kaç kılo verdınız ve ne kadar zamanda ben bu dıyete yenı basladım da o yuzden merak ettım. seyır evresıne bıtırecegıne gore galıba hedefe ulastın
Herkese hafıf gunler! Ben bugün diyete basladım ve konserve ton balıgı yedım light olanından bı sakınca olur mu bunda hergun yesem zararı olur mu dıyet ıcın acaba
merhaba arkadaşlar ben seyir evresinin sonlarına varmak üzereyim artık biraz daha sıkıp bırakacağım ama kilo vermem durdu gibi bir şey.. Altın çilek yesem acaba bir problem olur mu?:44:
VERDEEEEEE
neden light ürün kullanmadın.faydasını daha cok gorersın sanırım
bu diyete başlamadan önce gittiğim diyetisyen, light şeylerden nefret eden bir adamdı. herzaman günlük hayatta neler yiyorsanız o tür şeyleri mesela aynı peyniri aynı yoğurdu, aynı sütü kullanın ama miktarlarına dikkat edin diyordu. çünkü rejim bitip, günlük yaşantınıza döndüğünüzde, önceki yediklerinizi yediğiniz takdirde, kilolar fazlasıyla geri döner diyordu. bende normal ürünlerle devam etmeyi düşünürken bu iyi oldu...adamın dediği mantıklı, sizcede ööyle değil mi?EFENDİİİİİİM,
haklısın canım belki daha çok verirdim.ama 4 kilo bile bütün giysilerimin çok bol gelmesine yetti.
ne bileyim lightları sevemedim
selam arkadaşlar,
bugün diyetin 29. günü ve tam 4kilo gitmiştir.6 kilo daha vermem gerekiyor.ben light ürün hiç kullanmadım.yoğurdun kaymağını ,etlerin yağlarını hiç yemedim.kabızlık sorununu ilk günlerde çok kötü yaşadım.bu sorunu yulaf ve buğday kepeğiyle yaptığım tatlı kurabiyeyle çözdüm.üstelik bu kurabiyeler tatlı krizlerime de çare oldu.inanmıyacaksınız ama ben dün cır cır oldum.sporuda çok düzenli olmasa da yaptım.
işte böyle:)
bu ara da tecrübeli arkadaşlar ne olur hergün yazın.çünkü ben yazdıklarınızı okudukça daha çok motive oluyorum.hergün mutlaka foruma girip okuyorum.
kolay gelsin:)
sagol canim ya,en iyisi öyle yapmak sadece et yemekten bayilcam artik.tiksinmeye basladim,evet diger proteinlere baslayayim artik.canım gün içinde izin verilen istedıgın proteini istedıgın kadar yıyebılırsın kitapta sınırlama olmadıgı ve karısık yıyebılecegımızı söylüyor.yumurtada kı kısıtlama kolestrolu olanlar ve sarısında bı mıktar yag oldugu ıcınmış
5 gün yapman daha doğru nette çok yanlış şeyler var bazı yerlerde sadece et yeniliyor diye yazıyor burayı takip et istersen daha doğru bilgiler bulabilirsin
evet ya dayanilmaz oldu artik. 5 gün yapacagim haklisin.tamam canim ben burayi takip edeyim.verdigin bilgiler icinde cok tesekkür ederim.gayet aciklayici olmus.bu sekilde yapicam.ssoleil 5 gün sebze proteini yaptiktan sonra sebze protein ve meyveye geciliyormu.az önce dayanamayip bir elma yedim insaallah diyet bozulmamistir.sadece et yemekten dolayi artik midem son asamadaydi kusura bakma sorularimla insaallah bunaltmiyorum seni.sen bence netteki bilgilere takılma hiç burayı takip et ilk sayfalara da bakarsan bayağı bir bilgi var
5 gün atak yaptığını varsayalım bu 5 günde et yoğurt süt peynir bunlar liğt olacak ve yumurtanın özellikle beyazını yiyebilirsin
5 günün bitince istersen 5 gün sebze protein 5 gün sadece protein
veya
1 gün protein 1 gün sebze protein olarak devam edebilirsin
sebze protein günlerinde proteinlere aynen devam edip sebze de yiyorsun ben genelde çig salata şeklinde tüketiyorum pişirmek istersen yağ yasak bakla patates pirinç mısır nohut mercimek börülce bezelye enginar gibi sebzelerde yasak havuç çok az tüketmek gerekiyor
kabak patlıcan kereviz pırasa ıspanak taze fasulye lahana mantar v.s yiyebilirsin
acıkdıkça doyana kadar yiyeceksin kuzu eti tavuk kanatları pirzola yasak yediğin sebze miktarınıda abartmaman gerek
istediğin kiloya ulaşana dek bu şekilde devam ediyorsun
aklımda kalanlar bunlar
sagol canim ya,en iyisi öyle yapmak sadece et yemekten bayilcam artik.tiksinmeye basladim,evet diger proteinlere baslayayim artik.
