiyet olsun:)

teşekkür ederim cnm aksam eve gıdınce hemen denicem :)) içine az biraz light çikolata eklesek olumu acabba

dondurulmuş hazır satılan köftelerden tüketen var mı arkadaşlar bunlar diyeti bozar mı lütfen yardım edın

dayan cım onlarda kullanılan kıyma yağlı oluyor bence istediğin sonuca ulaşmanı zorlaştırır bence diyetini bozar. ama galiba bi arkadaş daha kulllanıyordu hazır köfte o kilo vermeye devam ediyorum diyordu görürse yanıt verir belki.

hepinize merhaba arkadaşlar. ben de kitap var ve bugün atak evremin 5. günü yarın yeşillilere başlıcam.ben 2 kg verdim ve bugün şekerli bişiler yemek istiyorum. bazı günler 100 meyveli yağurt ve miniminnacık:)) bitter çikolata yedim bazen 2-3 fındık fıstık yiyorum bunları yemek gerektiğini düşünüyorum çünkü vicudun dengesine kalıcı zarer vermekden korkuyorum. bazende engel olaamıyorum böyle atağımın son gününe geldim ..

hazır köfte de mutlaka yağ vardır hatta kuzu eti bile karısdık olabilir, bence kıymanı kendin al bir kaç kere yemiş oldun diye diyetini bozma ee birazcık yağın zararı olmaz yeterki karbonhidrat tüketme. yulaf dışında

Selam, ben de atak evremin 5. günündeyim. Pazartesi 68.5 kiloyla başladım. Bu sabah 66.1 i gördüm. Ama sabah ve akşam kiloları çok farkediyor. Sabah kahvaltıdan önce 66 iken, akşam yemekten sonra nerdeyse 67.5 çıkıyorum. Bu normal mi? Sizde de böyle mi oluyor. Dukanın kitabında sık sık tartılın ama sabah kilonuzu esas alın gibi bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

Son düzenleme:

gün içerisinde yeyip içtiklerimiz doğal olarak kiloyu yukarı çeker en iyisi sabah uyandıgınızda minumum kıyafetle tartılmak yoksa gün içerisinde bizlerde de artış oluyor ben sadece sabahları tartılıyorum bir ikiz kez güniçi baktım ama artık bakmıyorum aslında sabırlı olup hafatda baksam daha iyi olacak ama gözümü açar açmaz tartıdayım

bana cevap verecek kimse yokmu

merhaba yulaf unu ve yulaf ezmesi , yulaf kepeginin yerine geçmiyor. Yememenizi öneririm. Ben gittigidiyordan aldım sizde ordan alabilirsiniz gerçi normale göre biraz pahalı ama zayıflamak için deger diye düşündüm. sevgiler

Slm canlar sayfalar çok ilerlemiş
Okuyamadım çoğunu vaktimde yok şuan
DÜn kitabı aldım ve okumaya başladım
Yarın tartılma günüm ben cumartesi sabahları tartılıyorum ve serbest günlerimi hafta sonuna veriyorum
Bu arada misafirler hafta sonu bendeler o nedenle problem olmayacak inş.

Merhaba arkadaşlar bende dukan diyeti yapıyorum yazılarınızı takip ediyorum.Bana bayağı faydası oldu sonunda bende üye olmaya karar verdim.Ben 22 ocak'ta basladım hiç ama hiç kaçamak yapmadım.80 kiloyla başladım şuan 72 kiloya düştüm.Beni görenler verdiğim kiloyu görünce hayran kalıyor.Darısı başınıza herkese kolay gelsin.Bu dukan diyeti gerçektende işe yarıyor.

Son düzenleme:

ne yedıgını lütfen anlatır msın ben yemek konusunda çok sıkıntı yasıyorum.lütfen

evet ayşegül yediğin menüleri yazsana fikir olur bizede

merhaba arkadaslar bnde bu siteyle yeni tanışanlardanım.. yorumlarınızı okuduktan sonra yapmaya karar verdim...sizleri böyle görünce bende motive oluyorum..kitabı ve yulaf kepeğini temin ettim..2 gun okuduktan sonra pazartesi baslayacağım inş... burada gördüğüme göre ciddi kilolar verdiği sanırım bu diyet ve bnmde ciddi kilo vermeye niyetim var..pazartesi baslayıp gelişmeleri buradan belirteceğim inş hepimiz için güzel gelişmeler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…