evet ya dayanilmaz oldu artik. 5 gün yapacagim haklisin.tamam canim ben burayi takip edeyim.verdigin bilgiler icinde cok tesekkür ederim.gayet aciklayici olmus.bu sekilde yapicam.ssoleil 5 gün sebze proteini yaptiktan sonra sebze protein ve meyveye geciliyormu.az önce dayanamayip bir elma yedim insaallah diyet bozulmamistir.sadece et yemekten dolayi artik midem son asamadaydi kusura bakma sorularimla insaallah bunaltmiyorum seni.
bugün bende bu diyete başladım. 70 kiloyum en az 55 olmam gerekiyor. 15 kilo fazlam var.
Bugün tansaşa gittim sek in light sütleri % 0 yağ olanları 1 litre 2.20 tl den 1.59 tl ye düşmüş money kartı
olanlara. Ben 6 kutu falan aldım diyete hazırlık :)
dukanın sayfasında 18 mayısta 57.86 kilo olacakmışım diyete uyarsam bakalım göreceğiz :)
ben gibi yeni başlayan arkadaşlar birbirimizi motive edelim. çok etkili oluyor.
Tüm sayfaları okudum valla gaza gelmek için. Bende kitap yok. Yulaf kepeğide yok antalyada satan
yer var mı bilmiyorum ama her gördüğüm aktara soracağım. Gündüz yürüyüşümü de yaptım.
Inşallah sabırla 15 kilomu veririm :)
4 yıl önce üni de okurken 50 kiloydum. Işe başlayıp para kazanınca kiloda kazanmaya başladım
ben dün metro market den mezgit fileto aldım temizlenmiş , galeta ununa da bulanmamış sade
tam diyetlik. Bu akşam tost makinesinde grill olarak yağsız pişirdim yedim güzel oldu.
Sabah 2 yumurtayı haşladımküçük küçük doğradım içine bim de satılan kaanlar böreklik peynir
koydum az tuz az pulbiber az karabiber ekledim bi dilim de hindi füme jambon doğradım güzel ve
doyurucu oldu. öğleni süt le geçirmek zorunda kaldım akşam üzeri meyveli light yoğurt yedim ama bi
daha mecbur kalmadıkça yemeyeceğim meyve şekeri varmış içinde eve gelince farkettim
hep birlikte diyete devam bakalım
incecik günler dilerim
merhaba bende dün başladım dıyete ve benımde 15kılo vermem lazım nasıl hesapladınız kıloların hepsını verecegınız tarıhı bende öğrenmek ıstıyorummmmmm
dukanın sitesinden hesaplıyoruz
link bu
the dukan diet: Diets for quick weight loss, diet menus to help you lose weight
gerçi ben çok uymadım önerisine 3 gün atak önerdi ben 5 yaptım formu doldurdugunda 2 . Evrede ne kadar zamanda ideal kilona ulaşacagını yazıyor sonrası koruma bölümü direk son aşamaya bakınca uzunmuş gibi geliyor bana 10 kilo için mart ortalarını göstermişti 5.400 ünü 26 günde verdim ocak ın 20 sinde başlamıştım birkaç gündür yerimde sayıyorum ama bence o tarihe kadar veririm umarım
merhaba bende dün başladım dıyete ve benımde 15kılo vermem lazım nasıl hesapladınız kıloların hepsını verecegınız tarıhı bende öğrenmek ıstıyorummmmmm
bu site de türkçe çeviri yok sanırımhesaplayamadım
kilomda bir duraklama dönemi yasıyorum 3 günlük atak ecresını tekrarlamayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?